פאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo32.gifפאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!
זוכרים שכתבתי כאן פעם על צור קוזיק..? שנפצע בפיגוע בשומרון אנוש..? עכשיו ברוך ה' המצב שלו נהיה יותר טוב... הוא חזר הביתה לביקור, ויש לו עוד מסלול ענק של טיפולים.. הוא נפגע בראש, באונה הימנית... ועכשיו אבא שלי התקשר... מה הוא אמר..? שאמא שלו, שרית קוזיק, נהרגה!!!!!!! בתאונת דרכים!!!!!!!!!!! הבוקר!!!! ^%$^@T%^^%$^$#@%^%$^%$ זה לא נקלטטטטטטטטטטטטטטטטטטט אני מכירה אותה.. טוב.. זה עוד לא נכנס למוח שלי.. כי אני מתנהגת רגיל ייקח לי קצת זמן לעכל

ס ט י י ק

New member
אוי.../images/Emo10.gif

מסכן הילד. מסכנה האמא. מסכנה כל המשפחה. אוי אוי אלוהים. אלוהים תשמור. אין לי מה להגיד.

תיקון....

הבנתי לא טוב.. זו לא אמא שלו שנהרגה, זו סבתא שלו.. אמא של שרית... עדיין עצוב.

K i f

New member
חזרתי../images/Emo24.gif

חוויות יסופרו בבלוג ברגע שיהיה לי כוח... המדפסת המשולבת החדשה שקניתי מתקינה את עצמה עכשיו... רק 50% בשלב 3... מתוך 4... במשך כמעט 3/4 שעה
HP טיפשים
טוב, כשאכתוב פוסט בבלוג, אודיע או משהו
יום טוב

K i f

New member
הא? תהרגו אותי וזהו... למה נראה לכם

שאני קורא אופים?
לא קראתי מה כתוב... ראיתי אוף.. הגבתי לו... מהפחד שאם אפתח אוף חדש... תסקלו אותי... מעצבנים!

K i f

New member
מה רגשי? מה לא מובן בזה שתוכן של

אוף לא תמיד מעניין? לא קראתי, זה לא עניין אותי באותו רגע, מה שעניין אותי זה שחזרתי סוף סוף, וטוב שכך... יופי אורטל, יופי קרן, יופי נופר, תוסיפו לי עוד... גם ככה אף פעם זה לא מספיק...

מה אתה נעלב?

כפיר עשית משהו לא כל כך בסדר, אז במקום להתחיל להצטדק תבקש סליחה וזהו במקום להתחיל ולהתווכח ולהעלב מזה אני לא מבינה בכלל ממה נעלבת..בסך הכל אמרנו שזה לא במקום ובכלל מה אני אמרתי שאתה כל כך נעלב? שיהיה

K i f

New member
לא אמרת כלום, לא נעלבתי../images/Emo3.gif

וביקשתי סליחה, הבעיה שמישהי פה לא קיבלה אותה והמשיכה לתקוף אותי על הטעות שעשיתי...
אבל לא נורא, עבר.. נגמר

keeeren

New member
תעשה לי טובה....

כאילו שלא ראית את כל הנרות
.. נו טוב אין לי כח להתעסק בהבלים שעתיים לפני היומולדת שלי..=\

K i f

New member
ת'אמת... לא התייחסתי לזה...

ראיתי אוף ופשוט פתחתי אותו ועשיתי הוסף תגובה... לא ראיתי כלום חוץ מזה... אבל עזבי... שיהיה לך מזל טוב... וזהו...

למעלה