פרסומות

קזאר

New member
../images/Emo32.gif פרסומות

מי שמפרסם מאחורי ומלפני ומצדדי ומתחתי הוא מפרסם, או בצפון או באוויר או בעבר או בהווה אה, שיפרסם פה בבקשה, נמאס לי למחוק פרסומות, להגביל משתמשים, להזיז פרסומות לשרשור המתאים ולהיות נודניק. אם אין
אפשר תמיד לפתוח אחד. *תודה לדורי בן-זאב שעשה לי ילדות מאושרת.

high k

New member
../images/Emo73.gifלא בדיוק פרסומת

למישהו יש את השיר "חנן נסע רחוק" או סתם "חנן" של להקת רעש? אני מנסה לחפש את זה באמיול ללא הצלחה, זה מוצא לי שם איזה חנן ילד פלא, ויש לי הרגשה שזה לא יהיה הטעם שלי... מישהו?

idan263

New member
דניאל זמיר 13/12 שלישי בלבונטין

שעה 21:00 כניסה:50 טל' להזמנות: טל' להזמנות 035605084 מופע ג'אז שורשי יהודי לרגל צאת האלבום אמן "הארץ" 22.9.06 מאת בן שלו: ".....הסקסופוניסט דניאל זמיר, אחד הכישרוניים בבני הדור הצעיר של הג'ז הישראלי, חזר בתשובה לפני כמה שנים והפך לחסיד חב"ד, מה שגרם לו לקטוע קריירה מצליחה בניו יורק ולחזור לישראל. ...באלבום החדש שלו הוא חוזר לג'ז, וזה נשמע נהדר. חלק מהקומפוזיציות הוקלטו לפני כמה שנים על ידי ההרכב הניו-יורקי של זמיר, "סאטלה", אבל הגרסאות הנוכחיות מעניקות להן חיים חדשים... והמוסיקה שואבת את צביונה הזורם ממה שזמיר מכנה "חמש מידות של גאולה": השתחררות, רפיון, חופשיות, שמחה וקלילות. אם יש דבר כזה "ג'ז יהודי", ככה הוא נשמע". ואחריו בועז בנאי בהופעה אקוסטית לקראת אלבום חדש

idan263

New member
אורן ברזילי בהופעה לקראת אלבום סולו

הופעת חנוכה חגיגית שעה 23:00 21/12 חמישי לבונטין 7 טל' להזמנות 035605084 במופע מלא אנרגיות עם שירים מאלבום הסולו שעתיד לצאת בחודשים הקרובים להקתו בין לבין (myspace.com/benlavain) מחו"ל מלהקת העבר המיתולוגית מופע הארנבות של דר' קספר נפתח Myspace חדש שבו תוכלו לשמוע שירים מתוך אלבום הסולו שמתבשל בימים אלו ממש http://myspace.com/orenbarzilay

HazeyDays

New member
עמיתארז,גבריאלה,אסףאבידן,דנהלוי !

4 הופעות בערב אחד - יום חמישי 14.12 בגורדון 17 בשעה 22:00 מקווים לראותכם :)

goldoolins

New member
גולדולינס במבצר שוני 19.12 וב-90fm

גולדולינס בהופעה במיילסטון, מבצר שוני שלישי הבא, 19.12 בשעה 22:00 מחר בחצות נתארח אצל בני תבורי בתוכנית "דז'ה וו" ברדיו 90fm שם נשמיע בהשמעת בכורה עולמית קטעים מהאלבום החדש שייצא לחנויות בשבוע הבא

WxHxNx

New member
פלייליסט של הקצה

למישהו יש את הפלייליסט של סיכום השנה ??

kneecap

New member
המיותרים בהופעה חגיגית ואחרונה

ביום שישי (15.12) בשעה 22:00 בפטיפון (יצחק שדה 32 ת"א) תהיה הופעה חגיגית של המיותרים לרגל צאת האלבום החדש, בנוסף לזה, זו כנראה ההופעה האחרונה. אלכוהול חינם בכניסה! במקום יהיו דיסקים חדשים וישנים וכמו כן חולצות! תבואו!

snowgun

New member
../images/Emo215.gifעמית ארז בפאב אוגנדה ירושלים

עמית ארז בהופעה אקוסטית יום רביעי 27.12.06 בשעה 21:30 פאב אוגנדה- אריסטובולוס 4 ירושלים לבירורים:02-6236087 הכניסה חינם !

hendrixboy22

New member
אתם מוזמנים לפורום מוסיקה יד שניה!

חברים, אתם מוזמנים לפורום החדש, אנא תפרסמו חופשי כאוות נפשכם. תחשבו איזה אלבום שוכב לכם על המדפים הרבה זמן...מה אתם מועניינים למצוא...איך אתם משפרים את הדיסקיה/תקליטיה! http://hydepark.hevre.co.il/forum.asp?forum_id=18468 חיים טובים!

fire witch

New member
THE GRIP

להקת רוק אלטרנטיבי חדשה , מקווה שתאהבו .. באתר אפשר למצוא את לוח ההופעות , לשמוע כמה קטעים שלהם ולהוריד אותם ולראות קליפים מהופעות. הופעות קרובות : שבת 20/12 , אינידיקה בנימינה , 22:00 שבת 6/1 , גודבר תל אביב ,22:00 שני 8/1 , ג'ושוע תל אביב , 21:30

snowgun

New member
רונה קינן בהופעה 28.12.06 פאב מופה,

מופע אקוסטי של רונה קינן (עם ערן וייץ!!!) יום חמישי 28.12.06 בשעה 22:00 בפאב "מופה" , מושב חצבה לבירורים: 052-8666225

למעלה