פגשתי את PLAIN WHITE T'S!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo32.gifפגשתי את PLAIN WHITE T'S!!!

אני כלכך אהבלה שלא לקחתי את הDVD שלהם מהבית והייתי נותנת להם לחתום על זה ;; הטיפשות!#@#$@ פאאאאאאאק. וגם לא הצטלמתי איתם או צילמתי אותם.. רק פעם אחת את הסולן שהוא חתם למישהי לידי. בע. ~מעתיקה חפירה מהבלוג שלי~ אוקי אז ככה. הייתי בהופעה שלהם בדנמרק. פעם ראשונה שהם כאן :) אני ויונתן הגענו ראשונים בערך ועמדנו איזה שעה וקצת מחוץ לאולם בזמן שהלהקה כל הזמן עברה בחוץ והסולן נתן לי כיף ואמר היי כל הזמן ^^ בפנים היינו שורה שורה באמצע כמעט. אין רווח בין הקהל לבמה וזה ישר להישען על הבמה. הלהקת חימום נשמעה טוב אבל השירה הייתה לא משהו. ההופעה המרכזית - וואו! הסולן נתן כיפים וכאלה.. באנקור ביקשתי מהבאסיסט השמן והחמוד את המפרט שלו D: ובסוף ההופעה תלשתי את הפלייליסט שהייתה בדיוק מול הפרצוף שלי.

Johnni456

New member
יאווו../images/Emo79.gif

בא לי גם
בטח היה לך מזה מאגניב P: ביצ'. ><

xXx Lilo xXx

New member
אוווווו גאד!!!! מגניב לךךךךך../images/Emo29.gif

דיייייי גמני רוצה ;;

זה חפירה זה?../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

וואי איזה מגניב לךךךךך יוווו! שימי את התמונה DD:

mafakit

New member
יוווו איזה מגניב D: |אלפקה|../images/Emo218.gif

נשמע שווה ביותר O: כיף לך!@$# DDD:

Johnni456

New member
../images/Emo18.gifחפירה - הופעה של שייגעצ../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif

זהירות, בור בגובה 3797329873209874398432 ק"מ לפניך, הקריאה על אחריותך
אתמול הייתי ברעננה בהופעה של שייגעצ והיה ממש מדהיםםם
הם ניגנו המון שירים שלהם והיה ממש טוב וזה.. וכל שאר הבנות שבאו היו גרופיות כאלה שכל שניה צעקו "יובל תעשה לי ילד" XD נמנמנמנ.. צילמתי בווידאו את "ניו יורק רפיח" ואז המצלמה המטומטמת החליטה שבקושי נשארו לה סוללות
אחרי ההופעה מצאנו את היציאה האחורית של המועדון וראינו את כל הלהקה יוצאים והגיעו המון מעריצות מעצבנות שביקשו חתימות אבל לי הוא חתם על האלבום "משקאות חריפים" ראשונה
ואח"כ הצטלמתי איתו ועם עוד 2 חברות והוא יותר גבוה במציאות ממה שהוא נראה בתמונות וכאלה אז כשחיבקתי אותו זה היה מן "חצי בתחת" כזה XDDD ולא אכפת לי שיצאתי מסטולה לחלוטין בתמונה כי חיבקתי את יובל מנדלסון להלהלהללהלהלהלה ואח"כ החלטתי שאני רוצה את המפרט שלו אז בזמן שהוא חילק חתימות ודיבר עם אנשים באתי עם השאלה הכי תקועה בעולם - פשוט באתי, עמדתי מולו ושאלתי ,אפשר את המפרט שלך?" DD: אבל אז הוא אמר לי "אני קצת צריך אותו" אז הוא לא נתן לי
אבל לא אכפת לי כי נגעתי לו סוגשל בתחת ויש לי חתימה ותמונה להלהלהללהלהלהה החיים יפים DDDDDDDDDD:

xXx Lilo xXx

New member
בתחת??? לא מצאת משהו פחות מגעיל לגעת בו?../images/Emo29.gif

חחח סתםסתם... העיקר שנהנת....

Johnni456

New member
וחצמיזה זה התחת של יובל מנדלסון../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif

וזה היה דרך הג'ינס
אהכן, אפשר לראות את התחת שלו בקליפ של "ניו יורק רפיח"

Emergency Exit

New member
יויויויוי../images/Emo41.gif

איך אני שונאת שיש גרופיות כאלה או שלמצלמה שלי נגמרות הסוללות באמצע ההופעהההההה זה תמיד קורה לי מגניב לך
חחחחחח אני קצת צריך אותו XD מתאים לו לא נורא העיקר שדיברת איתו והצטלמת להוכחה

mafakit

New member
חחחח קצת צריך אותו XD |אלפקה|../images/Emo218.gif

מה הוא לא יכול ללכת לקנות אחד אחר?
קמצן
אהה ומגניב לך D:

למעלה