פסטיבל התעשייה 2006.

../images/Emo32.gif פסטיבל התעשייה 2006.

מישהו מכם בא להופעות שעולות בחינם? (אריאל זילבר, רונית שחר, רוקפור, איזבו, הזבובונים, השיבולים, סודוקו ועוד מלא נחמדים) יש גם אמנים יותר מפורסמים כמו היהודים, אביב גפן, עברי לידר, אהוד בנאי, אביתר בנאי.. אבל זה עולה 120 אם אני לא טועה. קיצור, מישהו בא?

tipeshet

New member
../images/Emo32.gif אוף אחר.

אני לא באה לפסטיבל התעשייה, לצורך העניין. :) כתבתי את זה גם בפורום יוני בלוך ואשמח לעזרתכם גם כאן- הסמל שציירתי נבחר לייצג את המשלחת לפולין. עכשיו, אני צריכה לכתוב גם משפט מתחתיו, שהוא או ציטוט או איזה משפט שנון או לא יודעת מה. בינתיים יש לי את המשפטים- "שנים וכלום עוד לא נמחק." "במסילת העיר הישנה, איש לא יחכה בתחנה." מה לדעתכם עדיף מבין השניים, ואם יש לכם עוד הצעות הן יתקבלו בברכה ובדמעות אושר. תודה. :)

noa08128

New member
ממ

מבין ה2 האפשרות הראשונה עדיפה. פעם היו לי ממש משפטים טובים שקשורים לנושא. אני אחשוב וארשום.

0mroosh

New member
אני חושב שאף משפט מבין ה2.

זה מכניס את המסע תחת כותרת נורא מתסכלת, נורא מתאבלת ונורא אפרורית. יתכן שהציור עושה את העבודה בעצמו, אך מעבר לזה, לנסות שההתעסקות לא תהיה מתסכלת מדי, המסע מדהים, מרגש, מלא בגבורה וגאווה ומעבר לזה, היה אחד השבועות היותר כייפים שחוויתי (עם כמה שזה נשמע פרדוקסלי), לפעמים עדיף לסכם את המסע תחת כותרת עוצמתית יותר, עם משמעות יותר אופטימית או גאה. "שואה וגבורה", אחרי הכל.

שוודה

New member
טם טם

"בגלל המלחמה בגלל המלחמה בגלל שאסור לשכוח ואין לאן לברוח בגלל הזיכרונות בגלל הזיכרונות גם אנחנו קורבנות " מתוך "בגלל" של יהודה פוליקר מילים: יקעב גלעד זה מה שאני רשמתי על הגלופה שציירתי לחולצה, אבל בסוף היא לא נבחרה אז רשמו משפט אחר בהצלחה מותק!

tipeshet

New member
אני מודה לכולכם.

קיבלתי משפטים והצעות לשיפורים ועזרתם לי כולכם. :) אוהבת אתכם מאוד
אם מישהו ממשששש רוצה לראות את הסמל, הנה הוא כאן.

תנסה כאן: www.habama.co.il

בתאריך 28/6, תראה שזה מתחת ל'הופעות שונות' וכשזה חופשי בפסטיבל אזור התעשייה.. יש שם גם טלפון אם אני טועה.. זה באחד הפאבים

הזבובונים....! ..!..

היה מדליק ממש. מן דבר כזה שכבר לא יכל להתרחש.. זבובים.. גדול גדול.

למעלה