פרומו מצויין לתכניות 2008 ביס ישראלי

gadgad0

New member
../images/Emo32.gif פרומו מצויין לתכניות 2008 ביס ישראלי

אחד הפרומואים הטלוויזיוניים הטובים של השנים האחרונות. ומעל הכל: זו הפעם הראשונה שאני מוצא את עצמי מפרגן לנינט על הביצוע שלה ל"ציור" של גרוניך את כספי. מסתבר שמתחת לכל ערימת הזבל המהבילה הכוללת יודה/פפראצי/טמירה ירדני/קרחת לפלאפון/דיסק לאורנג' מתחבא גם כישרון אמיתי.

dht160

New member
כן פרומו בהחלט מרשים

שעשתה חברת פרומתאוס והיא בטח תזכה על זה להרבה פרסים בעולם. החברה הזאת מדהימה! בכלל, כייף לראות את עבודת המיתוג והפרומו שהיא עושה מאז ומעולם לYES.

flymy

New member
סליחה שאני מפריע לשיחה בין לקוחות יס

אבל יש מצב שתחלקו עם "שאר העולם" את הפרומו הנ"ל? כי אם אתם בעניין שיחה אישית, שלחו ביניכם לבין עצמכם הודעות

gadgad0

New member
חיפשתי בקדחתנות, אבל לא מצאתי...

אני מניח בוודאות שזה יעלה בימים הקרובים מאוד לרשת, מאחר ומעורבת בזה זאתי שהסתפרה ב-400 אלף דולר. כשזה יעלה - אשמח לתת לינק ולחלוק את הפרומו גם עם אלה שאיתרע מזלם ועדיין מחוברים להוט...

dht160

New member
הנה.

מתו, זה לא שאנחנו לא רוצים שתראה.פשוט אנחנו מפחדים שתהפוך לYESניק גם. http://selectv.net/index.php?showtopic=37872&pid=280370&mode=threaded&start=#entry280370

assafTV

New member
מה בדיוק הקסם באנלוגי?

מלבד רצון עז להתחיל לספר בדיחות אנאליות כשאני שומע את המילה "אנלוגי", אני לא מוצא בו כל יתרון על פני השידור הדיגיטלי. ולא, אל תגיד לי "אפשר להקליט משהו אחד ולצפות במשהו שונה", היצע התכנים באנלוגי לא מספיק בשביל צפייה בערוץ בודד.

dht160

New member
אם אני לא טועה

הקטע שלו עם אנלוגי הוא פשוט הפקות המקור בערוץ 3 - אין משהו שמושך אותו בדיגיטל.

flymy

New member
אם אני לא טועה (ואני לא) - זו הייתה הלצה

הוט אנלוגי מן הסתם מספק לי הרבה בסיס ואת ערוץ 3. אני לא חושב שאני יעבור ליס מאותה סיבה שאני לא משדרג את הוט - לא מצאתי הצדקה אישית לזה עדיין. אבל זה דיון אחר לגמרי שאין טעם לפתח אותו על גב הפורום (ובכלל).

שאלה ל-flymy:

מותר לדעת כמה אתה משלם על החיבור האנלוגי להוט? לאמא שלי יש חיבור אנלוגי והיא משלמת (בתור פנסיונרית) 197 ש"ח לחודש. נדמה לי שאין כבר הבדל גדול בין זה לבין ממיר דיגיטלי, אבל אני לא רוצה להחליף לה כי היא לא תמצא את הידים והרגלים בממיר הדיגיטלי - ככה זה עם זקנים... גם כל הזמן מבלבלים לה את המוח נציגי מכירות של הוט לעבור לדיגיטלי..............

flymy

New member
אבא יודע

אני מנחש שזה באזור המחיר הזה (אולי קצת נמוך). לא אמרתי שזה משתלם, אבל הצדקה היא לא בהכרח כלכלית.

יש הבדל גדול

וכן יש ממירים של הוט שממש מסבכים את המוח,לי יש אחד קל,אבל אצל חברה שלי לקח שנה עד שהבנתי מה עושים עם הכפתורים,תשאיר אותה עם האנלוגי,יותר זול ויותר קל להעביר ידנית

gadgad0

New member
זה בדרך-כלל העיקרון (כמו מחשוף עמוק)...

בחורה מכוערת תמיד תנמיך ותגדיל את עומק המחשוף, כדי למקד את העניין בפרומו ולא במהות... לא בטוח שזה המקרה בעונת 2008 של יס ישראלי. אגב, זכור במיוחד אחד הפרומואים הטובים שהיו בטלוויזיה בארץ - זה של קשת לתכנית של אורי גלר. הפרומו היה עילאי, אבל התכנית - חרפה בריבוע.

assafTV

New member
וקבעת זאת על פי...?

כי דוקא בשנה בה יס לא מסתפקת בטלנובלות ומביאה מגוון סדרות דרמה (רביעיית רן, סרוגים ועונות חדשות ללא הבטחתי לך ואולי הפעם) זה נראה לי יותר כמו יריה על אוטומט מאשר ביקורת אמיתית ששווה התייחסות.

אתה חצי צודק

יריתי על אוטומט מבלי לראות את הסדרות החדשות ואתה צודק שמוקדם מידי לקרוא להם זבל. אבל זאת ההרגשה שמקבלים אם חוד החנית של יס ישראלי זה הזבל ששמו דני הוליווד שקופץ עליך מכל מקום ובכל מקום, או וואי בעשר הגרועה ולקינוח כדור שינה ששמו עד כאן. אבל אתה צודק לא צריך להכפיש את כל הסדרות ואולי הדברים החדשים ימתיקו את הגלולה.

לא להאמין איזה זבל זה דני הוליווד

ועוד נתנו פוסטר של דנקר בידיעות של יום שישי כאילו זה "להיטון עולם הקולנוע"..................

למעלה