פתיל הודעות

*זינה*

New member
../images/Emo41.gifשלום, חזרתי! ../images/Emo41.gif

וואו, שנים שלא הייתי פה... בכל מקרה, טוב לחזור, ואני מעוניינת שתבהירו לי מספר דברים שקפצו לי לעיניים: א. עונה שישית?! -הסבירו, פרטו והביאו דוגמאות... ב. מה הקטע עם הכנס, ו...אדריאן? מה הקשר שלה? ג. תתחשבו בילדה שלא הייתה פה איזה שבועיים וחסר לה ידע בסיסי להשלמות! אז, שלכם לנצח, בהלילילילי, -זינה

Niva JCK

New member
לאלעד- סחתן על הכתבה במעריב לנוער!!

אהבתי!!! יום אחד, אני פותחת את מעריב לנוער החדש שלי ויש שם מן כזה מדור קטן בנפרד לעיתון של כל מיני כתבות ואתרים, ספר קטן כזה, ואני מדפדפת לראות מה יש שם..ומה רואות עיניי??? מי אם לא- אלעד בתמונה עם שני חרבות כאלה של זינה, כנראה מצולם במרפסת ביתו....וכתבה עליו!!!! שאלו אותו שאלות על האתר של זינה וכל זה......מה אלעד, הפכת מפוסם הא??? :) כלך הכבוד- ישר הכוח! המשך כך!
ניבה

THANATOS

New member
אהלן!!!

כמה זמן שלא דיברנו! איפה היית? כמעט כל יום חיכיתי להודעות חוזרות שלך באי סי וכשלא קיבלתי התחלתי לדאוג. זוכרת שאמרת שתוכלי לעזור לי עם הסרטון xena sand by you? אני מקווה שאת עדיין יכולה כי אני לא יכול לחכות 3835 דקות ברשת כדי להוריד מקזאה... תעדכני אותי בכל הפרטים (_______MORT

Salem

New member
לא מסובך

באמת שלא מסובך... א. עונה שישית בקרוב בסטאר. ב. אני מכיר את אדריאן ומשם נגררנו לכנס שאם יהיה אחד האם אני אצליך לשכנע אותה לבוא ואיך נממן זאת.

למעלה