פרסומים ומזל טוב לאח שלי

../images/Emo79.gif../images/Emo41.gifתוכנית חדשה נפתחה!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

לתוכנית קוראים:"Z.lo בשיד!ר!!!" והיא מדברת על מוסיקה ורק על מוסיקה יהיו בה הקדשות שירים ודש"ים אז כנסו ותהנו!!!! מ!אה ענק*ת!!!!!!!!!!!
זהבית

0r0r

New member
../images/Emo32.gif פרסומים ומזל טוב לאח שלי ../images/Emo3.gif

De-Panther

New member
בקרוב!! והרי התחזית|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בימים אלה אני עובד על תחזית בבלוגTV שלי
כמובן... הכל יתאפשר כשיהיה לי זמן כמו שצריך
בינתיים... הטמפרטורות להלילה ומחר
לקוח מהשרות המטרולוגי של ישראל

מת1קה

New member
אז ככה.... (לנצחייה)

יש חדר של בחורה בשם נצחייה.. בחדר הזה היא מייעצת לאנשים בכל הקשור לביטוח. (חשוב לי לציין שלבחורה החמודה אין רישיון בביטוח ואין לה מושג בגרוש) לטענתה היא "מבינה קצת" בכל אופן, ברגע ששאלתי אותה אם יש לה רישיון היא זרקה אותי מהחדר. השאלה היא למה??? ניצחייה: מה שאני יכולה להגיד לך שאם תמשיכי לייעץ לאנשים בכל מה שקשור בביטוח מצבך לא יהיה טוב. (וזה לא איום) >>>> זאת הבטחה ולכל חברי הפורום : אל תקחו עצות שקשורות לנושאים כאלה רגישים מאדם שאומר שהוא מבין. לפני שאתם עושים ביטוח תמיד תמיד תבדקו שיש לו רישיון והסמכה. זה כמו שתלכו לרופא שהוא בעצם לא רופא אלה אחד שיודע איך לחתוך את הבטן.. מקווה שהבנתם משהו... אם לא , אז לא חשוב יאלה ביי

F00D Is G00D

New member
ברגעים אלו

כנראה שהוצאת לשון הרע! |"חשוב לי לציין שלבחורה החמודה אין רישיון בביטוח ואין לה מושג בגרוש,"| לפי מה קבעת את זה? לפי זה שהיא זרקה אותך מהחדר?!? אני מציע שקודם כל תתנצלי ביפניה על גבי הפורום (ובכל מקום אחר בה נכתבה הודעה) ואחר כך תמשיכי איתה דיון במסרים גם אתם התשובות שלה לא נראו לך עיניניות אני בטוח שיכלת להשתתף בצ'אט ולתת לאותו אדם עוד חוות דעת (ואנשים מאוד אוהבים למוע דעת שניה) אז בקיצור כנראה שהארת (הארת עם -א כוונה) לה על זה בצורה לא ממש מכובדת ולכן הא העיפה אותך. גם זה קורה, אבל תמיד את יכולה לפנות אליה למסרים או לפרטי, ואחרי 10 דקות תוכלי שוב לחזור אל החדר

מת1קה

New member
קודם כל :

זה שאמרתי שאין לה רישיון בביטוח זה לא לשון הרע. דבר שני אני יודעת כי זה מה שהיא אמרה ושאמרתי לה שאסור לאדם שמבין קצת לייעץ היא זרקה אותי ואין לי על מה להתנצל בפניה.. (סתם לידע כללי). ואני חוזרת עכשיו ללשון הרע (אם מישהו יגיד עליי שאין לי רישיון ברפואה אז זה לשון הרע?.. הגזמת קצת, לא?)

F00D Is G00D

New member
כמובן שיש פה לשון הרע!

את אמורת שאין לה רישיון ומזהירה מפניה את הגלושים! את משהירה אותם שהיא לא מקצועית זה לשון הרעה ובגרסה הקודמת אמרת שמייד ששאלת אותה היא זרקה אותך..

shanibe

New member
נצחייה אחלההההההה

נצחיהה אחלה , אוהבים אותה ואם לא בא לך לשמוע אותה אז אתה יכול ללכת לטייל עם הכלב !!!!!!!!

נצחייה

New member
תודה לכולםםםםםםם

היי אנשים תודה על הפירגון.ולמתו.... אני לא התיימרתי להיות סוכנת ביטוח נהפוך הוא אני נפגעת ביטוח בגלל סוכנים כמוך.אז מה שאני יכולה ליעץ אני מייעצת .הסוכנים בשביל זה עושים ביטוח אחריות מיקצועית בגלל הפשלות שלהם. חברה תפסיקה להגיב על דברים חסרי טעם של ההיא.הרי היא מפחדת לדבר איתי און ליין בידעה שאני קצת חריפה. אז תוותרו לה היא קצת לא אמיצה.

נצחייה

New member
הקינאה

אוהבים אותי.כנראה שאת מקנאה.יש אימרה באנגלית:אם אתה לא יכול לנצח תצטרף.חחחחחחחחחח

חוקרת מהצאט../images/Emo151.gif

נצחייה אחלה בחורה יצאה לי להכיר אותה מקרוב בשבועות האלה ואנחנו חברות טובות היא בחורה רצינית ולא ילדה קטנה לא באה לקבל רייטינג או לזכות באהבה חוץ מיזה היא משדרת מאוד מעט בבוקר משהו צנוע אז כל מי שיתן ביקורת עליה מיותר וחבל שיש קנאים וכל דיבור מיותר אז תהנו כולם ודיי עם המריבות שלכם החוקרת אתי..

NiceDaniel

New member
מבזק חדשות אלג'זירה!!!

ביום שישי עולה לאוויר התוכנית של סשה וקונסטנטין. הגיעו לארץ אחרי שהיו מנקי רחובות ברוסיה וכאן הם רופאים מובילים. יום שישי בערב בבלוג טיוי. הרבה צחוקים מובטחים. מערכונים חיקויים השתוללויות וכל רעיון בכל נושא שתרצו. תגובות יתקבלו בברכה. סשה אמזלג.

הודעה חשובה למעריצי הMלך והאחרים

אהלן לכווולם!!! יום שבת ב"ה יתארחו אצלי צוות תפוז בשידור חי!! תיהיה אחלה תוכנית והמון כייף ושמחה, אני מודה לכל מיש שעזר לי באתרים, במיוחד לאייל מנהל צאט תפזו על עיצוב האתר של הטראקים, לאורןןן וואי וואי על האתר שהוא בנה לי, ולאריה על ביצוע הטראקים, בקרוב יש ווידאו קליפ ודיסק חדש, תודה על הכל אתם הכח שלי, Mלך Mת עלייכם.... תן לה בקרטונאזזזזז תן לה בקומבינה התורכית (חחחח אייל) ולמי שבא והורס ת'חדר לי אגיד מילה אחת, תסבלו תקנאו תתפוצצו ותחיו ונאמר אמן.... תודה לכולם על כל העזרה. ממני Mלך הסטלנים...

אתה המלך ../images/Emo47.gif שלנו

מעריצים אותך מתים עליך בזכותך אנחנו פה שעות בבלוג TV ,מעבירים שעות על הכיפק
אתה מלך
אמיתי ,אין עליך תן לה בתפוז
,תן לה ברייטינג
תן לה בקרטונאזזזזז

ליאור25

New member
שכחת את האחים טוסטים אחי ???

האחים טוסטים מוכרים עוד היום ספויילר לביאנקי במחרי מבצע לפרטים כנסו לחדר של המלך תודה !!!!!

למעלה