פרסומים והופעות לסופ"ש

שלמונזה

New member
../images/Emo32.gif פרסומים והופעות לסופ"ש ../images/Emo168.gif

שרשרו או שתמחקו יום טוב

להקת אגרול בהופעה משותפת עם להקת NiCad בשבת!

ביום שבת הקרוב (19.5) תופיע להקת אגרול בבארבי כפר סבא, בהופעה תתארח להקת NiCad מהולנד שמנגנת רוק אלקטרוני. ההופעה תתחיל בשעה 22:00 .

big muff

New member
גבע אלון בצוזאמן

הופעת סולו אקוסטית. שירים מתוך האלבום החדש הקרב ובא לצד שירים מתוך "דייז אוף האנגר" ושירים ישנים של הפליינג בייבי. יום שני, 21.5, שעה 22:00 צוזאמן רח' לילנבלום 25, ת"א מספר מקומות מוגבל. נא להגיע בזמן. תאריכי הופעות נוספים, כאן

Funky Giraffe

New member
הרכב אולסטארז!

שני עולמות התערבבו לי בהרכב הנגנים של המופע של גבע אלון מצד אחד אור זובלסקי על התופים שאני מכיר מהחבורות של יוני בלוך ומצד שני אלרן דקל על הבס שאני מכיר מפאנקנשטיין... כיף לראות כזאת קשת רחבה של נגנים! סחתיין

ניר סנדץ' - אלבום בכורה!!! ../images/Emo45.gif

שלום לכולם! ניר סנדץ' באלבום בכורה!!! את חלק משירי האלבום כתבו יוצרים כמו:לאה שבת, אסתר שמיר, שלמה יידוב ועוד, וחלק כתב ניר בעצמו. הפקה מוסיקלית: אורי זך (הפיק גם את מירי מסיקה, איה כורם) הפקת שירה: אורי זך, קרן פלס אתם מוזמנים להיכנס לאתר האינטרנט ולהתרשם מהאלבום. הדיסק בחנויות! תודה רבה!

gal1983

New member
אני חושב שכבר מעכשיו אפשר להתחיל להציק לכם

29 לחודש גבריאל בלחסן בתאטרון ירושלים - אני כבר הזמנתי כרטיסים מישהו יודע אם זאת הופעה עם בונקר התותח ?

tanny

New member
19/5 Delillah ED Weird Chicken בי-ם

במוצ"ש, 19/5, החל מהשעה 21:00, במתחם הפרגוד בירושלים (ניסים בכר 2), יופיעו: ED Weird Chicken Dellilah לצערנו, הופעתם של ה-Midnight Peacocks צפויה להתבטל מסיבות אישיות. יופיעו במקומם Delillah הירושלמים.

מחר ! מוצ"ש

הופעה שלי לקראת אלבום בכורה רוק ישראלי .. מופע אקוסטי תבואו בהמוניכם נועם

שליחי הבלוז במחווה לפינק פלויד בחמדת ימים25.5

שליחי הבלוז, להקת הקאוורים מס. 1 בישראל ממשיכה במחווה הגדולה ללהקת "פינק פלויד" האגדית עם מיטב היצירות מהאלבומים: Dark Side Of The Moon ,Wish You Were Here ,Animals, The Wall ,The Division Bell ועוד. אל תחמיצו את מופע הקאוורים הגדול ביותר בארץ! חמדת ימים בצפון (מעל מושב אמירים), יום שישי 25.5.07 בשעה 22.00. מחיר כרטיס: 80 ש"ח (70 ש"ח למזמיני מקומות מראש). טל' להזמנות: 046989423.

א. אמדורסקי + ק. פוסטל בשישי (25.5) במרתף10

יום ו', 25.5, 22:00 ------------------------- אסף אמדורסקי וקרני פוסטל אמדורסקי, מהאמנים המרתקים והמעניינים בארץ, חוזר למרתף למופע אינטימי. איתו על הבמה קרני פוסטל. המופע יורכב משירים מכל אלבומיו בעיבודים חדשים וכן שירים חדשים. כמו כן יבוצעו שירים של פוסטל וביקיני. "הנוכחות החזקה של פוסטל אינה מרפה לרגע. בכל מתיחת קשת שלה על הצ'לו יש התכוונות פנימית שאפשר ממש לגעת בה. הם מתמזגים יפה בזוגיות מוסיקלית שיש בה הרבה כבוד הדדי ומרחב יצירתי" (מומה) www.myspace.com/karniassaf מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

הגרלת כרטיסים לאמדורסקי ופוסטל ../images/Emo41.gif

ביום רביעי נקיים הגרלת כרטיסים למופע של אמדורסקי ופוסטל. ניתן כבר להירשם. פרטים בפורום שלנו. מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

ליעתע

New member
בפטיפון

היום [מוצ"ש] יופיעו ארוטיקה ונימפוריה בפטיפון 30 ש"ח ושווה את זה:)

nils11

New member
היהודים- סינגל לקראת האלבום הבא כבר יצא!!

למעשה זה יצא כבר בשבוע שעבר.. הסינגל נקרא "אין לך מקום", אותי באופן אישי הוא מדהים כל פעם מחדש ואפילו נהיה יותר יפה משמיעה לשמיעה. מאוד מתחבר, מאוד אהבתי- סאונד כזה עוד לא נשמע! והקול של תום בשיאו. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=063F15F1712EC537 קישור להורדה.. ואם אתם רוצים לשמוע אונליין, אחת הכתבות- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3399901,00.html ובלוג היהודים שאני כותב- יש בו את רוב הכתבות על העניין ובקרוב יהיו גם את כולן- http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=389504 מקווה שתאהבו:)

שני מס 1

New member
צריכה עזרה!!

חיפשתי בכל מקום את המילים לשיר days of hunger של גבע אלון ולא מצאתי
מישהו בבקשה יכול להביא לי אותם??? תודה תודה תודה!!

למעלה