פסטיבל השירים

היום בתפוז../images/Emo43.gif 16.12.04

היום מגיע משחק "חפש את המטמון" לקו הסיום. החלק השישי כבר הוחבא ברחבי האתר, ואתם מוזמנים למצוא את המילה הנעלמת ולזכות בחבילת פרסים!
כל יום בתפוז אנשים - מלחמת אחים - והיום רן אדליסט וזאב ז'בוטינסקי הולכים ראש בראש על החלטת בג"צ להפסיק המימון לתלמידי הישיבות.
בפורום מתגייסים נפתח הגמר הגדול בתחרות 'סיפורים מהלשכה'. עדיין לא הצבעתם? הקליקו כאן.
והערב ב- 21:00 אתם מוזמנים לצפות ב-"NOVA TV", הרצועה השבועית החדשה של תפוז אנשים. כמו כן, תוכלו לזכות בכרטיסים להופעה מיוחדת של הלהקה בה יתארח עברי לידר. למידע נוסף - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27652

hilali1

New member
../images/Emo32.gif פסטיבל השירים

זוכרים את התוכנית שגלי הנחתה? אז כאן תוכלו לשמוע את השירים שמתחרים השנה בתחרות. יש כמה דווקא טובים

שרית7

New member
אלירן יום אחד אתה לא פה ואתה מה זה

חחחחחחסססססררררררררר

לאלירן ../images/Emo53.gif

הי אלירן ! מה שלומך ? איזה כייף כבר יום חמישי והסופ"ש בפתח . באתר של גלי בדיסקוגרפיה יש לי בעיה , האלבומים סמנים , אמצע ספטמבר וחבק אותי לאט , לא נפתחים . (לדף הבאה רשימת שירים ומילות שירים ) האם אתה יודע ?, או התופעה רק במחשב שלי ? כוכבית

אכן ידועה לי הבעיה

והנה ההסבר: הפורום הפך לפורום רשמי, אני מנהל האתר, ואני לא רוצה להכניס כעת לאתר תכנים שאינם חוקיים, כגון הורדות שירים, מילים לשירים וכו... אני מקווה שבהמשך האתר יהפך לרישמי ויהיה אפשר להחזיר את המילים לשירים

../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

גם אתם חסרים לי, אני פשוט מכור
לפחות עכשיו אחרי יום אני בבית. עד לא מזמן הייתי 10 יום בבסיס

היי כוכבית../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif

היום כבר לא יהיה זמן. צריך להודיע לכולם לפני אבל יהיה מתישהו, שאני אראה שיש צורך, אז נקבע
בפעמים הקודמות היה ממש סבבה, חבל שלא היית

למעלה