פיטרתי את העוזרת

../images/Emo32.gif פיטרתי את העוזרת

תם עידן הפינוקים. נמאס לי ממישהי שמתמזמזת אצלי בבית 5 שעות (דירת 4 חדרים עם שלושה אנשים כולה!) ועוד דורשת העלאה. לאחרונה היא ממש זלזלה וגם הגיע הזמן לחסוך קצת. בכלל, אני בקטע של שינויים אחרי שהעברתי את שירי מהמטפלת לגן בעיר אחרת וזה יצא מצוין. אולי גם מזה יצא רק טוב. (600 ש"ח יותר בחשבון בנק זה טוב, לא?) אוף! אין לי כח לחשוב על נקיונות בעצמי שוב.

g a n i

New member
אני עושה את זה בשלבים...

חשבנו לפטר והחלטנו על שבוע כן - שבוע לא, כשב"לא" החצי מנקה את השירותים (זה היה תפקידו מימים ימימה
) ואני מטאטאה, ושנינו משתדלים להקפיד יותר על הסדר. בנתיים הבית אחלה-בחלה, אפילו יותר מכרגיל
ובעניין חיסכון אני קצת פחות מרוצה (כי זה לא "על חשבוני"
): ממרץ הגדולה תצטרף למטפלת של הקטן אחרי הגן, תמורת תוספת קטנה למטפלת. היא אוהבת אותה מאוד (הייתה המטפלת שלה לפני כן) והרבה פעמים "ממציאה" כאב בטן כדי שהמטפלת תוציא אותה מהגן, אבל עמוק בבטן אני משוכנעת ששתיהן היו מרוצות יותר אם הסידור הקבוע היה נשאר על כנו. אנחנו גרים בסמטה פרטית והחבר הכי טוב שלה הוא השכן, אז תחזיקו אצבעות להרבה אחה"צ
של משחקים בחצר.

ו שתי

New member
אכן, אבל אנינוטה להסתכל על זה כמו

על מן זמן איכות לעצמי- נ' לוקח את האלה מחוץ לבית, ואני בפרץ לא אופיני של מרץ מסדרת ומנקה. חוכמה מאד קטנה בדירה שלנו. באחרונה, למרבה הדאגה, פיתחתי הרגלי נקיון וסדר (לנקות שירותים פתאום באמצע היום, אקונומיקה בכיור של המטבח ועוד שלל הרגלים מזוויעים)

מעיןבר

New member
זיו שלי חושב ש../images/Emo153.gif חטף אותי

והשתיל אישה אחרת במקומי - בזמן האחרון אני ממש מנקה ומסדרת את ה
בפעם הקודמת שזה קרה הייתי בחודש שישי בהריון
וזה נמשך פחות זמן

Arfilit

New member
אחד הדברים שעשיתי

אתמול בבוקר, כשהפעוטה היתה אצל סבאסבתא, היה ללכת בנחת לחדר הארונות ולהכניס כביסה נקייה, לסדר דברי אמבט שחיכו לי בשקית מהקניות של יום ששי, וככה - כמה דברים קטנים - שבשיגרה פשוט אין לי כוחות אליהם. פתאום זה היה נחמד. התחרפנתי? יש מקום לסברה....

../images/Emo27.gifתחשבי על זה כהוצאה שנתית

חסכת 7,200 ש"ח ברוטו (קצת פחות אם מחשבים את עלות החומרים). נגיד שחסכת "רק" 6,000 ש"ח - תעשי לעצמך רשימה מה את צריכה ורוצה לקנות בסכום כזה (למשל חופשה...). לי זה עוזר מאוד לראות דברים כאלה בטווח שנתי ולא בטווח החודשי המיידי.

למעלה