פרסומים והופעות לסופ"ש

bleeding guitar

New member
../images/Emo32.gif פרסומים והופעות לסופ"ש ../images/Emo168.gif

שרשרו או שתמחקו בלי דיונים על זה בפורום... רק לכאן, ה-כ-ל-! [לא כולל שרשורי מזל טוב לבן של אביב] סופ"ש נעים

קורין אלאל - מופע אינטימי הערב (13.7) במרתף10

יום ו', 13.7, 22:00 ---------------------------- קורין אלאל מופע אינטימי לאחר העדרות ארוכה מחיפה, חמושה בלהיטיה הגדולים, חוזרת קורין אלאל להופעה במרתף10. מאחוריה שמונה אלבומים (ועוד שני אוספים) והיא נחשבת ליוצרת ומוזיקאית מהמוכשרות והמשובחות ביותר בארץ. בשנת 2003 זכתה בפרס אקו"ם למפעל חיים. במופע האינטימי והמיוחד היא תבצע שירים מכל האלבומים והתקופות. בין השאר: "אנטארקטיקה", "ימי הפרח והאהבה", "כשזה עמוק", "אין לי ארץ אחרת", "שיר בכיף", "אי שם בלב", "מה הפרח" ועוד. קורין אלאל - שירה, גיטרה חגית שפירא - בס www.myspace.com/korinallal www.korin-allal.com מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

big muff

New member
גבע אלון בבארבי כפר סבא!!!

גבע אלון בסיבוב הופעות לרגל יציאת האלבום החדש "THE WALL OF SOUND". 19.7 בארבי כפר סבא. שעה 22:00. מופע פותח: מיקה שדה. 26.7 צוללת צהובה, ירושלים. שעה 22:00. אורחת ומופע פותח: יעל דקלבאום. 27.7 ביט, חיפה. שעה 22:00. אורחת: יעל דקלבאום. מופע פותח: אור זובלסקי. 9.8 מרכז סוזן דלל, ת"א. תאריכי הופעות נוספים, כאן ניתן להזמין את האלבום החדש.

אוי הוא גרוע

חרא הופעה, אל תלכו לשם. לא יודע לנגן בכלל הגבע הזה. סתם זייפן. רוצים לדעת כמה גרוע הוא? הוא כלכך גרוע שהדיסק החדש שלו אחד המדהימים ששמעתי. וגם הראשון שלו מעולה. ובהופעות הוא בכלל מדהים. והוא די תותח. כזה גרוע הוא!

bleeding guitar

New member
אני איתך ../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

די להלל אותו כבר בפורום, לא שווה ללכת!!! תנו לנו ללכת ולסבול לבד.... ובנימה רצינית יותר אחת ההופעות היותר מדהימות התרחשה אתמול, הדיסק החדש כ"כ כיף לשמוע!! אני רק רוצה עוד ועוד

Idan Katz

New member
אל תלכו!!

אתם אולי צוחקים, אבל אני תומך ברעיון שאנשים *לא* יבואו להופעות של גבע. ככה אני לא אמצא את עצמי מצטופף בעמידה כמו אתמול. ולא אצטרך לבוא כל הופעה מוקדם לתפוס מקום. אני פשוט אגיע ואראה את ההופעה בסבבה כמו בימים הטובים=]. אז...אל תבואו, אתם תופסים לי את המקומות לשבת, צפוף לי אתכם, אתם מרעישים לי ואתם מסתירים לי.

AlmogJ20

New member
תחרות הזמיר עולה הילוך!

תחרות הזמיר עולה הילוך, התחרות מסתיימת ביום א' ככל שמתקרבים, העניינים מתחממים
אנ'לא יודע מי יזכה, אבל קבלו את הקטע החדש והמוביל לדעתי: דיוויד בביצוע של סקעת אהבתם? הצביעו

A t z a

New member
../images/Emo124.gifאלון ברגבאום מארח את איגי וקסמן../images/Emo80.gif

אלון ברגבאום בהופעה שתכלול את כל שירי האלבום החדש, שירים מהאלבום הקודם בעיבודים חדשים ושירים חדשים. ההופעה תהיה עם כל ההרכב,ובמהלכה תתארח איגי וקסמן שעובדת בימים אלו על אלבומה החמישי. יום שלישי,ה17.7 בשעה 22:30 בלבונטין 7,ת"א מחיר-30 ש"ח לmyspace של אלון ברגבאום לmyspace של איגי וקסמן \ לפורום הרישמי של איגי בתפוז

טל אורן

New member
יוחנן קרסל בקוזה נוסטרה! 21.7.07 22:00

יוחנן קרסל (בלובנד, הייקו בלוז בנד, לנזז) בהופעה בקוזה נוסטרה עם דותן מושנוב (גיטרה) נחלת בנימין 10 ת"א 21.7.07 22:00 למקדימים, סינגלים לחלוקה חופשית

"האנשים" בחמישי במרתף10 +הגרלה

יום ה', 19.7, 22:00 -------------------------- "האנשים" מופע אקוסטי מיוחד "האנשים" מגיעים לראשונה למרתף עם מופע אקוסטי מיוחד. מסע אינטימי ומרגש בין סגנונות שונים: מרוק, דרך בוסה נובה ועד רגאיי. הם יבצעו שירים מהדיסק הראשון שלהם "מוסיקה מהמרתף": "ברזילרה", "לייט בלומר", "תבכה" ועוד. כמו כן הם יציגו שירים מאלבומם החדש: "עוץ", "ג'אלו", "ואיך הספינות" ועוד. "להקה שכולה חום מלודיה ורגישות. עוץ כולל כמה מהשירים היפים ביותר שנכתבו כאן בשנים האחרונות" (שי להב, מעריב). נירי דמסקי - שירה דרור שוסטק - שירה גיטרות גיא אלפונטה - חצוצרה דייב יוסף - גיטרה חשמלית ומפוחית www.haanashim.co.il * ביום רביעי נקיים הגרלת כרטיסים למופע. פרטים והנחיות בפורום שלנו * מרתף10, רח' ירושלים 23, דר, חיפה

הדרה לוין ארדי - מופע פסנתר בשישי במרתף10

יום ו', 20.7, 22:00 ------------------------ הדרה לוין ארדי "מי מפחד מגברת לוין" הדרה במופע פסנתר שיכור מאוד ומפוחית קורעת לב בליווי א.א. קול בטרומבון. היא שרה על סקס ונפלאות והפעם גם בעברית. בימים אלה היא משלימה שני אלבומים: אלבום כפול באנגלית ואלבום ראשון בעברית. www.myspace.com/hadara www.hadara.co.il מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

QUEEN & PINK FLOYD בבארבי ת"א 20.7.07

לבקשת הקהל - השליחים יצדיעו לשתי אגדות הרוק הגדולות "פינק פלויד" ו"קווין". אל תחמיצו! בארבי ת"א (טל' 035188123), שישי 20.7.07, 22.00, 60 ש"ח.

madme

New member
מד בליס בבלום בר

MAD BLISS חוגגים את צאת האלבום "Heaven Through Old Eyes" בבלום בר- ת"א יום שני 16.07.2007, פתיחת דלתות 22:00 הנחה בקניית האלבום במקום הבלום בר. קינג ג'ורג' פינת שינקין. תל אביב http://www.myspace.com/madblissband

drusila

New member
../images/Emo14.gif הדרה לוין במעונות הר הצופים ../images/Emo47.gif

הדרה לוין תגיע לרזניק שבמעונות הר הצופים ביום ב' 16.7, 22:00, ותראה לכל הסטודנטים שלמרות וכבר מסתיימת שנת הלימודים, יש עוד הרבה מה ללמוד...
תבואו, יהיה כיף!

The Mayaben

New member
תנועת המרי מארחים את אפרים שמיר וגבע אלון !!!

בשעה טובה ומוצלחת, תנועת המרי משיקה את אלבום הבכורה שלה וכעת ניתן לרכוש אותו בחנויות! את הארוע המרגש יציינו בהופעה חגיגית במיוחד ביחד עם אפרים שמיר וגבע אלון ! כולם מוזמנים! בארבי תל אביב, קבוץ גלויות פינת הרצל. יום שבת, ה-21/7/07 בשעה 22:00. כניסה: 40 ש"ח, או 60 ש"ח ואז תקבלו גם את הדיסק.

למעלה