../images/Emo32.gif על ראסטות ודאב
קודם כל, נראה שכותבים פה חבר'ה שאני מכיר עוד מסצינת ההיפהופ הידועה לשמצה (קאצ'ה, מתן, אוהד), אז לכאן נעלמתם הא?
. ולעניין: אני מחפש לעשות ראסטות, לצערי אני לא מכיר אף אחד שעושה. ואלו שיצא לי לדבר איתם בנט, דורשים בד"כ מחיר מאוד גבוה[1] (450-500) או פשוט חסרי ניסיון. אז אני מחפש מישהו/י עם ניסיון מאזור ראשון לארגן לי ראסטות, אני מוכן לבזבז 300 ירקרקים על התענוג. אז, אם מישהו מכיר מישהו או משהו תהיו בני אדם ופנו אליי במסר או באייסיקיו : 233886195. ועכשיו, כי אני לא רוצה לצאת ספאמר מעפן כמה המלצות דאב (שאני מאוד אוהב, נראה לי אני הבנאדם היחיד בעולם ששומע דאב אבל לא שומע רגאיי). Gorillaz Vs Space Monkeys - Laika Come Home - דאב רימייקז של הדיסק הראשון של הגורילז, ככה זה נשמע כשלוקחים משהו טוב ומשפרים את זה. Keith Hudson - Flesh of my skin - האלבום הכי טוב של הנסיך האפל של הדאב, שכמובן כמו כל הטובים מת צעיר... Massive Attack Vs. Mad Professor - No Protection - שוב, לוקחים משהו טוב ומשפרים אותו. Scientist - Dub In The Roots Tradition - סיינטיסט, החביב עליי בין אבות הדאב. באחלה דיסק. [1] - אני סטודנט עני
.
קודם כל, נראה שכותבים פה חבר'ה שאני מכיר עוד מסצינת ההיפהופ הידועה לשמצה (קאצ'ה, מתן, אוהד), אז לכאן נעלמתם הא?