פה זה לא זיהוי שירים.

• פותח הנושא Oti
  • פורסם בתאריך

Oti

New member
שאלה לכל המוסיקאים

ממש התאהבתי בשיר מהפרסומת לsms של פלאפון, זאת שהילד מוכר בה סופגניות. בפזמון יש את השורה: the miricle of love האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את השיר?? מי מבצע והיכן אוכל למצוא אותו?? ותודה רבה מראש Oti

itoosh2

New member
למה אנשים חושבים שמוזיקאים יודעים..

לזהות שירים? אני חושב שצריך לכתוב בגדול ששאלות לגבי זיהוי שירים להפנות לפורום זיהוי שירים... ככה נוכל יותר לצעוק על מי שישאל את זה ולא ישים לב למה שכתבנו

SIMPLEdavidPLAN

New member
חחח:) יש פורום כזה? באמת?

אבל אני מניחה שחושבים שמוזיקאים מכירים שירים [וגם אני חושבת ככה- התסלחו לי?
] בגלל שהם מבינים במוזיקה, ואי אפשר ממש להבין במוזיקה בלי להכיר סגנונות שונים ולהקות שונים, אז לפי ההגיון גם מכירים שירים רבים.

itoosh2

New member
זה הפורום הכי פעיל והכי נחשב...

בקטגוריה "מוזיקה" הקצב של ההודעות שם מטורף... וגם כמות התשובות הנכונות שאת מקבלת על השאלה הכי קשה שיש תוך דקה הוא מטורף... פורום חובה בחברה הישראלית... ואני דווקא למדתי מנסיוני שמי שמוזיקאי בדרך כלל לא מכיר יותר מדי... כי הוא לא חייב לצרוך מוזיקה בלי הפסקה, הוא יכול להתעמק ולהתענג על אמן מסוים המון זמן ולהפיק ממנו את הכל לפני שהוא עובר למוזיקה חדשה... דווקא בתרבות הפופ של היום אנשים מכירים יותר... ביחוד ביחס לתקופה, כי הם פשוט צורכים כל הזמן עוד ועוד... רוב המוזיקאים שאני מכיר, מכירים בעיקר את מה שהוא חובה, איכותי, לפי הסגנון המאוד ספציפי של כל אחד מהם...

N0KIAman

New member
שלום! יש לי שאלה

שלום לכולם! שמעתי שיש לכם ניסיון ומוזיקה וכול זה... אז אני בא אלייכם עם שאלה: יש את הפירסומת החדשה של פלאפון, שבה יש ילד קטן וחמדמוד(לא שזה משנה, אבל הוא חמוד). בקיצור, יש שיר שהולך משהו כזה: "The Mircale Are..." או משהו כזה... אתם יודעים אולי את השם של השיר? תודה רבה!

itoosh2

New member
פה זה לא פורום זיהוי שירים!

תקרא טיפה את השירשורים פה ותבין את זה מהר מאוד... יש שירשור שכתוב בברור מאוד שפה זה לא פורום זיהוי שירים והוא עוד נמצא בדף הראשון... טיפה התחשבות... בקיצור: גש לפורום זיהוי שירים למנהלות: אולי תכתבו בצד בהודעות המנהלתיות ש"פה זה לא פורום זיהוי שירים"?

למעלה