פרסומים והופעות לסופ"ש

שלמונזה

New member
../images/Emo32.gif פרסומים והופעות לסופ"ש ../images/Emo168.gif

כל שרשורי הפרסומים הופעות, מייספייסים וכו', שרשרו לכאן או שתמחקו!!! שיהיה סופ"ש נעים

Amiram Inc

New member
Amiram Inc בתיאטרון תמונע מוצ"ש 12.5

ההרכב הישראלי-בינלאומי ממשיך בהופעות לקידום אלבום הבכורה "Little Defects' שיצא לא מזמן לחנויות, מתוכו מוכרים לכם בוודאי הלהיט Allright וכן שיר הנושא של האלבום. מוצאי שבת הקרוב בתיאטרון תמונע, שונצינו 8 ת"א 22:00 מחיר כרטיס 50 ש"ח לתאריכי הופעות ועדכונים נוספים כנסו למייספייס שלנו

sharimba

New member
רגע לפני שקיעה, שרימבה מול הים ביפו – 12.5

מסיבה מטורפת על הגג מול הים ביפו - מוצ"ש 12 למאי רגע לפני שקיעה, שרימבה מול הים ביפו – 12.5 מוצ"ש 12 למאי 19:00 מול הים ביפו המרפא 12, יפו – מפה: http://www.beet.co.il/invitation/map_marpe.htm מסיבת רוק ישראלית רגע לפני שקיעה. להקת שרימבה מעלה מופע רוק בציבור שהופך למסיבת ריקודים על טהרת המוזיקה הישראלית. במהלך כל הערב הקהל שר עם הלהקה ומוזמן לעלות לבמה כאחד הרוקרים. האווירה חופשית, נטולת פוזות והאנרגיות קסומות. בתום המופע ממשיכים עם D.J עד אור הבוקר! בירות ב-9 שח בלבד!!! * * * * * * * * * * * * מעריב: "כבר הרבה זמן שבאיזור השפלה מתרוצצת לה שמועה עקשנית שמזמזמת לבליינים כמו יתוש באוזן. השמועה גורסת כי ניתן לקחת את כל סוגי הבילויים המוכרים והקונבנציונלים ולהשליך לאסלה הקרובה, ומזל שלרוב האנשים יש פה גדול, אחרת באמת שלא היינו יודעים..זה נקרא "שרימבה" וזה לא שם של מאכל הודי, אלא הרכב שרץ שנתיים וכולל להקה בת 6 נגנים שמארגנת ערבי רוק ישראלי בכל רחבי הארץ וזוכה להצלחה מסחררת שרק הולכת וגדלה" * * * * * * * * * * * * לאתר שרימבה: www.sharimba.co.il פרטים נוספים על המסיבה בטלפונים הבאים: אבי 052-2949695 אלון 052-3666991

Margarita chum

New member
אממממ, לבונטין?../images/Emo12.gif

חחח מתערבת שרואים הצבעות לסינדרום- 100%-כלל המצביעים- 1 כפרעלייך מתוק

NoaHK

New member
סינדרום רולז, וזאפה זה מקום מעפן!

ואני אפילו לא אתחיל לפרט את כל הסיבות שבגללן הוא מעפן. אני רק אמנה 2: הוא ברמת החייל. אפשר לאכול סטייק בזמן הופעה.

Margarita chum

New member
+מלצרית צהובה ופוסטמה שעוברת עם מאפרה

ודורשת לכבות את הסיגריות... יתכן ויקומו לי מתנגדים, אך לטעמי יש להגביל את איזורי העישון ממש כמו במסעדה. אבל לא לעשן במשך הופעה שלמה כאשר איזור העישון היחידי הוא הבאר האחורי, שהמיקום שלו הוא כמיקומם של הקהל הישראלי בקדם האירווזיון בפינלנד?
וואלה, זה הכיף שלי לעשן בהופעות....................................... אז תגדירו לי איזורי עישון אבל ככה, מאפרות? לא נראה לי................

בלום בר והסבלאיים

אחריהם הסינדרום אחריו תמונע. ובסוף קפה ביאליק. וכמובן.. היינקן הבימה ז"ל.

BurningUp10

New member
מיקה שדה בצוזאמן 12.05.07 יום שבת

מיקה שדה בהופעה בצוזאמן לילימבלום 25, תל אביב. פאנק סול ורוק אקוסטי.

ladydband

New member
שתי הופעות קרובות לליידי D - מוצ"ש ויום שני

במוצאי שבת הקרוב, 12.5, בשעה 21:00, ליידי D מופיעות ב"מוזה", בערד. ביום שני, 14.5, שעה 21:00, ליידי D מתכבדות לארח את הדרה לוין ב"סינדרום", ירושלים. בואו!

HazeyDays

New member
עמית ארז - הופעה בחיפה - שלישי 15.5

הופעת סולו, מועדון "ביט" 21:00 שדרות הנשיא 124 חיפה כניסה 20 ש"ח

למעלה