פרסומים והודעות

gckn62

New member
נפתחה קבוצה למשפחות חד הוריות בפייסבוק

המטרה לצרף כמה שיותר משפחות חד הוריות כדי שנוכל להתגונן מפני גזרות ממשלה אשר מורידות משפחות נוספות אל מתחת לקו העוני. כיחידות המשפחות החד הוריות הן מטרה נוחה אשר לרוב אינה מתקוממת ומקבלת בהכנעה את המכות שנחתות עליה בלי יכולת להשיב מלחמה. הצטרפו לקבוצה והזמינו את המכרים שלך לתמוך בה, הגיע הזמן לעמוד על הזכויות המגיעות לילדינו.

פיצוש 1

New member
שלום אמהות פנייתי הינה לאמהות שבדרך ../images/Emo49.gif

שמי ענבר ואני דולה בסטאג' ואני צריכה בכדי לסיים את לימודי ללוות לידה בחודש יולי, אני מתגוררת בחיפה ואני פונה לאמהות החיפאיות. הליווי יהיה על כל טהרת העוצמה והסיוע הניתנים לי,אשמח להקל עלייך היולדת ולעזור לך לעבור חוויה מעצימה ומרגשת. אשמח למסרים מאמהות שבדרך אשר מעוניינות. בברכת חג שמח ענבר

סדנא במודיעין למשפחות חד הוריות

סדנת ציור אינטואיטיבי למשפחות חד הוריות במודיעין והסביבה. עוזרת להכניס שימחה שכל כך צריך בהתמודדות היומיומית. בסדנא שנמשכת כשעתיים בשבוע קורים דברים נפלאים. מי שלא יודע לצייר מצייר נפלא, מי שמקשקש מצייר מהקישקע, מי שעצוב נהייה פחות עצוב, מי ששמח נהייה יותר שמח, מי שמבקר את עצמו יותר בא לביקור ופחות בא לביקורת, מי שיש לו סתימה נהייה אינסטלטור, הסדנא מועברת על ידי אורנה לוינסון מדריכה מוסמכת על פי שיטתו של ד"ר פינקי פיינשטיין. לפרטים נוספים: אורנה 0523606921 ובפייסבוק-ציור אינטואיטיבי ודרמה אורנהלה.

הסדנא

אינה בחינם. זה עולה 400 ש"ח לחודש. סדנא נמשכת כשעתיים ורבע והיא מתקיימת כל שבוע. מציעה לך להגיע מחר ולהתנסות. לפרטים:0523606921 מחכה לראותך.

פיצוש 1

New member
מקפיצה../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif

אשמח להענות הליווי הינו ללא עלות

ביום שני בערב-סדנא לציור אינטואיטיבי במודיעין

באופן קבוע , כל יום שני בערב אנו נפגשים-חד הוריים, גרושים,גרושות, אמהות, אבות, למפגש בין שעתיים ורבע!! הסדנא והיצירהמכניסים לחיים שימחה שכל כך צריך בהתמודדות היומיומית. בסדנא קורים דברים נפלאים. מי שלא יודע לצייר מצייר נפלא, מי שמקשקש מצייר מהקישקע, מי שעצוב נהייה פחות עצוב, מי ששמח נהייה יותר שמח, מי שמבקר את עצמו יותר בא לביקור ופחות בא לביקורת, מי שיש לו סתימה נהייה אינסטלטור, הסדנא מועברת על ידי אורנה לוינסון מדריכה מוסמכת על פי שיטתו של ד"ר פינקי פיינשטיין. לפרטים נוספים: אורנה 0523606921 ובפייסבוק-ציור אינטואיטיבי ודרמה אורנהלה.

יותר מכל צריכה להיפתח קבוצה להורים משמורנים

עובדים . לא יתכן שהורה משמורן עובד אינו זכאי להטבות שהורה משמורן לא עובד מקבל .

למעלה