פרוייקט אלפיי"ם יוצא לדרך!

edlessme

New member
../images/Emo32.gifפרוייקט אלפיי"ם יוצא לדרך!../images/Emo79.gif

->אלבומים לא פלויידיאנים יפים (תמצאו לי מילה בי´...) ומצויינים או במילים אחרות.. פרייקט אלפיי"ם... תחת מנהגותה של המינהלנית הנערצת שלנו אני מזאת קורא, תחת הסמכות שהיא לנתנה לי.. ליפצוח בפרוייקט האלפיים!!!! בפרוייקט זה בעצם נרכז המלצות של כל מי שרק ירצה בנוגע לאלבומים שעשו לו את זה... ששינה את התפיסה המוזיקלית שלו... או כל דבר מתייפיף אחר .... עכשיו.. כמו שאמרתי... הרעיון פה הוא להמליץ אנשים... להמליץ!... ולכן אני מבקש מכם לא רק לכתוב אלבום פצצה ובלה בלה בלה ושאר ירקות.. אלא באמת לכתוב דברים כמו אולי היסטוריה של האלבום.. קצת דיסקודרפיה... מידע על הלהקה... אתם מבינים את הכיוון... אני אארגן את הפרוייקט ולכן כל מי שרוצה לכתוב המלצה יאלץ לפנות אליי קודם בהודעה... או שמלכתנו תשסה בו את ציפורניה הדיגיטליות הארוכות! המלצות יכתבו פה פעם בשבוע... (אני מניח שכל שלישי... אלא אם כן תהיה בעיה כלשהיא ואז זה יכתב מחדש ביום חמישי או כדומה.. ) כאשר,שוב, אני אקבע את הסדר של האלבומים והממליצים... ככל הניראה אני אקבע את זה לפי סדר של הבקשות... אלא אם כן אני אראה איזשהוא מעיין תבנית או משהוא שלפיה יהיה יותר נוח לסדר את זה (למשל שניים שירצו לכתוב על קולדפליי.. אחד על פרשוטס ואחד על ראש אוף בלאד... אני אחבר אותם לשבוע אחד...) איך כותבים את ההודעה? פשוט מאוד.. אני אודיע מרשא למי שתורו באותו שבוע עוד בתחילת אותו שבוע נגיד בשבת (של השבוע הקודם wiseasses....) או ראשון.. ומי שתורו לכתוב יכתוב שירשור להודעה שלי... אתם תיראו שם את הסמל של האופטופיק... אבל אל דאגה... זה פשוט עוד דרישונת קטנה כי זה לא באמת קשור לפ"פ...

עדן, תרשום אותי לעוד חודשיים בערך

יש לי רעיון על מה לכתוב. בעצם, כמה רעיונות... אבל קודם שאחרים יכתבו.

רעיון מגניב, אבל יש לי הצעה-

אולי תעשה את זה על אלבומים לא מוכרים כי אני בטוח שסרג'נט פפר ואקסודוס עשו את זה לכולנו אבל כולנו מכירים אותם! אני למשל רוצה לכתוב על הצ'רצ'ילים.

FloyDviR

New member
שכל אחד יבחר על איזה אלבום מתחשק

לו לעשות... בין אם זה מוכר או לא

edlessme

New member
לא סגור אפילו על של מי אקסודוס

ואת סרג'נט פפר אף פעם לא שמעתי... (שמעתי על.. לא שמעתי את...) אנשים... עד עכשיו לא קיבלתי הודעות בכלל... קדימה.. תגרמו לי להרגיש מגניב!!

emmily plays

New member
טוב.. האל"פ שלי הוא

selling england by the pond-genesis בתור הכבוד של להיות אלבום הפרוגרסיב הראשון האמיתי שלי שפתח לי את העיניים (והאוזניים והלב) לעולם שלם של מוזיקה שלא היכרתי בפעם הראשונה ששמעתיו- 5 דקות רצופות הייתי בהלם קטטוני. לא יכולתי לזוז או לדבר מרוב שוק( וזה לא קורה לי הרבה שאני לא יכולה לדבר) מומלץ בחום לכל מי שבליבו אהבה לרוקנרול משובח ,ג'אז, מוזיקה קלאסית, כתיבה לירית משובחת ועמוקה, והרבה הרבה ריגושים. אזהרה- מי שאוהב מוזיקה שפונה בעיקר למיתרי הלב ולא לשכל ולאונות הקדמיות- אלבום זה הוא לא בשבילו. לרוץ לקנות ולספר לדודה אמילי איך היה.

edlessme

New member
לאלאלאלא...

הרעיון היה לעשות את זה לפי סדר מסויים ושיט... תקראו את ההוראות בבקשה.... לא משנה.. אני מניח שאפשר לשמור את זה פה כהביקורת של השבוע... דיי מסכים איתך, אחד מהאלבומים החמודים בהחלט...ודווקא יש בו קטע רגשי אחד שבאמת תפס אותי.. הרומיאו וג'ולייט... אלבום חמוד..רק קצת משעמם בחלקים מסויימים... בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבקשה... אל תעשו את זה ככה... אלא תיפנו אלי לפני שאתם כותבים ביקורת ככה שאפשר יהיה לסדר את זה בצורה הגיונית ושלא סתם כולם יכתבו שטויות... ואף אחד לא ממש יקרא...

ברור, דיסק אדיר!!!!

אמנם איתו לא התחלתי לשמוע פרוגרסיב וגיליתי אותו דווקא לא מזמן אבל ממש ממש אהבתי!!!

חברים....

אני הבנתי שמדובר בפרוייקט בו אנשים יכתבו סקירה על אלבומים - לא המלצה - פעם בשבוע, לפי סדר שייקבע שבועות מראש. אני מבקשת שתפנו במסרים אל edlessme על מנת להסדיר מי כותב על מה ומתי, ולא תעלו המלצות רנדומליות לאלבומים כאן. נכון שזה נחמד, אבל לא לזאת היתה כוונתו של עדן וכוונתי שלי.

psichodali

New member
מיתרי הלב זה רק דימוי רגש

הכל עובר דרך השכל ככה שהאזהרה שלך לא עניינית GENESIS אחלה אטמושפייר אהבתי יותר קטעים חדשיםיותר שלהם HOLD ON TO MY HEART

trancelover

New member
רק פרוגרסיב רוק ?

איזה סטיילים הולכים פה רק רוק? קולדפליי שמעתי כמה קטעים שלהם באמת לא צפוי הלהקה דווקא איכותית

edlessme

New member
מה בראשך גבר!

אני אישית מתכנן לכתוב על אלבום פאנק\היפ הופ\ראפ שיש לי...

למעלה