פורום חדש - הקריות

ציפי א.

New member
../images/Emo32.gif פורום חדש - הקריות ../images/Emo36.gif

נפתח פורום חדש - הקריות - מוצקין, ביאליק, ק.חיים, ק.אתא, ק.ים וקריית שמואל. בפורום נשוחח ונדון בכל מה שמתרחש בקריות ועל כל מה שבא לנו
אם אתם תושבי הקריות, היום בעבר - אתם מוזמנים. הקריות - 743 ציפי

לירונר

New member
בבנים בלבד ההודעה הזו הפכה לשרשור

שבו אנחנו מבררים מי גר בקריות (בגלל שרוצים שאני אעשה את המפגש פורום שלנו בחיפה) אבל פה אפשר להפוך את זה לשרשור היכרות... בכל זאת, אנחנו לא כל כך מכירים, נכון

לירונר

New member
אני אתחיל ../images/Emo3.gif

אני לירון, אני בן 18.5 מאזור (הישוב הקטן והאומלל עד מאוד ליד חולון). אני בכיתה י"ב, אוטוטו מתגייס לצבא (ב13 ליולי) ואז חוזר ללמוד י"ג. אני לומד מחשבים (עם נד באותה כיתה
). מה עוד....אמממ... יש לי חבר כבר 9 חודשים, ואנחנו מנהלים ביחד את "בנים בלבד" (255) ואני הכי אוהב את נינה ואן הורן (
). אני מכיר את אוהד מפורום "על בנות ועל בנים" (169) שהוא מנהל, ופגשתי אותו הרבה במפגשי פורומים שלהם. וזהו נראה לי... אם יש משהו שתרצו לדעת אתם מוזמנים לשאול. ואני תמיד פה אם אתם צריכים אותי

oh-da

New member
אני אמשיך../images/Emo3.gif

(אגב, מי שיחרר לך את החסימה?
) אני אוהב, בן 17 מעכו, מסיים י"א, צו גיוס ל 25/7/2004 לומד גרפיקה, מנהל את הפורומים: על בנות ועל בנים אהבה בגיל ההתבגרות עכו-נהריה וכמובן גם את הפורום הזה, תהרוג אותי וזהו. אני מכיר את לירון עוד מכיתה א', היינו באים לביתו ואוכלים חמאה של תנובה, חומוס של צבר, משחקים עם המיכלים של הדני ועוד...אהה, וגם מפורום על בנות ועל בנים
אתם מוזמנים לאייסיקיו שלי: 74258002

nedisrael

New member
טוב, גם אני אענה

אני חובב, בן 17.5 מבת ים, מסיים י"ב במגמת מחשבים. שנה הבאה הולך לכיתה י"ג. אוהב לקרוא פנטסיה ושקיעות יפות, תהיו עדינים..
LOL את, ואתם לא מוזמנים לאיי סי קיו שלי

oh-da

New member
חוצפן!

לרשותך 24 שעות לפרסם הזמנה רשמית לאייסיקיו שלך!

לירונר

New member
אבל אני לא אוכל חמאה ../images/Emo70.gif

ואבא שלי חשב שהחומוס היה שפכטל רומני

לירונר

New member
זה שמרגלית צנעני נראית כמו גבר

עדיין לא נותן לה את הזכות להיות אבא שלי

nedisrael

New member
הוא לא גר בעיראק, כך שהשכנה

היא לא סאדאם חוסיין. תפסתי אותך, לא היית אצלו בחיים!!

למעלה