פלצניי כזה

AlmogiToMars

New member
../images/Emo32.gif פלצניי כזה ../images/Emo6.gif

אני חייבת להפסיק עם המילה הזאת D: והייתי בטוחה שפתחו פה אוף איפשהו .. בכל אופן , פה אתם יכולים לשרשר את מה שאתם רוצים בכל הקשור ל.. ל.. להכל חחחח :) ורק רציתי להגיד, אם אתם פתחתם 78 ב-יס אני בטוחה שראיתם את ההודעה שכתבו שם!! - MTV2 מסיים את שידוריו!!!!!!!!! יס פאקינג מוחקים את הערוץ!!!
no more bullet, no more 30,
........................................................................................

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif ואפילו פתחו על זה עצומה!

הנה - http://www.atzuma.co.il/petition/orw93/1/ תחתמו גם אם יש לכם יס וגם אם לא ..

yaaruka

New member
עדיין לא הבנתי במה מייספייס עוזר ../images/Emo9.gif

יש מייספייס ואנשים נכנסים אליו ואז מה..?

מההההההההההההההההההההההההההה?

לא!!!!!!! למה YES עושים את זה?Q@?!?!?!?!!?!@?E#?#$%?^^$%^&Y$T%^Y?ERT%^?& (ותודה על האוף..) אוי לא אוי לא אוי לא אוי לא אוי לא

inbal287

New member
לא סובלת את הערוץ הזה.

כן, אני יודעת ששמים שם הרבה את 30, אבל בכל זאת אני לא סובלת את שאר הלהקות המוזרות מדי והמנסות יותר מדי להיות מגניבות שיש שם בד"כ.

../images/Emo79.gif אני גם לא הכי מחבבת את הערוץ.

אבל מבאס שדווקא כן שמים שם קליפים טובים לפעמים שלא שמים בערוץ אחר. וגם מצעד הרוק

כנ"ל

אבל לפעמים יש יציאות טובות. וזה מה שאני אוהבת בערוץ. זה מבאס שסוגרים אותו. אוח

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif את האמת ?

אם לא בולט ו-30 ואולי פראמור , לא הייתי צופה בכלל בערוץ הזה , אבל זה פאקינג בולט ו-30\! D:

yaaruka

New member
על מה מדובר פהה?!

איזה ערוץ סוגריםם!?!?!!?!?!?!?!? באיזה ערוץ יש הרבה 30!?!?!?!?!? למה לא ידעתי ממנוו?!!?!?!

yaaruka

New member
על מה מדובר פהה?!

איזה ערוץ סוגריםם!?!?!!?!?!?!?!? באיזה ערוץ יש הרבה 30!?!?!?!?!? למה לא ידעתי ממנוו?!!?!?!

DarkSecretLove

New member
../images/Emo207.gif שאלה לכולם

אמ אני לא יודעת מי וותיק מספיק חח בשביל לזכור את זה,אבל הסיפור שלי על הערפדית,המשכתי אותו. מישהו מעוניין שאני אעלה אותו? ולחדשות אם אתן רוצות אני ארשום גם תקציר קטן
מחכה לתשובות

DarkSecretLove

New member
חח נשמה רק בשביל התגובה הזו היה שווה להמשיך

חח זה כזה נחמד לרשום אותו כשאני שומעת פוקהונטס ברקע

yaaruka

New member
אני לא בדיוק חדשה פה..

אבל אני חזרתי רק אתמול לפה XD ואינלי מושג על איזה סיפור את מדברת חחח אז תקציר והמשך יהיו נחמדים D=

DarkSecretLove

New member
העלתי את הקובץ בהודעה מעליך ../images/Emo6.gif

וזה סיפור על ערפדה שצריכה להחליט אם לבחור באהבה שלה לערפד שהגיע לעיר שבה היא גרה או לעזור לאיגוד הערפדים של העיר לתפוס אותו כי הוא נשא של וירוס שקוטל ערפדים
מקווה שתהני

yaaruka

New member
אהה... אז זה הערוץ...

מה מוחקים אותוו?!!?!? הם לא יכולים למחוק אותו!!!! זה הערוץ של המוזיקה הכי נורמלי שיש שםם!!!!>!!><><>< איפה אני אראה את הקליפ ביוטיפול ליי בטליווזיה שוב!?!?!?!!?!?! זה היה הערוץ היחיד שהיה שם לפחות ארבע פעמים בחודש דה קיל ופרום יסטרדי כבר לא ממש שומעים אבל גם זה היה שם וסיוטיפול ליי!!!!>< אף פים לא יצא לי לראות אותו בטלוויזיההה>< לא רוצההה!!!!!!!!!!! געעעעעעררר>< שונאת יס -.-

yaaruka

New member
היי!! זה לא נכוןן!!!!

עכשיו פתחתי טלוויזיהה!!! ממש לפני דקהה!!! והיו שם שיריםם!!!! אומנם לא רוק כמו בדר"כ אבל היו שם שירים וזה לא סגור!!! נקווה שלא יסגרו גםם!!! חחח ואולי לוקח להם זמן לסגור אותו בכל הטלוויזיות? חח לא נראה לי \= טוב קיצרר.. נקווה שלא יסגר !! וזה אומר שאני כן יכולה לראות ABL בטלוויזיהה!!!! D= [זה אף פעם לא יצא לי.. ראיתי פעם אחת ביוטוב חח]

למעלה