פתאום נזכרתי....

ayush

New member
../images/Emo32.gif פתאום נזכרתי....

שהיום נגמר לי השבוע !!! ומחר נוסעים לאילת ! כיף לי ! ודרך אגב, מישהי ראתה את המשחק אתמול ? אתי@, איך היו התגובות בבית ?

אתי@

New member
לא ראיתי - שמעתי ../images/Emo6.gif

אתמול באופן חריג לא באו אלינו חברים לראות את המשחק והבעלוש ישב לבדו בסלון וצפה במשחק, כשאני מידי פעם באה לסלון להתעדכן (אני לא מאמינה שעשיתי את זה
). כמובן שהוא ממש התלהב ושמח ולא הפסיק להגיד משפטים כמו "אני לא מאמין", "איזה גול", וכו´. ואני חייבת לציין שלפני המשחק פתחנו בורסת הימוזים לגבי תוצאות המשחק
אני אמרתי 1-0 לחיפה (לא רציתי להיות יומרני) רונן אמר 3-0 לחיפה, וצדק

הזכרת לי את לירון , אני באיזה שלב

עברתי למיטה , היה נראה לי עדיף מהכדורגל, ורק שמעתי את הצרחות של לירון מהסלון... "אני לא מאמין....." וואווו...." וישר כל החברים מדברים בטלפון ומחליפים חוויות מהגול - בחיים אני לא יבין את זה...

לנו יש שכנים שאוהבים ספורט

לא, אנחנו לא מכירים אותם - הם מאחד הבניינים ליד, אבל כל פעם שיש משחק חשוב, אנחנו שומעים צרחות, צעקות והתרגשויות מהחלון שלהם. אתמול אני והגבר ישבנו איש איש ולמדנו, וספרנו את הגולים לפי רמות ההתלהבות שבקעו מבחוץ. יש בזה משהו מאוד נחמד.

רחלילי

New member
חוויות דומות מאותו אזור!!!

פעם ראשונה שאייל ראה אצלי משחק (לפני שגרנו...) הוא כמובן קפץ ובמקביל מהבניין השכן היו קריאות של התרגשות (בלשון עדינה) אולי זה אותם שכנים~!

יכול להיות - גרת ברחוב שלי, נכון ?

איזה קטע... ואם אני זוכרת נכון גרנו בבניינים סמוכים... רוצה שאני אמסור ד"ש ? פשוט תגידי לי לפני המשחק החשוב הבא...

kisses

New member
אני חושבת שחצי מאנגליה שמעה

את אלון המאושר אבל את האמת כל הכבוד לקבוצה למרות שהיה להם מזל שחלק מהשחקנים הכי טובים של מנצסטר היו פצועים.

הילית*

New member
ליאת, אני שוקלת להתקשר לדוד

שלי מאנגליה. הוא חולה על מצ´סטר ובטח הוא נורא מבועס... אבל אם אני ארד עליו קצת זה יהיה קצת מרושע, לא ?

kisses

New member
הוא בטח יגיד לך שהיה לחיפה מזל

כי ארבעת השחקנים המובילים של הקבוצה היו פצועים ולכן חיפה ניצחו

הילית*

New member
אני בטוחה שזה מה שהוא יגיד !

הוא ככ מורעל עליהם שאני כל הזמן צוחקת עליו שקבוצת אברטון תכסח אותם (ואני, מה אני מבינה בכדורגל ?)

Hadar p

New member
איוש איזה כיף! תהנו! ובקשר למשחק

אצלנו דווקא התארחו חברים ואני הלכתי לישון (אחרי שבישלתי ונגמר לי הגז
ואפיתי....
) בקיצור לא שמעתי רעשים ולא כלום! ובבוקר הבאתי את העיתון מבחוץ וראיתי שהם ניצחו היה ממש מפתיע יחסית לעוצמה של מנצ´סטר....אז החלטתי שהם נתנו לנו לנצח! זהו!

danonit

New member
תעשו חיים! ../images/Emo140.gif

איזה כיף לכם! אנחנו היינו בסרט אתמול ולא ידענו בכלל שיש משחק אבל כשדיפדפנו בטלויזיה וראינו 2:0 אז כבר נשארנו לראות
כל הכבוד להם!!!

ayush

New member
../images/Emo51.gif לכן ! אנחנו נוסעים מטעם

העבודה... שמחה כפולה
(בחינם) וגם אני אתמול נרדמתי אחרי ה- 1-0, והיו אצלנו אח ואבא של תומר... או שישנתי ממש טוב, או שהם התחשבו בי - כי לא שמעתי כלום...

kisses

New member
איוש אל תשכחו לקחת ../images/Emo183.gif

שמעתי עכשיו שיורד באילת
ושיש גם

ayush

New member
מה באמת ../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif איזה כיף !

גם ככה אני שונאת חום ושמש... וכך גם תהיה לי סיבה טובה להתחמק מהבריכה ובגד הים !

היינו במסעדה נהדרת באילת!

אני לא זוכרת איך קוראים לה - אבל יש שם אוכל כאילו אינדיאני והיא מאוד פופולרית בקרב האילתים ויש שם אוכל סוף הדרך!!!

רחלילי

New member
לראשונה ראינו יחד את המשחק!

ולכן בנות, לדעתי זה בזכותי הנצחון הזה. כי שנים הוא מבקש ממני לשבת איתו יחד ומתבאס שאני הולכת לרשת או לישון כשהוא צופה במשחק... אתמול לא יודעת מה "הכה" בי, ישבתי איתו ויחד פיצחנוגרעינים וכל כמה דקות הוא שאל אותי אם אני מסתכלת.זה היה ממש לא מתוכנן. וכל גול הוא התחיל לקפוץ והפעם זה לא צרם לי ולא הקפיץ כי ידעתי מתי הקפיצות הענקיות הללו מגיעות. הוא אפילו הוסיף כל מיני סגנונות מיוחדים של צעקות וקפיצות שבהם שילב אותי. הקיצר היו קטעים, החתולה הבת התחרפנה כי ישנה לידנו בסלון ולה הבינה על מה המהומה, אז הביאו פסיכולוגית שתרגיע אותה. וחוצמזה אחרי הגול הראשון אמרתי לו תיכף אתה תראה הם יכניסו גול שני ואחרי כמה דקות זה באמת קרה. אז זהו. יש לי כוחות. אין וויכוח על זה.

למעלה