פרסומים והופעות ושאר ירקות

bleeding guitar

New member
../images/Emo32.gif פרסומים והופעות ושאר ירקות../images/Emo168.gif

שרשרו או שתמחקו

bleeding guitar

New member
איגי דיין (משינה) ביום ברזניק ירושלים ../images/Emo168.gif

ביום שני ה- 3.12.07 בשעה 22:30 בפאב הרזניק אשר ממוקם באוניברסיטה העברית אשר בהר הצופים. המתופף האגדי של משינה במופע אקוסטי עם גיא אונטונובסקי 40 ש"ח בהצגת תעודת סטודנט 50 ש"ח מחיר רגיל

להקת פונץ' בחמישי במרתף 10 ../images/Emo79.gif

יום ה', 6.12, 22:00 ------------------------ להקת פונץ' "קח אותי לגג שמנגנים בו רוקנ'רול" כבר למעלה מ-15 שנים מתגלגלת להקת פונץ' דרך שינויים חברתיים, אישיים וקיומיים ומתעדת במעין פסקול מוסיקלי את החוויה הישראלית. עם להיטים כמו: נדמה שישוב, אדי, חייל אמריקאי במיטה, אני מאוהב בבחורה מבת ים ושיטוט ברחובות, דרך- מסתכל בה כל הזמן ובואי נתנשק. השנה הוציאו את האלבום "פינוקיו" שזכה להצלחה עם השירים: עוף על כנפי הדימיון, צונאמי ציוני, פינוקיו בחלל והאיש שלא ידע להיפרד. ההרכב הנוכחי של הלהקה מביא ברוקנ'רול-אינדי-פופ ובלדות את מיטב העשייה שלה עד היום. יוסי בבליקי - גיטרה אקוסטית ושירה אלי שאולי - גיטרה חשמלית דנה בקר - שירה בועז כהן - קלידים שימי בן לולו - תופים איתי מאור - גיטרה בס www.babliki.com מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

הגרלת כרטיסים למופע של פונץ'! ../images/Emo77.gif

ביום רביעי נקיים הגרלת כרטיסים למופע הנ"ל. פרטים והנחיות בפורום שלנו מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

דני ליטני בשישי במרתף 10 ../images/Emo168.gif

יום ו', 7.12, 22:00 ------------------------ דני ליטני בהופעה ליטני הוא מהבודדים שעושים בלוז בעברית. הוא החל את דרכו כמוסיקאי בסוף שנות השישים וגם כתב לא מעט שירים. מאז, הוא עושה זאת בהתמדה. בהופעה הוא יבצע שירים כמו "יחס חם", "לא היה בינינו אלא זוהר", "במקום הזה", "ימות משיח" ואחרים. כמו כן, כמתבקש, הוא יבצע קאברים לשירים של בוב דילן. מרתף10, רח'ירושלים 23, הדר, חיפה

הגרלת כרטיסים למופע של דני ליטני ../images/Emo41.gif

ביום רביעי נקיים הגרלת כרטיסים למופע הנ"ל. פרטים והנחיות בפורום שלנו מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

big muff

New member
גבע אלון במעבדה

גבע אלון בהופעה אקוסטית יום חמישי, 6.12, שעה 22:00 מעבדה דרך חברון 28, ירושלים תאריכי הופעות נוספים, כאן

Chen Shesek

New member
לא רציתי לפתוח שירשור חדש..

אבל אני מעוניינת לקבל המלצות/מידע על יציאת חירום. שירים יפים? אלבומים טובים?

Poisonn

New member
אממ

יש את הראשון כמובן יציאת חירום שאני אהבתי את כולו באמת. ויצא להם אלבום חדש צעקה אחת ארוכה, שאותו עדין לא שמעתי אז אנלא יכול לעזור לך סורי. =)

HazeyDays

New member
עמית ארז - סינגל חדש להורדה

הסינגל החדש שיצא היום מכיל את Clever And Strong בגרסת האלבום (שיוצא בדצמבר) ובי סייד - קאוור לMy Will של מינימל קומפקט. שניהם ניתנים להאזנה והורדה בעמוד המייספייס. מקווה שתהנו :) עמית ועל הדרך - מחר (4.12) בערב הופעת סולו ב"עשן הזמן"..

למעלה