פרסומים ואחרים זה כאן...

בנגורה

New member
תיפוף וריקוד להורים וילדים

פעילות נפלאה ומחברת ומלאת שמחה, צרו לכם מעגל חוויתי של הורים וילדים עם תופים וריקודים,שירים וסיפורים,נשמח לבוא להדריך אותכם בענין, אנו קבוצת בנגורה לתיפוף וריקוד אפריקאי, לימי הולדת או כל מסיבה אחרת עם הילדים וגם סבא וסבתא, 054-5715489, אם תעיינו באתר תמצאו מאמר נפלא בנושא תופים לילדים, hppt://bangoura.click-inn.co.il

בקשה מאנשים לעזור ביום למען ילדים

ב22/9 יערך יום טאקי מלא באמנים, פינות יצירה, קוסמים ליצנים ואנשי הילינג זהו יום שמוקדש לזכר חברתי ורד צור זל בת ה21 שנפטרה ממחלת הלוקמיה. ורד ואני נהגנו שעות על גבי שעות לשחק טאקי בבית החולים שבו אושפזה ומחוץ לו. הכרתי את ורד דרך קלפי הטאקי ובדרך זו גם נפרדתי ממנה. החלטתי לעשות לזיכרה ארוע בכל בתי החוליפ בארץ. יום הטאקי שיערך בבית חולים בני ציון בחיפה בין השעות 11 בבוקר עד 15 בצהרים נערך כבר 3 פעמים וזה להצלחה :) סמדר שיר שרון איילון יובל כספי אדיר מילר לקחו בו חלק ובאו לעבור בחדרים של הילדים ולשחק עימם טאקי . ב12/9 יערך יום טאקי מספר 3 בבית החולים מאיר בכפר סבא ב22/9 יערך יום טאקי מספר 4 בבית החולים בני ציון בחיפה קלפי הטאקי נתרמים לי מאנשים מכל העולם ומהארץ אם ביכלתכם לעזור לי או שרוצים להתנדב באותו היום או לתרום קלפי טאקי אני נורא אשמח אנא כיתבו לי - [email protected] בהמון הערכה- אור גל :)

elavered

New member
מועדון צחוק - כפר סבא

כל יום א' בשעה 20:00 החל מה- 4/9/2005 מועדון צחוק - כפר סבא Sun Rise , החרושת 8 א.ת. כפר סבא לחבור בקלות ובזרימה לכוחו של הצחוק לרפא את הגוף , הנפש והנשמה להשתמש בצחוק בחיינו שיטה ייחודית שפותחה על ידי ד"ר קטריה מדן המשלבת בין תרגילי צחוק (ללא סיבה) ובין תרגילי נשימה ומתיחות יוגיות לשחרור והרפיה מלאה עלות המקום: 30 ₪ (הנחה לזוגות וילדים) בבקשה להביא עמכם סדין או משהו בסגנון לפרטים ולהרשמה: לזרום בחיים – ורד אלה 050-7656007 רוחל'ה זאק 052-4617796 [email protected]

../images/Emo41.gifירחון "להיפתח לחיים"- אוגוסט

שלום לכולם. כמדי חודש, מוגש להנאתכם ירחון "להיפתח לחיים". בירחון כתבות ומאמרים שונים. אתם מוזמנים לקרוא, להגיב, להמליץ לאחרים ועוד. אם אתם רוצים להיות מנויים (בחינם), נא שילחו אלי מסר עם כתובת המייל שלכם. קריאה מהנה. יעל עיני

למעלה