פורום חדש נפתח פורום חדש נפתח ללהקה מצליחה חדש - הודרבנים כולכם מוזמנים יואב.
U unagy New member 2/11/03 #1 ../images/Emo32.gif פורום חדש נפתח ../images/Emo13.gif פורום חדש נפתח ללהקה מצליחה חדש - הודרבנים כולכם מוזמנים יואב.
../images/Emo32.gif פורום חדש נפתח ../images/Emo13.gif פורום חדש נפתח ללהקה מצליחה חדש - הודרבנים כולכם מוזמנים יואב.
T TaKe Me DuDi New member 2/11/03 #2 כדאי לכם לבוא לראות ... פורום פצצה ... ד"א אני גם נמצאת שמה *הדורבנים שולטים*
G Galadriel 3000 New member 3/11/03 #3 נצל"ש טחח הייתי חייבת לעשות את זה- נתקלתי בו במהלך שיטוטיי ברשת והחלטתי להראות לכם אותו ולשאול מה דעתכם... אז מה דעתכם? נ.ב. טחח שכחתי להסביר- זה אמור כזה להיות אורלי בתור אראגורן (כן מורנוש, נטשתי את האלייז'ה בתור אלף)
נצל"ש טחח הייתי חייבת לעשות את זה- נתקלתי בו במהלך שיטוטיי ברשת והחלטתי להראות לכם אותו ולשאול מה דעתכם... אז מה דעתכם? נ.ב. טחח שכחתי להסביר- זה אמור כזה להיות אורלי בתור אראגורן (כן מורנוש, נטשתי את האלייז'ה בתור אלף)
י יסמין טרוגובוף New member 3/11/03 #4 או לא ../images/Emo5.gif זה פשוט איכסה!! כל כך לא!!!! ויגו, אתה אראגורן אין מה לעשות ואורלי, תישאר עלף!!! מילא הוביט.. חחח סתם סתם..
או לא ../images/Emo5.gif זה פשוט איכסה!! כל כך לא!!!! ויגו, אתה אראגורן אין מה לעשות ואורלי, תישאר עלף!!! מילא הוביט.. חחח סתם סתם..
G Galadriel 3000 New member 3/11/03 #5 לא מה? שאלתי לדעתכם... לא עונים לא בתור דעה... עונים "דעתי שזה נראה כמו חרא של עטלף" או משהו בדומה.
י יסמין טרוגובוף New member 3/11/03 #7 עניתי בתור דעה... סליחה אם אמרתי את זה בצורה כאילו כל העולם חושב ככה, אבל כתבתי את מה שאני חושבת זה הכל..
עניתי בתור דעה... סליחה אם אמרתי את זה בצורה כאילו כל העולם חושב ככה, אבל כתבתי את מה שאני חושבת זה הכל..
T TaKe Me DuDi New member 3/11/03 #6 לא אהבתי ../images/Emo4.gif אני היתאהבתי בלגולאס ואח"F ברור שבאורלנדו שלנו |!!