פרסומים זה כאן!

einatgross1

New member
הכשרה לעבודה כמאמנ/ת coach

ההכשרה מיועדת לבעלי ובעלות רקע בתחום תקשורת, שיווק, מכירות, משאבי האנוש, פסיכולוגיה, ייעוץ ארגוני, עבודה סוציאלית, הנחיית קבוצות, ועוד (הרקע של מועמדים נשקל בשיחת אינטייק). הקורס מגשר בין תיאוריות בתחום מדעי ההתנהגות, לבין הידע בתחום האימון, ומספק את הידע החסר בתחום האימון בלבד. הקורס יישומי מאוד ומספק כלים לעבודה מיידית כמאמנ/ת, בצד זוויות מתחום המחקר העכשווי, והתיאוריות בתחום ה-coaching. בין נושאי הקורס: בניית חיים משמעותיים באמצעות הצבת מטרות וסדרי עדיפויות; מדידת אזורי הנוחות; הגדרה ומיצוי עוצמות; איתור חסמים; בניית תוכנית עבודה, הכרת סוגי האימון בהם ניתן להתמחות, מיומנויות שיווק עצמי כמאמנ/ת, טיפוח מערכת יחסים מכבדת עם המתאמנ/ת, וטכניקות מתקדמות בהצתת המוטיבציה. ההכשרה כוללת: קורס ובו מסופק ידע המבוסס על ממצאי מחקרים עדכניים התנסות באימון אחד-על אחד ניתוח case studies אימון למאמנים לבניית אסטרטגיה אישית, ולהשגת מטרות מקצועיות ושיווקיות סופרוויזן באימון מתאמנ/ת שלושה מפגשי עמיתים, לתמיכה וליבון סוגיות באימון תעודת מאמנ/ת מוענקת על ידי מכון מראות אסטרטגיה לאנשים שמשתתפים באופן פעיל בקורס, שמסגלים הרגלים בניהול עצמי, ושמקבלים סופרוויזן באימון. הקורס הקרוב נפתח ב-25 בספטמבר, ברמת גן, ועלותו 1750 ₪ כולל מע"מ. לפרטים נוספים, בהקשר לקורס הכשרה למאמנים, ביוזמת מכון מראות אסטרטגיה, ניתן לפנות אל עינת גרוס באמצעות המסר, או הפורום תודה

ממליצה על עינת בחום!

כאן זה המקום לפרגן לעינת, ולהגיד לכל המעוניין שאני רואה בעינת דמות מקצועית תומכת, מפרגנת ומעצימה. ואני שמחה שיש לי את הזכות והעונג להיות איתה בקשר. יעל

einatgross1

New member
תודה רבה

וואוו, איזה כף להתחיל ככה את הבוקר. המון אנרגיה במחמאה שלך. הסמקתי, ולא הפסקתי להסמיק. באמת תודה, ושבוע טוב,

dia logica

New member
הרצאות וחוגי בית לקהל הרחב

בנושא גישור במשפחה והתמודדות עם הקונפליקטים הנוצרים במשפחה.

efratman

New member
מפגש הדרכה קבוצתי למנחי קבוצות ומרצ

היי, מזמינה אתכם למפגש הדרכה שני למנחי קבוצות ומרצים. המפגש יתקיים ביום שישי ה-23.9.2005, בשעות 9:00 ל-11:00 באזור רמת גן. מיועד לכאלו שנתקלים בקשיים בהנחייה ורוצים לזהות את אזורי הכוח והחולשה שלהם בעבודתם. לפרטים,אפרת מנור [email protected]

יערה כ

New member
תכנית דוקו' על ילדים להורים גרושים

שלום לחברי הפורום, חברת "באזז" הפקות מחפשת לצורך צילומי תכנית טלויזיה דוקומנטרית, שתשודר בערוץ 10, ילדים/ות להורים גרושים שמעוניינים להתראיין בנושא. (הפנייה רלוונטית לשבועיים הקרובים) לפרטים נוספים ניתן לפנות ליערה בטל: 0506662497 או [email protected] תודה

למעלה