גבע אלון מוציא אלבום סולו שני, קצת יותר משנה לאחר צאת אלבומו הראשון, "Days of hunger". מסיבת השקה חגיגית לאלבום "THE WALL OF SOUND" תתקיים ביום חמישי, 12.7, שעה 22:00 במועדון בארבי, ת"א. בהופעה ייתארחו עמיר לב וגם להקת האם של גבע אלון, "הפליינג בייבי" בהופעה ראשונה וחד פעמית אחרי שנה וחצי של פגרה. כמו כן, גבע אלון ישחרר לרדיו סינגל חדש מתוך האלבום החדש בשבוע הבא. הסינגל הוא קאבר לשירו של דיויד בואי "Modern love", ואתם יכולים לשמוע ולהוריד אותו כבר עכשיו מדף המייספייס. וגם להתעדכן בתאריכי הופעות נוספים.
אלעד וילק (אקוסטית ושירה) וליאור לוי (חשמלית) מבצעים רוק מקורי בעברית. יום שני- 9/7/07 , 22:00 ב"צוזאמן" בלילנבלום 25 בתל-אביב. כניסה חינם, יציאה חינם. יהיה מעולה !!!!!! מייספייס של אלעד וילק אלעד גם ב"במה חדשה"
../images/Emo41.gifכפר המוזיקה של קוקה קולה../images/Emo41.gif
פורסם לוח ההופעות של כפר המוזיקה של קוקה קולה, ראו בתמונה המצורפת
נשמע נחמד. לי אישית יש בעיה- כל להקה שאני אוהבת באה בצירוף הרבה כאלו שאני ממש לא. אבל אני חייבת להעיד שהאווירה שם ממש טובה (ולמי שלא מכיר, יש שם גם חוף רחצה, מתחם שינה וסרטים, מתחם ריקודים, אוכל וכו'). פרטים נוספים
כרטיס לכל יום מקבלים תמורת 15 דציבלים- קודים שכתובים על פקקי-קולה, אותם מקלידים באתר שלהם. מותר לקנות לכל היותר לשני ימים. ובלי קשר- יפית, תודה רבה!
נראה לי אני אתפשר על 7.8 ו 12.8 ב7.8- רונה קינן-סבבה שי גבסו-סבבה נינט מארחת את ביט69-גרוע אביב גפן-מעולה מלכת הפלקט-סבבה אז זה דיי טוב. ב12.8- שייגעצ-מעולה הראל סקעת ומירי מסיקה-בעעעע מוניקה סקס מארחים את שלומי שבן-מעולה שרון הולצמן-מעולה
זה גם מה שאני אמרתי. אני לא מבינה למה הם לא סידרו את זה באופן יותר מחושב, כדי שיהיו מקובצות הופעות בערך באותו הסגנון, אותו הקהל. ככה זה היה בשנים הקודמות.
שוטי הנבואה מארחים את הבנות נחמה - OMG! אני שם! ארוויח על הדרך גם את פורטיס והתקווה 6 והעברית ועברי לידר, קיצר אחלה יום. (9.8) מה עם כנסיית השכל מארחים את אביתר בנאי ואסף אמדורסקי?! אני שם. P: חוץ מזה יש לי 2 פלאפונים אז נראה לי שאוכל לבוא ל4 ימים, נחשוב גם על הימים שאתה כתבת (רונה קינן.. מלכת הפלקט..שלומי שבן ושרון הולצמן!) אחלה כפר מוזיקה.
כרטיס= כרטיס כניסה לכפר המוזיקה. כך נכתב באתר. משמע, הכרטיס הוא ליממה- מהרגע שנפתחים השערים (בוקר-צהריים), ועד שמסתיימות ההופעות (כולל הופעות זריחה!) והם נסגרים (הבוקר שלמחרת).
אבל אתה יכול ללכת להופעות בכל הימים שלהם..פשוט לקנות עד 2 כרטיס ליום בגלל שבשנים קודמות אנשים הזמינו מלא כרטיסים סתם והם רוצים הגבלה לכל בן אדם או משהו...