עם מופלטה כל מה שלא קשור לסקנד לייף שרשרו לכאן. תודה.
א אושRתי New member 10/4/07 #1 ../images/Emo32.gifעם מופלטה../images/Emo3.gif כל מה שלא קשור לסקנד לייף שרשרו לכאן. תודה.
א אושRתי New member 10/4/07 #3 ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif ועד 120 שנה
ט טל המוזרה New member 10/4/07 #11 ../images/Emo77.gifמזל טוב!!../images/Emo20.gif בן כמה אתה היום? =]
Y You have one life New member 10/4/07 #9 אני כ"כ לא יכול לחזור לשגרה;( לא בא לי לימודים,לא בצפר;(.. רוצה חופש!;(
ק קטקטXD New member 11/4/07 #19 אושRתי, כמה שאלות, איך קוראים לך? מה הכינוי שלך במשחק? אני אוסיף אותך לחברים טוב? את יודעת אולי איפה אפשר להשיג את החפץ שלא מוציא אותי מהמשחק כל 30 דקות? איפה החבילה החופשית הזו.?
אושRתי, כמה שאלות, איך קוראים לך? מה הכינוי שלך במשחק? אני אוסיף אותך לחברים טוב? את יודעת אולי איפה אפשר להשיג את החפץ שלא מוציא אותי מהמשחק כל 30 דקות? איפה החבילה החופשית הזו.?
א אושRתי New member 11/4/07 #20 כמה תשובות. 1.קוראים לי אושרת. 2. ניק-girl24 Abismo (אפשר להוסיף אותי רק תזדהו שאתם מהפורום.. 3.גם לי האמת אין מושג, קיבלתי אותו ממשהיא שפרשה מהמשחק...
כמה תשובות. 1.קוראים לי אושרת. 2. ניק-girl24 Abismo (אפשר להוסיף אותי רק תזדהו שאתם מהפורום.. 3.גם לי האמת אין מושג, קיבלתי אותו ממשהיא שפרשה מהמשחק...