פרסומות נגד איידס קמפיין חדש בצרפת.. פרסומות נגד איידס... קצת.. דוחה
ס סליידר New member 5/4/07 #1 ../images/Emo32.gifפרסומות נגד איידס קמפיין חדש בצרפת.. פרסומות נגד איידס... קצת.. דוחה
M MetalSinagouge New member 5/4/07 #5 LOL! הראשונה יפה, השני מגוחך, והשליש שוב יפה! איזה מעגל מחזורי ומושלם. כמו הטבע.
מ מרחפת בין העולמות New member 14/4/07 #10 אני דווקא יותר אהבתי את השני מהראשון... האם זה קשור להבדלים בין המינים? חחחח..אני מקווה שלא..
0 0Pandemonium0 New member 6/4/07 #6 השנייה פשוט כואבת. כו א בת. אני לא מסוגל לראות דברים נכנסים לשם או יוצאים משם, כל עוד הם לא אחד משניים. אמרו לי שככה עושים בדיקות לגילוי מחלות מין, אז החלטתי שאני אף-פעם לא אעשה דבר כזה.
השנייה פשוט כואבת. כו א בת. אני לא מסוגל לראות דברים נכנסים לשם או יוצאים משם, כל עוד הם לא אחד משניים. אמרו לי שככה עושים בדיקות לגילוי מחלות מין, אז החלטתי שאני אף-פעם לא אעשה דבר כזה.
M MetalSinagouge New member 7/4/07 #8 Wat'chu talkin' 'bout Willis? עבודת מחשב? הכל ברור: אז עכבישים מגודלים ושחורים לא יכולים להשתתף בפירסומת לדעתך?
Wat'chu talkin' 'bout Willis? עבודת מחשב? הכל ברור: אז עכבישים מגודלים ושחורים לא יכולים להשתתף בפירסומת לדעתך?