פורום לכותבים יצירתיים במיוחד

Boojie

New member
לא רע, אתר מושקע ואינפורמטיבי

ובפרט עם דף קישורים מרשים (אם כי הפורום הזה לא מופיע בו), אבל מי בדיוק הם יוצריו? איך אני אמורה לסמוך על מי שמשיא לי את העצות הללו שאכן יש לו ידע ונסיון, אם אין לי מושג מי הוא? למה ההסתתרות הזאת?

גנגי

New member
../images/Emo32.gifפורום לכותבים יצירתיים במיוחד

ברגעים אלה ממש נפתח פורום חדש לחובבי השפה העברית - פורום אח"לה = אקדמיה חלופית ללשון העברית. בפורום תוכלו להציע חידושי לשון משלכם ולהיעזר באחרים לצורך מציאת חלופה מוצלחת למילה שעד היום לא היתה לה כזאת בעברית, וכן לשחק עם הלשון ולעוות את השפה. פורום אח"לה מעודד יצירתיות לשונית לא רק מבחינת חידושי מילים, אלא גם מבחינת כתיבה יוצרת ויצירה נכתבת. אם יש לכם ראש פתוח ואהבה לעברית-בלי-פורמלין-ובלי-פורמליות - זה המקום בשבילכם. נשמח לראות אתכם. גנגי פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום.

נשמח לקבל קישור... + נצל"ש

לשמחתי פורסם סיפור קצר שלי באתר ISF (סיפור זה יופיע גם בגיליון 9 של "חלומות באספמיה"). הסיפור אמנם לא עבר דרך הפורום הזה, אבל אתם/ן מוזמנים/ות לקרוא ולהגיב בכל זאת. תודה לכל מי שהביאני עד הלום!

murmur

New member
קראתי ואהבתי

בהתחלה לוקח קצת זמן להבין איך נכנס בו המד"דפ (אני שמער שזה בכוונה) ואני חושב איזה קטע עם אזעקה פיספסתי, אבל הסיפור הומוריסטי למדי והעלה מספר חיוכים על פני.

תודה,

המד"ב נכנס כמובן בדלת האחורית, עם הרישות של המכוניות זו לזו, עם המחשב האוטונומי והאינטליגנטי שבמכוניות שמופעלות בדיבור וכמובן עם המנהרה בפתח תקווה (ל*זה* אתה יכול לקרוא גם פנטזיה, לא ממש משנה). אבל העיקר הוא אכן העלילה ההומוריסטית. -- זהירות ספוילר -- כל הפיסקה הראשונה היא רמז לזה שמדובר בקטע מתוך רצף בלתי-פוסק של סיפורים שטותיים שמספר, כפי שמתברר בסוף, נהג המונית.

Yuli Gama

New member
מזל טוב :) ../images/Emo65.gif

אני אחכה לקבל את הגיליון לידי, אין כמו לקרוא אותו בשילוב ההקדמה של ניר :)

Boojie

New member
בתור חובבי השפה העברית,

אתם אמורים לדעת שראשי תיבות רושמים אחל"ה, לא אח"לה. אני מאד מקווה שהיצירתיות הלשונית שלכם לא מתבססת על אי ידיעת כללי השפה, כמו שכבר ראיתי בכמה אתרים שהעלו על נס את ה"יצירתיות" בשפה.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo88.gif

היום ב-19:00 אנחנו מארחים את הח"כ דני יתום ממפלגת העבודה מגיע להתארח בפורום מתגייסים, יענה לשאלותיכם ויספר על השדולה החדשה למען החיילים שהוא עומד בראשה. ניתן כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
ט"ו בשבט הגיע, חג לאילנות, ואנחנו חוגגים בפורום חדש שנפתח היום לט"ו בשבט. בואו "לנטוע" הודעות

muzapro

New member
את צודקת

בשל העבודה הקשה שהושקעה באתר, הושמטו שמות הכותבים בו: עיתונאים, כותבים ויוצרים בתחום. נעלה רשימת שמות עדכנית בימים הקרובים סורי.

למעלה