פחות או יותר קשור אבל בכל זאת

ranch22

New member
../images/Emo32.gif פחות או יותר קשור אבל בכל זאת

לפני כמה ימים,לא יודעת אם מישהו מכם ער בסביבות 1-2 בלילה אבל היה שם ערבי שירה מ"תמונע",לא,לא היה שם את אוהד אבל עדיין...לראות את הכסאות,השולחנות,הבר,המדרגות,הנרות על המדרגות שעל הבמה(רק אני שמתי לב אליהם?!),הבמה עצמה,האורגן(לא של אוהד חח)... אוף..כנראה שרק אני לא הייתי בהופעה כבר הרבה זמן... :( בכל מקרה רק רציתי להודיע לכם,אולי יהיה ערב כזה שוב ואולי עם אוהד פעם הבאה...לכו תדעו,למרות שהם שמו אז את יצחק(שם משפחה ארוך חח) זה מ"אהבה שלי היא לא אהבה שלו",אז מצאתי את עצמי יושבת ומקשיבה לשירים לא מוכרים אבל פוזלת לעבר שולחן מס' 4...אולי בהופעה הבאה חח. ורשמית-כן,אני יודעת שאני משוגעת. דבר שני-רציתי לדעת...איפה אתם גרים?זה רק אני או שכמעט כולכם פה מחולון?? ושנושא זה לא יהיה לחינם...אתם יכולים להשתגע פה,אני מרשה לכם... מנהלים,נכון שמותר?!(זה מהמבחן במתמטיקה,תרגעו חח)

זה נשמע אחלה

אני כל הזמן מקבלת מהם מיילים, הזמנות לערבי שירה ב"תמונע" אבל אף פעם לא יצא לי להיות בערב כזה. כן כמעט כולם מחולון... יש כמה מהדרום לא? וגם מהצפון כמה.. חח זה מצחיק אותי אני אפילו לא יודעת חוץ מכמה שכבר אמרו לי איפה הם גרים.

herut123

New member
אממ אני ידעתי על זה בתמונע

בדקתי פעם שעברה ולא היה. שכחתי להודיע בכל מקרה מצטערת!! אממ אני לא גרה בחולון אני מרחובות

dabnir15

New member
ראיתיפעם והייתה סי היימן

וזה אכן בתמונע:) וחולון אכן על המפה:) אני :)

booksmeller1

New member
תל אביבית דווקא :) ואני התאהבתי ב..

בתמונע, במקום, עוד הרבה לפני שידעתי על המוסיקה של אוהד. מקום קסום לדעתי.

ranch22

New member
סתם שאלה הזויה....

תבינו,אני מפוצצת במתמטיקה,ספרות ושל"ח(נסו לפרש את ראשי התיבות לבד...) וסתם עלתה לי שאלה הזויה ביותר לראש... מישהו יודע כמה יחידות עשה אוהד במתמטיקה(אם בכלל חחחח)?! ושוב-אני יודעת שיש לי שריטה רצינית...מודה באשמה.

שדה לאום חברה או...

שעור לא חשוב!! למרות שאני מודה שאני אוהבת את המקצוע... חבל שאני לא לומדת אותו!!!! כמה יחידות עשה אוהד... אין לי מושגגגג

נצלש...

מחר אני נוסעת לטיול שנתי... כולכם תהנו לכם בסוזן דלל ובתמונע... )-: תביאו תמונות וביקורות!

יווווו תהני!!!

שיהיה לך כיף!!! חזרי עם הרבה חוויות...והשאוכל יהיה טעים!!!!
!!!!!!

חחחח... תודה

וליאת, נראה לך שאני אסתכן שיהרס או יעלם לי הדיסק של אוהד? יש לי את מיני מיני אי פוד שלי ובוא יש את אוהד.. נראה לך שאני יכולה לשרוד 4 ימים בלי אוהד?!

אז אם כך אז אוקיי סבבה../images/Emo9.gif

אני עוד עם הדיסקמן, השכלולים האחרים עוד לא הגיעו אליי

ayaliar

Well-known member
אחחח תמונע תמונע

למרות שהם מעצבנים אותי לאחרונה, אני די מכורה למקום הזה רק השבוע הייתי שם פעמיים והנה שבוע הבא שוב! את ההופעות של אוהד שם אני הכי אוהבת כמובן וגם כשאני שם בהופעות לא שלו, אני חושבת כמה נחמד היה אם הוא היה עולה עכשיו אני לא מחולון, אבל אני שכנה קרובה מאד

למעלה