עם תפוחי אדמה

../images/Emo32.gifעם תפוחי אדמה../images/Emo192.gif

ואוו כמה זמן לא הייתי פה! אז מה קורה? מה נשמע? הכל בסדר? אני חולה ככה ש.... בבית =] מי עדיין נשאר פה דרך אגב...

ג ב ש ו ש

New member
שלום שלוםם../images/Emo140.gif../images/Emo88.gif

כמה טוב לראות את כל החבר'ה הוותיקים

Katia123

New member
אנהי מדברת בהופעה חדש!!

באיכות סבירה .......... כדאי לראות !!

Katia123

New member
תמונות מדהימות מהופעה

באיכות מעולה !! שווה לראות !!

Katia123

New member
שאלה לכולם !!

כתבתי למטה אבל אני אכתוב את זה שוב כאן ........ הצטרפתם למועדון החדש והמחודש של אנהי רוק?? מה אתם חושבים על זה ?? אני דיברתי עם שרון והיא אמרה שהאתר הולך להיות סוף הדרך !! יש למה לחכות !!

Katia123

New member
תיקון

למועדון קוראים אנהי רוקס בעברית........ ולא אנהי רוק כמו שנרשם בטעות. דבר שני הכוונה היא לא לשרון שרוניטה אלה לשרון השנייה (מי שמכיר את שתיהן) כדי שאנשים לא יתבלבלו אחרי זה.

Katia123

New member
מועדון המעריצים- תשובה

מי שלא נרשם עדיין למועדון המעריצים החדש והמחודש של אנהי ושל רבד מוזמן להרשם מייד !! בקרוב מאוד יפתח אתר של המועדון anahi rocks israel ובנתיים כל מה שאתם צריכים לעשות זה פשוט לשלוח את הפרטים שלכם ולהצטרף...המועדון הוא רשמי וכל העולם ורבד יודעים על קיומו ועכשיו זה הגיע לישראל תודות לשרון ונועה (ואולי עוד אנשים שאני לא מכירה ). בלינק המצורף יש את ההסבר המלא לגבי הפרטים שצריך לשלוח ולאן !! דבר נוסף אנהי הגיבה בפורום למועדון המעריצים העולמי של anahi rocks כשהפורום יעבוד (כי עכשיו יש בעיות) אני אשים את הלינק. http://www.2all.co.il/web/Sites/anahirocksisrael/DEFAULT.asp

Katia123

New member
התגובה של אנהי

למי שלא ראה אנהי הגיבה בפורום שלה לפני כמה זמן. אנהי רשמה בפורום לפני כמה זמן שהיא מאוכזבת מחלק מהמעריצים כי הם פרסמו תמונות אישיות שלה עם החברים שלה ברשת אח"כ מלא אנשים רשמו לה הודעות והיא הגיבה באחת ההודעות.......והזכירה את anahi rocks הלינק לתגובה למטה

צטלע

New member
היי רותם!

מה נשמע אצלך? איך את מרגישה? תספרי מה חדש אצלך..
ננצל את זה גם לשרשור לילה בוקר? P: ימים מעצבנים מגיעים עכשיו.. בעע שוב מבחנים מבחנים מבחנים, היה גם יום הורים שהיה ממש סבבה.. ויש לנו גם חזרות לטקס סיום.. ומחר יש לי מבחן בספרות. ועוד יומיים בגרות בע"פ באנגלית. איך הגענו לזה?
שיהיה לכולם יום טוב

למעלה