עם האינטרנט הזה

מירוש18

New member
../images/Emo32.gif טייסי, גולדנית מעורבת מבקשת עזרה !!!

את טייסי הוצאתי לפני חצי שנה בערך ממכלאה בדרום הארץ לאחר שהיתה מועמדת שם להרדמה כיום היא שוהה מזה ארבעה חודשים בפנסיון בדרום הארץ ששייך למאלף כלבים שעולה לי הון אני זקוקה לעזרה בהפצתה של הכלבה וכמוכן אם יש מישהו שיכול לעזור לי בקצת במימון הפנסיון בו היא שוהה כרגע אני בחוב של קרוב ל 2000 ש"ח ואין לי מושג איך לשלם את זה.. ניתן לתרום ישירות לפנסיון או להעביר את הכסף אליי ואני ידאג שיגיע לשם ולמי שרוצה שישלחו גם קבלה בדואר.. מצרפת מודעה להפצה של הילדונת המקסימה.. לפרטים נוספים 0547505780- מירי [email protected] תודה לכל מי שקרה עד הסוף.. תעזרו לי להאיר את חייה של המקסימה הזאת..

../images/Emo32.gif עם האינטרנט הזה ../images/Emo6.gif

האינטרנט שלי נדפק (כרגיל) ואני מחכה לטכנאי שיגיע. בגלל האינטרנט הכל הולך לאט אצלי
בכל אופן , מה שלא קשור לנושא הפורום , נא לשרשר לכאן
המשך יום נהדר

יאו חובה להיכנס

יאו אתם לא מבינים מה קרה ביום שישי: היתה מסיבת קיץ לכל עובדי חשופים והמישפחות שלהם בגני התערוכה ביום שישי היתי שם והיה מה זה כיף היו מלא מיתנפחים ועשינו מילחמה כל האנשים עד גיל 16 נגד כל המפורסמים אנחנו ניצחנו :] מידע בילעדי חחח דרך אגב אבא שלי צלם שם ולכן היתי שם ואני מקירה את רן בכור [איזה חתיך]אני מקירה אותו באופן אישי אבא שלי והוא חברים מאוד טובים :] אהה וגם מצלמים את חשופים בגני התערוכה בתל אביב תיכתבו תגובות

Org289

New member
בטח.. ואני החברה הכי טובה של יון תומרקין..

שונאת שקרנים.. היית שם? אבא שלך צלם? תביאי תמונה!

למעלה