פיטר בעירום מלא! מה קרה פה?!

jingle bell

New member
../images/Emo32.gif פיטר בעירום מלא! מה קרה פה?!

חחחחחחח שובבים שכמותכם...הצלחתי למשוך את תשומת לבכם לשניה.... אני צריכה את עזרתכם! אבל בבקשה תהיו מקוריים... יש לי לברדור חדש(לקשים שבנינו...כלב)! ואני לא מוצאת לו שם הוא גדול ולבן ויפה! בבקשה תשרשרו לכאן שמות של כלבים אבל מקוריים(שמות מקוריים) ואני אבחר! בבקשהההה!

פיץ

ג'וינט(
הכלב הכי חמוד שיש
) גאפר אבו פינק פלויד בלק שבת חחח..לד זפלין פיטר! אלדד
נוחנוח פפושון
(אוהב לישון על הכרית הענקית)

לי היו כמה רעיונות אבל את לא רצית

אותם אז אני חיפשתי עוד... אז ככה... ניר ענן נעם ציפורן מלאך בלבן..(חחחחחחחחחחחחחמוכר מאייפה שהוא) תקראי לו השם של השחקן מיום שישי נו זה המפחיד ששנאתי או שתקראי לו מור מלוקה כדי להיות מאגניבה.. דף(כי זה לבן) טיפקס חומי (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) רון(כי הוא חום) אביב סתיו חורף דוד גוזלן והצעה לפני אחרונה זה...: דני.. כי הוא רוסי כזה חחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל הכל מאהבה..!!! והצעה אחרונה היא : ניר... כי זה שם פשוט גאוני את לא חושבת?חחח שיהיה לך בהצלחה..

l a d y b i r d

New member
עוד כלב? ../images/Emo107.gif

אולי תקראי לו "רקסי!"חח.. סתם תקראי לו "מוניקה" או"מוניק" (מושפעת? לעעע) אם תקראי לו ככה יהיה לך כלב הומו!!!!! ייאיי.. צוחקת על חשבונך

מסטולית

New member
תקראי לו תקווה... ../images/Emo3.gif

בגלל השיר "קניתי כלב וקראתי לו תקווה...."

ג ו א ט ה

New member
גם לי יש לברדור! *מזדהה*

לכל מי שלא יודע- זה הכלבים החמודים והקטנים מהפירסומות של הנייר טואלט... רק שכשהם גדלים הם לא כל כך חמודים.. לשלי קוראים סם... (לא סם עם סגול לא פתח... אני לא מסוממת..) וזה ממש סיפור ארוך איך הגענו לשם או יותר נכון אבא שלי הגיע לשם.. אני מציע קרמבו.... זה שם חביב אבל מה שלא תבחרי בסוף- אל תבחרי שם אמריקאי כזה כמו צ'אלסי אדוארד ריצ'ארד אליזבאת וכו'.. יש מלא כאלה.. מסכנים הכלבים

l a d y b i r d

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifמה?

אף פעם לא נתקלתי בכלב שקראו לו בשם אנגלי...... אבל אם את אומרת - מי אני שאגיד שאין כאלה?

יש לי עוד כמה..../images/Emo163.gif

אממממ אז ככה.. אשלג אורניום גרניום(אל תתבלבלו חברה זה צמח הוא פשוט מוציא מיץ לבן בעע) פילי כפרוקו שמריצה.. לבן מצטעים(מהשיר של אביב) או שתקראי לו ההופעה שאת רוצה לבוא איתי של אביב ב6.3 בבית יד לבנים ש(ע)אשדוד... אמנם שם ארוך אבל יפה.. את יכולה לקרוא לו נקניק.. או מיצי יופי טופי אחלה בחלה או חיפושיות(BEATELS) או שעון רמקול מקלדת מחשב טמבל אביטר הפרפר נחצ'ה הגמל מדוזה אווצה...(את יודעת ברוסית מה זה?) או אווצושקה זאת אומרת גם קללה וגם המילה הזאת מהעליה אבל רק בלבן.. דולי הפרה המשוגעת נמריקו איי סי טוואר... וואון האבי..יסמין.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח או השם הכי יפה שמצאתי זה: נובלאס...(הסיגריה הנימכרת ביותר בפי וואון הבי..) תקראי לו לק שחור.. או קולד מאונטן את יכולןה לקרוא לו רב חן.,. או גלובוס.. או גיל או ה-ש-ק-ו-פ-י-ו-ת או בריטני ספריסלי... או כריסטינה הגורילה או כ-י-ס-א או יעקובו ואאאאווו יש עוד פול שמות.. אם לא יהיה משהו מיוחד אני אמשיך לעזור

מסטולית

New member
יש לי את השם המושלם...

תקראי לו "בלאט"... וככה שהוא יעצבן אותך כזה פשוט תצעקי "בלאט" וזה גם השם שלו וגם תסתום ת'פה במילה אחת חחחח....!

שונאת? ../images/Emo110.gif

יש הרבה הבדל להתעצבן על מישהו, מאשר לשנוא אותו שנאה זאת מילה חזקה, ואני באמת שלא שונאת אף אחד.. אם פגעתי בך - מצטערת

jingle bell

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח מטורפת!

אעלק יעקובו,כיסא...לאן את מתדרדרת ילדה? קולד מאונטיין....?וואו הוא אשכרה כפיל של קורט קובאיין השחקן הזה! שיעשה לי קולד מאונטיין עם שלג מסביב!!!!!!!!!!!

jingle bell

New member
אוף שומדבר לא מוצא חן בעיניי הכל ..

שמות יפים אבל לא מתאימים לכלב הזה רציתי בהתחלה לקרוא לו סקוואייר אבל זה שם לפינצ'ר... גיבסון-שם לזקנים בלאנקו(?!?!?!) וואי שמות בריטים זה ממש טוב! אני אוהבת שמות בריטים! אבל אני רוצה שמות שאני לא אקצר...למשל ריצ'ארד יתקצר אח"כ לריצ'י וזה... אני רוצה שם שישאר כמו שהוא...

למעלה