פורים

../images/Emo32.gif פורים../images/Emo70.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

למירי יש פטור ממני מלענות
1)
מתי בפעם האחרונה השתכרתם
(שיכרון, לא תפיסת ראש..) 2)
יין אדום או לבן
3)
משתכרים מהר
4)
מקיאים בד"כ
5)
הולכים להשתכר השנה
6)
משקאות בעלי אחוז אלכוהול גבוה, שותים נקי או עם מיץ
7)
רד-בול, נכון הורס את הוודקה
8)
מערבבים משקאות או מתמידים
9)הולכים על הזול והמרובה או על הטעים והיקר
10)
נרדמים או עושים שטויות
11) ספרו סיפור מצחיק שקרה כשהייתם שיכורים...
חגשמח

פורים שמח../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif

1)מתי בפעם האחרונה השתכרתם(שיכרון, לא תפיסת ראש..): אני ממש לא זוכרת... לא נראה לי שאי פעם השתכרתי ברצינות. מאקסימום אחרי כוס יין הייתה לי סחרחורת קלה, וישר הלכתי לישון. 2)יין אדום או לבן: לא מבינה בהבדל. 3)משתכרים מהר: אני מקבלת סחרחורות מהר. 4)מקיאים בד"כ: כשאני חולה. זה לא קורה לעיתים קרובות מדי. 5)הולכים להשתכר השנה: לא נראה לי. 6)משקאות בעלי אחוז אלכוהול גבוה, שותים נקי או עם מיץ: לא ניסיתי. 7)רד-בול, נכון הורס את הוודקה: לא טעמתי. 8)מערבבים משקאות או מתמידים: מה? לא הבנתי את השאלה... 9)הולכים על הזול והמרובה או על הטעים והיקר: אני לא מבינה כל כך במשקאות. אבל אני מתארת לעצמי שמה שיותר יקר כך יותר משובח. 10) נרדמים או עושים שטויות: נרדמת. 11) ספרו סיפור מצחיק שקרה כשהייתם שיכורים: מן הסתם לא הייתי זוכרת. אבל מעולם לא קרה דבר דרמטי.

אני שולל את הפטור ממירי!!

1) מתי בפעם האחרונה השתכרתם? פורים הקודם. 2) יין אדום או לבן? אדום. 3) משתכרים מהר? זה די תלוי. 4) מקיאים בד"כ? כן. 5) הולכים להשתכר השנה? לא. 6) משקאות בעלי אחוז אלכוהול גבוה, שותים נקי או עם מיץ? תלוי באיזה משקה מדובר. 7) רד-בול, נכון הורס את הוודקה? וודקה ורד בול הורסים הכול. 8) מערבבים משקאות או מתמידים? מתמיד. 9) הולכים על הזול והמרובה או על הטעים והיקר? הולך לפאב. 10) נרדמים או עושים שטויות? שניהם. 11) ספרו סיפור מצחיק שקרה כשהייתם שיכורים - הלכתי מכות עם עציץ.

who am i1

New member
גם אני שולל אותה מפטור ../images/Emo123.gif

1)מתי בפעם האחרונה השתכרתם(שיכרון, לא תפיסת ראש..)? אצלינו משתכרים כל הזמן מה לעשות רוסים 2)יין אדום או לבן? לבן 3)משתכרים מהר? לבד כן בחברה לא 4)מקיאים בד"כ? בעיקר מעל המרפסת של השכנים 5)הולכים להשתכר השנה? עוד לא השתכרתי אבל המסיב היום בליילה 6)משקאות בעלי אחוז אלכוהול גבוה, שותים נקי או עם מיץ רוב הפעמים נקי 7)רד-בול, נכון הורס את הוודקה וודקה נקיה זה הדבר הכי טוב שתטעמו 8)מערבבים משקאות או מתמידים מתמיד 9)הולכים על הזול והמרובה או על הטעים והיקר טעים ויקר 10) נרדמים או עושים שטויות גם זה וגם זה 11) ספרו סיפור מצחיק שקרה כשהייתם שיכורים... לאמא שלי זה לא היה מצחיק כשהיא הלכה לנקות את הקיא מאותה מרפסת של השכנים

MONSTERMAN

New member
חג שמח לכולם !!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חג שמח לכולם !! התשובות שלי: 1. במסיבה של חבר ליפני חודש בערך 2. אדום 3. תלוי, אם זה נקי או לא 4. האמת- אף פעם לא הקאתי 5. כן 6.גם וגם- עם מיץ יותר טעים 7. הורס ועוד איך !! 8. לא מערבב 9. על הטעים והיקר- חורטיצה זאת הווקדה הטובה ביותר- 45 ש"ח 11. עושה שטויות- זה הכי כיף !!! 12. סיפור: כשהייתי שיכור עם חברים שלי- אחד החברים ראה שוטר והתחיל ליצעוק: " מניאק, מניאק בוא לפה יא בן ז****. ואז הוא התחיל לריב מכות עם השוטר, ואז גם כל החבר'ה הצתרפו- קיצור היה כיף !!! זהו..... ושוב: חג שמח לכל בית ישראל !!!!

TillsWIFE

New member
היה לנו בבית

חורטיצה, אבל לא יצא לי לטעום. עד עכשיו פינלנדיה הכי מצאה חן בעיניי. אני עדיין מחכה לטעום מסמירנוף בתור מתנת יומולדת 18 (שהיה לי אתמול). אני יודעת שזה יהיה נשמע מצחיק
, אבל אני גם ממש אוהבת אבסולוט מנדרינה

TillsWIFE

New member
איתמר,

עד שפעם ב- אתה אומר לי משו, זה לא יכול להיות משהו נחמד? אא"כ זו מחמאה בעיניך

למעלה