פרסומים הופעות ושאר

שלמונזה

New member
../images/Emo32.gif פרסומים הופעות ושאר ../images/Emo168.gif

ירקות
לסופ"ש שרשרו או שתמחקו ושאני רואה את המילה רוק עצמאות בעיניים אני חוסמת בלי לחשוב שוב, בלוחות בלבד

Helen15

New member
זה קשור לרוק עצמאות,אבל לא מכירת כר

+כרטיסים.... אני אשמח לקבל את רשימת השירים שאתם חושבים שהאמנים ישירו ברוק עצמאות, או לפחות חלקם.. תודה

ב ר 3

New member
תמיד אפשר לנחש

בעיקרון כל אמן עולה להופעה של חצי שעה-45 דקות ונותן את הלהיטים שלו. אם אותו אמן הוציא דיסק לאחרונה דיי ברור שיהיה ייצוג לאותו דיסק. לדוגמא חמי רודנר יבצע את מכונת השירים הגדולה. את מוזמנת להמשיך ולנחש לבד

Helen15

New member
אבל,

אני הולכת עם חברה שלא שומעת ככ רוק, אז רציתי 'להכין' אותה.. כי אם היא לא תכיר את השירים היא לא תהנה ביכלל... אז אשמח אם תגידו לי מה נראלכם שהם ישירו...

שלמונזה

New member
אז אל תדאגי ../images/Emo168.gif

גם ככה זה לא מופע רוק, יש שם אריק ברמן ומה קשור, מה הם קשורים אף אחד לא יודע

סנאי נדיר

New member
אני יכול לנסות לעזור

משינה - מן הסתם יעלו עם כל השירים + 2-3 שירים מהדיסק החדש שלהם (רומנטיקה עתידנית): משהו קטן וטוב, להתראות נעורים שלום אהבה, אהובתי, אנה, אחכה לך בשדות, בן המלך, למה לי פוליטיקה עכשיו, אין מקום אחר, הכוכבים דולקים על אש קטנה, תחזור תחזור, רומנטיקה עתידנית, ועוד.
אביב גפן - מן הסתם, גם הוא, יעלה עם כל הרזומה שלו + האלבום החדש (ועם הזמן) וגם מהאלבום שלו עם בלאקפילד: השיר שלנו, מקסיקו, עורי עור, יומן מסע, מחר, שלום, אהבנו, האם להיות בך מאוהב, ועוד.
עברי לידר - שירים שכדאי לשנן טוב טוב הם: בוא, זכיתי לאהוב, ואולי, יום טוב, יותר טוב כלום מכמעט, מרי לנצח, הכוס הכחולה, ניסים, פרלמו, ביום שמש יפה, ועוד.
ברי סחרוף - מאוד מאוד כדאי לך את: בואי הביתה, לב שלם, 77, רעש לבן, בשבילך, עבדים, חם על הירח, חלליות, ככה זה (לאהוב אותך), מונסון, אין קץ לילדות, כמה יוסי, ועוד.
מוניקה סקס - הרבה דגש בד"כ הם שמים על הדיסק האחרון שלהם (חיות מחמד), וגם כמה שירים קלאסיים שלהם: מילי, מוצ"ש בקניון, כל החבר'ה, על הריצפה, מכה אפורה, איש קש, הר של בייגלך, פצעים ונשיקות, סאן חוזה, הקונפורמיסט, כביש מהיר, טרף קל, ועוד.
חמי רודנר - כמובן כמובן דגש על האלבום החדש (מכונת השירים הגדולה) וחלטורות מאיפה הילד - מכונת השירים הגדולה, אחת לדרך ארוכה, זה אותו הקיץ, נוסע, נפלת חזק, גאולה, מלנכוליה, מה שעובר עלי, לבן בחלום שחור, השמים הגבול, מישהו שומע אותי, ועוד.
שייגעצ - המון מהדיסק החדש (להפסיק לאכול עוגיות) וכמובן להיטים קלאסיים שלהם: לב מפלסטיק, את דומה לכלב, להפסיק לאכול עוגיות, עושה ביד, משקאות חריפים, מרלין מונרו, אבא עו"ד, המילים הכי יפות, ניו-יורק-רפיח, ועוד.
אריק ברמן - כמעט הכל מהדיסק הראשון שלו (i): יום חדש נפלא, ג'וני, אהבה באור ובצל, בינונימי, שער 6, זה לא שאני אור, המתוקות האחרונות, תשמח, מה עוד ביקשת, ועוד.
סינרגיה - הלהיטים משני הדיסקים שלהם: אשם, חום יולי אוגוסט (שלמה ארצי), תראי זה אני, לחבק אותך, ממשיכים לרוץ, צועקים על אהבה, מרגיש אחר, עד אלייך, עד שהכל יגמר, ועוד.
ביט 69 - לא הרבה ידוע על הלהקה, לצערי גם אין לי הרבה לחדש. אבל אנחנו עוד נשמע עליהם הרבה. מקווה שחברתך תפנים את כל המוזיקה, נהנתי לעזור ולכתוב הכל :)

שלמונזה

New member
טוב שאתה רק משער ../images/Emo168.gif

כי אתה ממש טועה לגבי השירים של משינה... חכו ותראו מה יהיה שם, לא יזיק

Helen15

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

אוףף.. שנה שעברה כל ההופעות שהיו זה היה בדיוק מה שאני אוהבת, עכשיו חצי מההופעות אני ממש לא אוהבת, חמי רודנר אני אוהבת רק איזה 3 שירים [לבן בחלום שחור,גאולה,מישהו שומע אותי] ביט69, אין לי מושג מה זה ביכלל, וברי סחרוף??מה הוא קשור לעולם?! אוהבת רק ת'שיר שלו 'יומולדת'. וגם סינרגיה קצת יצא מהתחתת... איפה מטרופולין?! איפה דנה ברגר ועדיני?? איפה בית הבובות?? איך לעזאזל מה קשור קשורים?!@?$ ומי זה ביט69?!#% למרות שאני ממש ממש ממש שמחה שהביאו את אריק ברמן... אבל הם מתמסחרים יותר מידיי.. :S שנה שעברה היה הכי כיף בעולם.. השנה אנלדעת אם אני אשאר עד הסוף ביכלל..

Helen15

New member
סורי על העצבנות..

אולי זה בגלל שלא ישנתי כבר יותר מידיי זמן, יותר מיממה אני ערה O.O"" ואולי זה בגלל שיש לי זבוב ע-נ-ק בחדר שלא רוצה לצאת ומשגע אותי.. הכעס כמובן לא היה מופנה אלייך אלא סתם התפרקות
לילה\בוקר טוב... עפתי לישון.

gal1983

New member
מזל שהלכת לישון

אולי תתעוררי בבוקר ותראי מה רשמת את מדברת על המתסחרות ובאותה נשימה מצטערת שלא הביאו את מטרופולין שהשם האמצעי שלהם בכלל זה התמסחרות! (אלוהים לא ישכח מה הם עשו לשיר של שלום
)בואי נזכיר את אריק ברמן שאומנם יש לו כמה שירים שאני אוהב אבלללללללל ברור שהוא הכי ממוסחר שיש וכל ההופעה שלו זה חצי הצגת תאטרון (התוודאות - למרות זאת אני עדין מחבב את הבחור רק שיפסיק להתנשא והוא יהיה על הכיפאק ) ובית הבובות שהם ורוק זה לא באותו משפט... שלא תגידי שאת לא מכירה את ביט69 - הם חמודים הרוקרים הקטנים.(ראיון עם אורית ה
) (כמו שלך!! כמו שלך !! כמו שלך !! חחחחחחחח) והגענו למנה העיקרית מה ברי קשור ??????????????????????????????? אין יותר קשור מברי! (ותפנימי טוב כל מה שרשום בפנים ) כי ברי הוא הכי רוק שיש ואחד המאבות המייסדים , קירות הבטון , עמודי התמיכה והצמיחה ובן זונה של אומן ברוק הישראלי. אז ארוע שקורה לעצמו רוק עצמאות לא יכול שלא להרשות לעצמו לקרוא לברי ( הם כנראה משלמים טוב כי אחרת אין לי מושג איך הוא הסכים, אה אולי הוא רוצה לנסות לחנך עוד כמה דורות של ילדודס "וזאת סיבה מספיק טובה אז בואי..." ) וכמו שכתב טופי (
) במקום אחר והעונש שלך - שאת תיהיה שם. גל ומה קשור "מה קשור" ????? חח

Helen15

New member
עכשיו הזכרת לי מי הם ביט69...

אני ואמא שלי ראינו אותם ב24 לא מזמן.. ולא הפסקנו לצחוק. הם הזויים. ונראלי שאני אנצל את ההופעה שלהם ללכת לקנות שתיה ולעשות פיפי. אני לא שומעת הרבה את מטרופולין, אבל שנה שעברה היה לי ממש כיף בהופעה שלהם. ובית הבובות, אני יודעת שהם לא ממש רוק, אבל הם נתנו הופעה, שאפילו שזה היה ב6 בבוקר הם החזירו לכולם את האנרגיות וכולם השתללו ונהנו... וברי, אמרתי שהוא לא קשור כי בקושי שומעים עליו בזמן האחרון, אני לא זוכרת שהוא הוציא שיר, לא זוכרת מתי פעם אחרונה שמעתי אותו ברדיו.. זה שאני לא אוהבת את השירים שלו זה משהו אחר ביכלל.. ומה קשור, באמת מה הם קשורים? הם ביכלל לא להקת רוק.. ולא זכור לי גם שהם להקה.. (נכון הם הוציאו כמה שירים, שרק אחד היה 'מצליח', אבל הם עשו את זה בשביל הקטע,לא נראלי שהם באמת רצו לצאת בקריירת מוזיקה..) סינגריה, להקה שככ אהבתי שהיא לא הייתה כזאת מוכרת וממוסחרת. באמת שאהבתי את השירים שלהם..אבל עכשיו הם כבר טחונים.. אין חשק לשמוע אותם.. אבל כל השאר ממש אחלה.. וזה מה שחשוב..

gal1983

New member
ברי ? לא נראה לי שהוא עשה כלום השנה

חוץ מלהוציא את האלבום הכי בועט והכי טוב שיצא פה בכמה השנים האחרונות - " על המשמרת" כנראה שלא קראת את הלינק שהכנסתי לך תחזרי שוב ותקראי את השורה האחרונה <לקרוא> אני במצב רוח טוב אז אני לא הולך לחפור לך על ברי ועל השגיו השונים גם השנה וגם במהלך שני העשורים עד שלושה האחרונים אז כעצה ידידותית למישהיא שהיא כנראה דיי חדשה בתחום - תאזיני לברי! תראי מה הוא שווה... (ובאותה הזדמנות גם לטרול הקטן שמסתובב סביבו ושולט בו כבמטה קסם - הוא משוגע לחלוטין אבל הוא לא פחות טוב <לממשלה ודחוף! >)

shildo

New member
בנות נותנות בראש-פעם 2

במסגרת הליין החודשי של בנות,אמניות,יוצרות שבאות להופיע מהלב והנשמה! גם החודש יעלה הערב "בנות נותנות בראש"-פעם שניה והפעם: גליה ירון מרינה מקסימיליאן לירון משולם והילה וייס העלב מלווה באווירה אקוסטית וקסומה.. רגועה ושלווה.. כולכם מוזמנים לקחת חלק בערב שקט,רגוע,מהלב.. של נשים שבאות לתת את כל האמנות שלהן במיוחד בשבילכם.. יום שבת,14.4 בשעה 2200 מועדון ה"ביט" בחיפה שד' הנשיא 124 כניסה:30 שח' בלבד לפרטים והזמנות 0525785846

big muff

New member
גבע אלון והלהקה בתאטרון תמונע!!!

הופעה חשמלית לקראת האלבום הקרב ובא. יום חמישי, 19.4, שעה 22:30 תאטרון תמונע רח' שונצינו 8, ת"א גבע אלון-גיטרות ושירה אלרן דקל-בס ושירה מיקה שדה-שירה אור זובלסקי-תופים תאריכי הופעות נוספים, כאן

טל אורן

New member
השבוע בעשן הזמן:

אדם. עדיין מחפש משמעות שיחה-דיון-מפגש בערב יום השואה קריאה בספרו האלמותי של ויקטור פרנקל ודיון פתוח על אקזיסטנציאליזם, משמעות ורדיוהד. עם אורן עמית, נדב אזולאי, פרופ' יוסי צלגוב ועוד ראשון 15.4 (ערב יום השואה), 20:00, כניסה חופשית יום שלישי ה-17/4 - הופעה של עמית ארז כניסה: 20 ש"ח http://www.myspace.com/amiterez עשן הזמן - רינגלבלום 19

רות דולורס וייס / דויד פרץ בחמישי במרתף10

יום ה', 19.4, 21:30 -------------------------- Double Feature שני מופעים בכרטיס אחד והפעם: **רות דולורס וייס** רות דולורס וייס חיה ופועלת בארה"ב. היא מגיעה לסיבוב הופעות קצר בארץ לפני הקלטות אלבומה השני. העוצמה הריגשית שבקולה, נגינתה ומילותיה סוחפת ותוקפת, מהפנטת, משככת, פוצעת ומלטפת. רות נוגעת בכל העצבים החשופים, בכל העצבונות והאהבות, והבלוז, שאין לו שם בעברית. רות דולורס וייס - פסנתר ושירה יהוא ירון - קונטרבס myspace.com/ruthdoloresweiss **דויד פרץ ** ממש רגע לפני צאת אלבומו החדש - "הייקו בלוז" מגיע אלינו דויד פרץ בהרכב הקלאסי שלו - הוא בשירה, דוברו ומפוחית ויוחנן קרסל בגיטרה. כמו כן תתארח הזמרת טל אורן בכמה שירי משוררים ואחרים (אסור לנו לפרט - כרגיל דויד והחשאיות שלו...) שהוא הלחין לאחרונה. דויד יבצע שירים מעברו ומעתידו ויגיש אותם באותה תפיסת הווה מיוחדת לו. www.myspace.com/davidperetz בתמונה המצורפת - הופעה קודמת של השניים במרתף. מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

"כחול" - מוסיקה אירית וסקוטית בשישי במרתף10

יום ו', 20.4, 22:00 ------------------------ כחול מוסיקה אירית וסקוטית סוחפת להקת כחול מציגה מוסיקה אירית וסקוטית, המשולבת באנינות טעם עם מוסיקת עולם. זהו מופע מרענן וקסום של מנגינות קלטיות, המקבלות מימד חדש - בחיבורן עם ג'אז, בלוז, רוק, מוסיקה קלאסית ומקצבים ים-תיכוניים. הקטעים המנוגנים בתכנית זו חוברו על ידי מלחינים שונים החל מהמאה ה- 18 ועד ימינו אלה והם סוחפים ומלאי אנרגיה. אורי מילס - חמת חלילים, חליליות, אקורדיון וכלי הקשה יואב קציר - גיטרה אקוסטית גלעד אפרת - בס עמיר דוד - תופים www.kahol-music.com מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

המופע של להקת כחול בוטל!

הנהלת מרתף 10 משתתפת באבלו של ידידנו אורי מילס בעקבות פטירת אימו. לפיכך, המופע של להקת ``כחול`` שהיה אמור להתקיים בשישי ה-20.4 נדחה! אנו מתנצלים על הדחיה. מועד חדש יפורסם בהמשך

למעלה