פורום משבר גיל הארבעים

sagiberg

New member
../images/Emo32.gifפורום משבר גיל הארבעים

האם גם את/ה קמת יום בהיר אחד ולפתע הבנת שגיל ארבעים קרב והדברים הגדולים כבר לא יקרו, לפחות לא אצלך ? האם שקלת להחליף את בן/בת הזוג, להחליף מקצוע,לצאת למסעות בגו'נגל, לחפש דת חדשה...הכל ובלבד שתוכל להשיג שוב את תחושת החידוש והמרץ שאיפיינו אותך בהיותך בן עשרים ? אם התשובה לכל אלו חיובית את/ה במקום הנכון. פורום זה נועד להוות קבוצת תמיכה לכל אלו שנזכרו בחלומות אותם טרם הגשימו, בכישורים שצריך להספיק ולפתח.... לכל אלו שיודעים עמוק בלב כי צריך למצוא את הדרך אל החיים הטובים והארוכים גם אחרי גיל ארבעים מחכים לך

הומינר

New member
ברג

זורק אולי זה יפגע. בהיותי ילד בירושלים, למדתי בחדר, ואחד החברים שלי היה ממשפחת ברג. אביו שמו היה מרדכי גימפל ברג, הנה את שמו אני זוכר, ואילו את שמו של החבר אינני זוכר, למרות שגדלנו יחד, גרנו קרוב אחד לשני, את שם האבא אני זוכר, כי הוא לימד אותנו שיר מתוך התפילה, וכאשר רצינו לשיר אותו היינו אומרים אחד לשני , איך השיר של ר' מרדכי גימפל, ואז מישהו היה נזכר, ומתחיל את השיר " לא אמות כי אחיה " . וחשבתי , אולי זו אותה המשפחה? כי לא נתקלתי הרבה בשם זה. אם יש לזה קשר אליך, ואת מוכנה להרחיב את הנושא, את מוזמנת.

למעלה