עם קארי

לחבק חזק חזק ../images/Emo24.gif

הזמרת גלי עטרי מגיעה היום לפורום מוזיקה עברית, לרגל צאת אלבומה החדש "חבק אותי חזק"- אחד האלבומים הנמכרים ביותר בתקופה האחרונה. רועי יחזקאל וערן פרבשטיין יארחו אותה ב-19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה. אפשר כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
פיראס מפרוייקט Y יענה היום לשאלותיכםLive מהוילה בצ'ט של פורום YTV בשעה 22:45. אפשר להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.

../images/Emo66.gifשאלה../images/Emo66.gif

אבא שלי, אוהב פינק פלויד, זה שהחדיר בי את האהבה אליהם, מאוד אוהב את המוזיקה שלהם, במיוחד את דארק סייד אוף דה מון, ואת טיים. מישהו יכול להסביר לי למה הוא בניגוד לכל השאר פשוט לא סובל את החומה
ולמה כולם באמת תופסים ממנה כזאת יצירת מופת
האלבום לא נראה לכם כהתמסחרות

edlessme

New member
אחרי שקראתי את המאמר ההוא

התחלתי לחשוב על הנושא באמת קצת.. זה שבר לי מאוד את הרעיון הזה של פינק פלויד כלהקת הלהקות.. אבל בין השאר הבהיר לי עד כמה האלבום הזה... שוטף את המוח... חמש מלים יכולות להוות כבר סיבה מתצויינת להצלחה שלו: we dont need no education אין מי שמע את זה... ומי ששמע.. מיד מתחבר... עכשיו בנוסף לכך יש את כל העיניין של החברה של א מבינה ואותי.. העולם נגדי.. אממ.. אין לי כוח להמשיך... אבל אני מניח שאת יכולה להבין לבד..

../images/Emo82.gif הניפוי האחרון...

פרוייקט Y מגיע לסיומו, ההתרגשות גדולה, והערב ב-22:00 הניפוי האחרון... מתוך שבעת המועמדים שנשארו שניים הולכים היום הביתה, ומגיעים אלינו, לאירוח Live בצ'אט המצלמות באתר פרוייקט Y, ובפורום ערוץ YTV. האירוח יחל ב-22:45. היום ניתן גם להאזין לצ'אט LIVE בטלפון, במספר 068-206070
הערב ב-21:00 פורום CP שיתוק מוחין מארח את מנהל המחלקה האורטופדית בבית החולים אסף הרופא, דר' ליונל קופילביץ'. אתם מוזנים להפנות אליו כבר עכשיו שאלות בפורום.
מדונה ובריטני נשארות גם השבוע במקום הראשון ב"קופסא", ומשאירות את דיידו וקיילי הרבה מאחור. מי יפתיע בשבוע הבא? גירלז אלאוד? אטומיק קיטן? פינק? רובי וויליאמס? מצעד הלהיטים של גולשי תפוז אנשים. דרגו את המצעד ותוכלו לזכות בסינגל הפרס שלנו השבוע.

למעלה