עם מרק

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo32.gifעם מרק../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif

יאללה עוד שירשור
יוצא לדרך חח.. כל ה
לפה

ג ב ש ו ש

New member
ראיתם כוכב נולד../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif

הדרוש עלתהה
גם עמרי
2 הפייבוריטים שלי... הם מתחרים שבוע הבא אחד בשני יחד עם יהודה
שיטט..טוב מקווה שעמרי או הדר יעלו לפחות מישהו מהם

ראיתי! והפייבוריטים שלי עלוווו

והם כמובן:
יהודה סעדו
מיכאל
וכמובן שיר ביטון
הייתי בשוק שאוהד עלה ולא נעמה לנעמה בעיקרון יש קול הרבה יותר יפה מאוהד!

סוכריה16

New member
חח אבל זה היה ברור שאוהד יעלה

הוא רייטינג לתכנית.. יפה- וכל מי שבוחר בו זה בגלל החיצוניות לדעתי. הוא משוו בגנון סקעת ושי גבסו... והקל לא משוו בכלל... אבל שמחתי בשבילו חח אני לא רואה בכלל את זה.. את 2 הכי אהבתי הייתי מכורה! אבל ב 4 אני אהיה גם! כי זה כיף..

shucina

New member
סליחה אבל ...

אוהד פשוט גרוע.. לא להעליב או משו אבל יש לו לוק של כאילו כוכב מתבקש באמת כמו גבסו וסקעת (קצת פחות...) אבל אין לו קול בטירוף .. כאילו היה לו קול באודשנים גם אני אהבתי אותו שריקי ביקשה ממנו לשיר גבוה יותר וגבוה יותר בסוף הוא שר פ33ה אבל כל השירים שהוא בוחר הם נורא נמוכים והוא שר צרוד והוא מזייף כי זה נמוך לו מידי והוא גם לא ממש מופיע על הבמה הוא רק קופץ כאילו הוא בהופעה ולא הוא מופיע.. בקיצור אולי נעמה אתמול גם לא הייתה מדהימה אבל אוהד היה צריך לעוף כבר מזמן ...

TuTyBoP15

New member
../images/Emo31.gif

אני לא מסכימה איתך לדעתי אוהד שר מאוד יפה....וזה שהקול שלו צרוד זה רק מוסיף לדעתי.. לנעמה באמת יש קול מדהים.. אבל הפייבוריט שלי זה אוהד אלישבע

מלי 13

New member
אני לא מסכימה איתך....

בסדר,זה ברור שלאוהד אין את הקול המושלם אבל יש לו קול טיפה צרוד שמשתלב יפה בשירה. כל פעם שאני רואה אותו שר אני אומרת שהוא צריך לשיר ביותר התלהבות וזה משהו שיכול לעזור לו בהמשך התחרות. בקשר לנעמה..היא שרה ממש יפה וחבל שהעיפו אותה..אבל בתכלס היא בלהקת חיל האוויר! מקום מכובד מאוד! ואפשר להגיד שהיא מצליחה שם יותר מכל אחד..לא קל להתקבל לשם. אבל עדיין,איך היא התבאסה שהיא עפה מסכנה..לא נורא נעמה

TuTyBoP15

New member
זה שהם עפים זה לא נורא כי תראי

רק שהם מופיעים שם נותן להם פירסום שחבל"ז מזמ"ז אז הכי באסה שהם מפסידים את המתנות... למשל תראי את גבסו איזה פרסום ענק הוא קיבללל שחבל"ז מזמ"ז.. שירי מיימון..לא סתם מקום 4 באירוויזיון הראל סקעת תיאטרון עדי כהן גם יש לה פירסוםםםם שמעון טפטההה שהוא הופיע במכביה... זה פרסום ענק שחבל"ז מזמ"ז

מלי 13

New member
נכון....

אבל עדיין..הפרסים פה זה לא ממש מה שהם רוצים אם הם באמת באו לתכנית הזאת כדי לשיר...מי מהם לא היה רוצה להגיע לגמר? בסופו של דבר זאת המטרה שלהם כשהם ניכנסים לתכנית..ברור שיש כאלה שרוצים רק להתפרסם..אבל המטרה המרכזית היא השירה.

shir08

New member
אני לא מסכימה איתך...

נכון לאוהד יש קול צרוד,אבל זה הקול שלו ואין מה לעשות.ונכון הוא מזייף אבל הוא פשוט צריך לבחור את השירים הנכונים לשיר. ואתמול הוא לדעתי שר שיר שהתאים לקול שלו!הוא לא זייף ואפילו סלסל(מה שהיה חמודדד!) וזהו!הוא שר פשוט מקסים לדעתי. אני אהבתי אותו,את יהודה ואת עומרי מההתחלה!! גם אהבתי נורא את אריאלה אדוי בגלל שהיא דומה לי!!רצינית!אבל היא הודחה...
אוהד אלישע
יהודה סעדו
עומרי רוטברד

סוכריה16

New member
בקיצור .. אוהד אלישע ../images/Emo99.gif זוכה

יותר בזכות הפנים שלו.. כי יש שם הרבה אנשים עם קל יפה!! הרבה יותר מלו..

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

מר ג´ואל רטנר, הפעיל בפרוייקטי מחקר בליטא ואחראי על פרוייקטים חשובים הקשורים לאזור זה מתארח היום בשעה 16:00 בפורום שורשים משפחתיים.
מחר בשעה 10:00 יתארח בפורום הריון לאחר אובדן פרופ´ יובל ירון, מומחה למילדות וגינקולוגיה ומומחה לגנטיקה, מנהל היחידה לאבחון טרום לידתי באיכילוב אשר יענה על שאלות בעניין תסמונות ומומים גנטיים, וההסתברות להישנותם.
מפגש אומנים למען הקהילה ביום רביעי 3/8/05 יתקיים מפגש אמנים למען הקהילה של פרויקט לגדול בצבע - אומנות מונעת אלימות. כל הפרטים בפורום לגדול בצבע

TuTyBoP15

New member
היא מזכירה פה את סינתיה קליטבו

וזה בכלל לא מחמאה... חחחחח אבל יפה
כל הכבוד

למעלה