פסח אז איך החופש?
2 2MayaN2 New member 15/4/11 #2 סבבה ../images/Emo221.gif אבל יש לי שאלה-יש מצב שבכל זאת נעשה מפגש? יש מצב שאתן יכולות להגיע ביום רביעי ה-20.4?
סבבה ../images/Emo221.gif אבל יש לי שאלה-יש מצב שבכל זאת נעשה מפגש? יש מצב שאתן יכולות להגיע ביום רביעי ה-20.4?
A animfanatic New member 15/4/11 #4 ../images/Emo83.gif לצערי - רק היום מתחיל ../images/Emo4.gif אבל נקווה שהוא יהיה טוב יותר ממה שהיה עד עכשיו (שזה תגבורים ><) חופש מעולה
../images/Emo83.gif לצערי - רק היום מתחיל ../images/Emo4.gif אבל נקווה שהוא יהיה טוב יותר ממה שהיה עד עכשיו (שזה תגבורים ><) חופש מעולה
A animfanatic New member 16/4/11 #8 ../images/Emo83.gif תפוזבל >< והלוואי עלי אני מיום ראשון עד היום הייתי בתגבורים.
A Adi641 New member 16/4/11 #9 החופש סבבה.. מלא בעבודות אבל חוץ מזה בסדר.. לשמחתי היה לי רק יום אחד של תגבורים כי אנחנו יחסית בסדר עם כל החומר שלנו שיהיה לכולכן המשך חופש נעים וחג פסח שמח!
החופש סבבה.. מלא בעבודות אבל חוץ מזה בסדר.. לשמחתי היה לי רק יום אחד של תגבורים כי אנחנו יחסית בסדר עם כל החומר שלנו שיהיה לכולכן המשך חופש נעים וחג פסח שמח!
P purpleminnie New member 16/4/11 #10 יש לי שאלה ../images/Emo9.gif מישהי לקחה את הפינה "מצא את התמונה"? אם אף אחת לא לקחה אני רוצה
P PnutButterNinja New member 16/4/11 #12 את מתכוונת לתמונות בנושאים ? כי אם כן אז אני לקחתי אותה ... אני אמורה לפתוח אותה ביום שלישי . אין לי בעיה שתפתחי אותה השבוע אם יש לך רעיון ...
את מתכוונת לתמונות בנושאים ? כי אם כן אז אני לקחתי אותה ... אני אמורה לפתוח אותה ביום שלישי . אין לי בעיה שתפתחי אותה השבוע אם יש לך רעיון ...
S StayAwake New member 17/4/11 #20 תמונות בנושאים זה כזה שקובעים נושא וכולם מעלים סתם תמונות וזה שרשור תמונות באופן כללי. מצא את התמונה זה כזה שמבקשים תמונה מסוימת והראשון שמביא מבקש תמונה אחרת וזה ממשיך ככה...
תמונות בנושאים זה כזה שקובעים נושא וכולם מעלים סתם תמונות וזה שרשור תמונות באופן כללי. מצא את התמונה זה כזה שמבקשים תמונה מסוימת והראשון שמביא מבקש תמונה אחרת וזה ממשיך ככה...