פאק, כ"כ משעמם פה.. בואו נשחק

קים NY

New member
../images/Emo32.gif פאק, כ"כ משעמם פה.. בואו נשחק

משחק. זה שכל אחד אומר שתי אפשרויות וצריך לבחור אחת ולתת עוד שתיים. דוגמה- ג'ינס - גבוה או נמוך? ואז מי שנכנס ראשון לפורום עונה נמוך ונותן עוד שתיים: שיער פזור או אסוף? וכך הלאה. אני יודעת שזה לא משהו, אבל לפחות זה יפיג את השיעמום (בעיקר בשעה כזאת). אז שלי: נעליים- פומה או אולסטאר'ס?

No BoDy1

New member
אם כבר מבין שניהם אז בלונדני..

עדיפות גבוהה לשחור.. בננות.. לסתם יציאה.. מיני או ג'ינס?

SuGar and SpicE

New member
רגע אבל לא נתת שאלה בעצמך..

אגב האמת שאני מעדיפה מיני.. ולשאלה - גם על בנות - עכשיו כהולך ונהיה קר בערבים, ליציאה - גופיה קצרה וג'קט/סריג'מעיל מעל או חולצה ארוכה מלכתחילה?

Daniel MSG

New member
בזמן הזה אז גופייה ומעל זה משהו

כי עכשיו עדיין לא ממש קר.. ולא כיף להתקע עם חולצה ארוכה כשחם. וואל... אממ.. לבנים- איך אתם מעדיפים בנות? עם שיער מתולתל גלי או חלק?

קים NY

New member
נו יאללה!!! איז היובש, כמו בסהרה!!

תתעוררו כבר. אח"כ מתפלאים שהפורום מת.

No BoDy1

New member
וואי, זה תלוי..

אני אישית מעדיף בנות עם שיער מקורזל
ראסטות זה ליגה בנות - מה אתן מעדיפות? שיער ארוך? קצר? קוצים?

Daniel MSG

New member
מיני

מזה מיקרו מיני....? השאלה שלי היא השאלה פה מתחת שלא שמתי לב שכבר ענית.

Daniel MSG

New member
תלוי מאד

בפנים של הבנאדם, בסוג השיער שלו וכו'.. כך שאין לי תשובה חד משמעית.. חיחי
לבוש נועז למסיבה או פשוט?

מממממממממ....אוקיי אני אענה ואשאל.

לא נועז מדיי [דוג':פרחות.] ולא פשוט מדיי [דוג':פרחות-שחושבות-שהן-מאגניבות-לכן-הן-לא-צריכות-להשקיע-בלבוש-ולבוא-עם-מכנס-מרובע]. אני בעד איזה ג'ינס וגופיה וסניקרס. סך הכל צריך להרגיש בנוח,ולא כאילו עוד שניה העקב-שפיץ-סיכה שלי מתפצל. אולי זה ישמע שיטחי ורדוד,אבל כזאת אני.. אז, פריקיס/אני לנצח! פרחות/פאקצות/ערסים/ערסיות [למה אלוהים?למה?] ואול דאט שיט לרצח? או ההפך? וכולם יכולים לחיות בלי קיטלוג ובלה בלה בלה,בלה בלה בלה,בלה בלה. סתם שאלה שעיניינה אותי.

SuGar and SpicE

New member
אם תשאלי אותי?

פריקים הם פאקצות. סוג של מסקנה שהגעתי אליה היום.. סה"כ לכל בנאדם יש ת'צורך לצומי, ואת הצורך להיות שייך. שייך לקבוצה, לחברה מסויימת, לאידיאולוגיה. פריקים טוענים שיש בהם עומק. אבל איזה עומק יש בלשבת בהפסקה באמצע הקומה בבי"ס במעגל, לנגן בגיטרה ולשיר בקולי קולות? לא שיש לי בעיה עם זה, באמת, שיעשו מה שהם רוצים, זה פשוט גורם לי להרהר... אז הקבוצה של הפרחות/ערסים וואטאבר מקבלים את הצומי של בדרך כזאת והפריקים בדרך אחרת, וכל אחד מהם שייך לקבוצה מסויימת, לקליקה שלו. נהדר! ומה המסקנה הנובעת? פשוט תהיו עצמכם... שחוקה ולעוסה ככל שתהא האימרה הזאת, היא הכי נכונה בעולם. תעשו מה שבא לכם ואל תתנהגו לפי איך שקבוצה מסויימת מכתיבה, במודע או שלא במודע. אל תפעלו לעולם מתוך רצון להשתייך, אתם צריכים להשתייך רק לעצמכם. להיות נאמנים אך ורק לעצמכם. זאת דעתי. פשוט חשבתי על זה היום וההודעה שלך היוותה טריגר נפלא לפתוח ולשפוך את הכל. ויש מי שיחשוב שאני סתם מזיינת עכשיו בשכל ומה זה כל הפלסף הזה?! אז.. זאת אני. לא בא לכם עליי, אתם יותר ממוזמנים לסגור את ההודעה... מצד שני, אני גם אשמח אם תשארו ותקשיבו. :)
ולשאלתי.. הממ מגף ארוך או חצי מגף? חח

LipStiK

New member
אני כל כך מסכימה איתך...

בכל מה שאמרת... אממ מגף ארוך במותגים (או יותר נכון להגיד- בסגנונות של מותגים...) לי קופר וכדו' או קסטרו וכדו'?

קים NY

New member
לא זה ולא זה.. בשבילי רק אולד נייבי

!!! אממ.. עור לבן או שחום?

למעלה