פרסומים והופעות לסופ"ש

שלמונזה

New member
../images/Emo32.gif פרסומים והופעות לסופ"ש../images/Emo168.gif

ולחג משולב ביחד! 2 במחיר אחד
שרשור או שתמחקו, כולל הודעות של מה יש ברוק"צ [כי בטח אף אחד לא שם לב לשרשור הארוך שיש] שאלות על ימי עצמאות בכלל וכאלה, אני מניחה שזה כבר די ברור שבת שלום חג שמח מועדים לשמחה, ותזהרו עם המופלטות

big muff

New member
גבע אלון בצוזאמן../images/Emo155.gif

הופעה אקוסטית יום שני, 9.4, שעה 22:00 צוזאמן לילנבלום 25, ת"א מספר מקומות מוגבל. נא להגיע בזמן. תאריכי הופעות נוספים, כאן

HazeyDays

New member
עמית ארז - הופעת להקה בבארבי 10.4

הופעה בעיבודי הרכב לחומרים של האיפי ושל האלבום המלא שעתיד לצאת בקרוב. יום שלישי 10.4, 22:00 בארבי ת"א - קיבוץ גלויות 52 כניסה 40 ש"ח אור בהיר ואדם שפלן - גיטרות קולות רן יורגנסון - תופים קולות דודי ברקת - בס בואו :)

magicblues

New member
דני שושן בערב 60-70 במסבאה-כל רביעי

דני שושן והמג'יק בלוז בנד יצדיעו למיטב הקלאסיקות של הרוק והבלוז משנות השישים והשבעים: אריק קלפטון, "הצלליות", "החיפושיות", "לד זפלין", "הדלתות" ועוד. המסבאה (האנגר 13 נמל ת"א), כל יום רביעי בחודש אפריל (11-18-25.4.07) שעה 21.30. כניסה חופשית, טל': 035444250. www.dannyshoshan.net

טל אורן

New member
השבוע בעשן הזמן: דויד פרץ ולנזז

ביום שלישי ה-10/4/07 בשעה 21:00 דויד פרץ עם להקת "לֶנְזֶז" בהופעה משותפת כניסה 20 ₪ http://www.myspace.com/davidperetz http://www.myspace.com/lenzez ההופעות הבאות: 17/4 - עמית ארז 24/4 - ערב שיח ושירה בסימן "עצמאות" בשעה 18:00 ולאחר מכן הופעה של להקת "פונץ'"! עשן הזמן - רינגלבלום 19, ב"ש

shildo

New member
יוסי פיין במופע סולו+מסיבה מטורפת

יום שני,9.4-"שביעי של פסח" בשעה 2200 יוסי פיין נותן בראש ב it's all about the bass tour!! יוסי פיין שמפיק את הדג נחש עובד עם מדונה ודייויד בואי מגיע להראות גאווה לאומית! ולאחר מכן-מסיבת אפרו מימונה מטורפת עד אור הבוקר עם מטעמי מימונה לפנים!! idan k and the movement of rhythm! עשרה נגנים על במה אחת. מחיר:50 שח' במקום 70 עם פלאייר או בהרשמה מוקדמת. להרשמות,לפרטים ושלל שאלות 0525785846 שני,9.4-שביעי של פסח בשעה 2200 מועדון ה"ביט" שד' הנשיא 124,חיפה בואו לראות איכות מהי!

אפרת בן צור בחמישי 12.4 במרתף10

יום ה', 12.4, 22:00 ------------------------ אפרת בן צור במופע אקוסטי חמש שנים לאחר "צוללת", אלבום בכורה ראשון ומוערך, בו הציגה אפרת קו מוסיקלי לא שגרתי בסגנון חם וכובש, חוזרת אפרת בן צור למרתף עם אלבום חדש למופע מרגש ואינטימי. "כזמרת מספקת בן צור כאן את שלה בדיוק כמו קודם: שירה צלולה, יפה ומרשימה, עם טון ילדי משהו, שכולו רגשיות, מורכבות וגוון לא תמיד מפוענח..." (עיתון ת"א, אבי אפרתי) "הטקסטים שלה הם סיפורים. בכך, מבחינה צורנית היא מזכירה את ביורק ביכולת שלה לספר או לאפיין מצב רוח בצורה מתמשכת, לא כבית ופזמון אלא כאגדה וגם קייט בוש היא כנראה מקור השראה." (יוסי מר חיים, הבמה) ברוך בן יצחק (רוקפור) - גיטרות אדם בן אמיתי – גיטרה www.myspace.com/efratbenzur מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

מזי כהן שרה ג'אז בשישי במרתף10

יום ו', 13.4, 22:00 ------------------------ מזי שרה ג'אז מזי כהן במופע אינטימי לאחר שנים של קריירה עשירה כזמרת ייחודית וכסולנית של כמה מן ההרכבים הבולטים במוסיקה הישראלית ("גזוז" עם דני סנדרסון, אופרת הרוק "מאמי" ו"פרמיירה"), וכשמאחוריה שני אלבומי סולו ומספר רב של להיטים, מגיעה כהן, בעלת הקול העשיר ויכולת ההבעה המקורית, אל זירת הג'אז. בערב מיוחד, בעל גוון אישי ואינטימי, שרה מזי, הפעם באנגלית, משיריהן של בילי הולידיי, אלה פיצג'ראלד ועוד כמה מן הסטנדרטים הנודעים של עולם הג'אז, כשהיא מעניקה להם פרשנות ווקאלית חמה ומיוחדת, בעלת אופי אישי בולט. מזי כהן - שירה מאיר בן מיכאל - גיטרות עמית הראל - פסנתר נדב לכיש - קונטרבס יונתן רוזן/ גדעון פסחוב - תופים מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo91.gif הייתי בהופעה הזו [כשהיא הייתה בנס ציונה../images/Emo82.gif../images/Emo9.gif], הופעה נפלאה לחובבי ג'אז. מזי פשוט נהדרת../images/Emo23.gif

השליחים מגיעים לי-ם ולצפון 12-13.4

הצוללת הצהובה בירושלים (טל' 026794040), חמישי 12.4.07, 22.00, 50-60 ש"ח: השליחים יבצעו את מיטב היצירות מכל האלבומים מכל התקופות של להקת "פינק פלויד" האגדית. חמדת ימים בצפון (טל' 046989423), שישי 13.4.07, 22.00, 60-70 ש"ח: השליחים יצדיעו ל-4 אגדות הרוק הגדולות "פינק פלויד", "לד זפלין", "סגול כהה" ו"קווין".

gilvered

New member
קומונה חדשה לאסף ארליך

היכנסו בהמוניכם!!! :) http://communa.tapuz.co.il/assaferlich

idansht

New member
יוסי פיין בסיבוב הופעות

יוסי פיין בסיבוב הופעות- its all about the bass 8/4 ראשון,שעה 22:00, פאב הבאר , קיבוץ צאלים, להזמנות-0528664399 9/4 שני, שעה 22:00beat חיפה שד' הנשיא 124 להזמנות-04-8101961 10-11/4 שלישי ורביעי,שעה 22:00 גולדסטאר זאפה ראול ולנברג 24 רמת החייל להזמנות:03-6495500 14/4 מוצ"ש שעה 22:00 צוללת צהובה תלפיות 13(אזור התעשייה) ירושלים להזמנות:02-6794040

שלמונזה

New member
נושי פז בקפה ביאליק ../images/Emo168.gif

יום שלישי 10.04.07 בקפה ביאליק בת"א הופעה אקוסטית עם נעם ורדי מחיר: 20 ש"ח בלבד!

eyeCoof

New member
עמית קלינג / איתי בלטר, בית הבירה

קודם אחד ואח"כ גם האחר 10.4 בית הבירה אלנבי 46 תל אביב 22:30 יהיו פסנתרים ואפילו אחד המרצים שלי באוניברסיטה הבטיח לבוא

orbanneo

New member
יערה אילון בהופעה ביתית במיוחד../images/Emo82.gif

יום שישי, 13.4, 21:30, קיבוץ מעברות
יערה אילון, הזכורה לכולנו מהרכב ו המלא של גבע אלון, בהופעה ביתית בקיבוץ מעברות אורחות מיוחדות: מיקה שדה טל וייס בואו להעביר את יום שישי ה-13 עם קצת מוזיקה טובה לסוף החורף...
שירים מהאלבום הראשון "לפני שאלך לישון", ושירים חדשים שטרם נשמעו
דמי כניסה 30 ש"ח, בירה חינם
----------------------------------------------------------------------------------------- לפרטים, התרשמויות ומיני מטעמים לחג: http://www.myspace.com/yaaraeilon

Margarita chum

New member
אני ממש רוצה להיות שם.. אבל אין עם מי:(

מישהו הולך? יש לי מכונית, אז לא אכפת לי להקפיץ מישהו................................ איפה בדיוק יוצא קיבוץ מעברות? משהו באיזור חדרה לא? :)

nils11

New member
כן, זה ממש קרוב לחדרה..!

מוזר, לא חשבתי שיש אמנים שיודעים על קיום המקום הזה.. בכל מקרה מחדרה כשאת נוסעת דרומה (ואל תשאלי אותי על כבישים, אני רק בן 14.5 ואין לי מושג בעניין
) קיצר, כשאת נוסעת על הכביש לכיוון קדימה וכפר יונה והכל יש באיזשהו שלב פנייה ימינה למעברות.. אני לא שומע אותה, מצטער
אבל סחה על הצעת הטרמפ!! (את נוסעת גם להופעות של היהודים?
) שבוע טוב, ואני מקווה שתמצאי עם מי ללכת

למעלה