צלוי..חח שאלה אבל לא הכי קשורה

i l0ve u

New member
../images/Emo32.gifצלוי..חח שאלה אבל לא הכי קשורה

טוב... אני רוצה ללכת לעשות פאן אבל לא פאן רגיל אלא פאן שהוא רטוב כזה כאילו..אמממ נו איך אני יסביר אממ השיער נראה כמו מקלות רטובים כאלה כמו לבריטני בסלייב או רוקנרול לא זוכרת...ראיתי את זה על הרבה בנות ואני פשוט לא יודעת ת'שם שלהן..<בטלויזיה..> חברה שלי אמרה לי שאפשר לקנות חומר כזה שעושה או לבקש מספר או משהו כזה אנערף אז אם מישהו יודע איך עושים אני מאוד יודה לו אם יגיד... וטל בבקשה אל תגיד לאפחד שאני עושה כי אתה מכיר אותן ישר כולן יעשו גם אם זה מוצא חן בעיניהן וגם אם לא..SO PLEASE...
ועוד שאלה בקשר לצבעים בשיער-נורא רציתי בתחילת הקיץ ללכת לעשות סאני או משהו כזה אני וחברה שלי הבעיה היא ששמנו לב שהבלונד די עף מהאופנה אולי הוא יחזור בקיץ כי בכל זאת זה קיץ... אבל בגלל ששחור שולט יש הצעות? כאילו מה אנחנו יכולות לעשות בשיער כדי שיהיה קיצי ומגניב <מבחינת צבע..>

O Boy

New member
לשאלתך השניה...

אני מציע באמת ללכת על מראה גווני הסאני...

אל תדאגי../images/Emo8.gif

חחח ובסוף אני בא היום לדנה.. ולמה את רוצה לעשות את זה
בשביל מסיבה

Adi15

New member
../images/Emo26.gifתשובות../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

אני אישית אף פעם לא שמעתי על "פן רטוב" אבל זה נשמע ממש נחמד....
אני שמתי לב שהיום נורא הולך גוונים
הכל השיער, בחצי, בלונדינים או אדומים- הכל הולך
וא השיער שלך שחור אז בכלל יכול לצאת יפה.... עוד המלצה ממני: אם החלטת לעשות גוונים אז תבקשי מהספר שיעשה לך דקים ומפוזרים (שלא ייראה "גוש" של צבע) ואם בא לך על גוונים בבלונד אז אני מציעה שהבלונד לא יהיה יותר מדי "בלונדי" אלא עדין וייתן לשיער גוון שונה, שטני...
מקווה שעזרתי

i l0ve u

New member
בטח שעזרתם!תודה!../images/Emo24.gif

בקשר לפן הרטוב אני ימצא תמונה ובקשר לגוונים יש לי שיער חום לא בהיר מדי ולא כהה מדי יש לי כמה פסים אדומים אבל הם כבר דהו והפכו לחומים זה דווקא נשאר מגניב כי בעיקרון רוב הפסים האלה הם מלמטה לא עשיתי למעלה כמעט <זה היה בחורף...>בקיצור זה נראה כמו חום קצת יותר בהיר מהשיער שלי אבל בקשר לגוונים הבלונדיניים-באיזה צבע להגיד לספר??????כאילו אני לא יכולה לחרבש לו בלונד בהיר יותר כהה יותר צריך צבע לא? וכן אני בעד גוון שטני אני לא בקטע של לצבוע לבלונד...

Adi15

New member
../images/Emo26.gifתגידי לו ש...../images/Emo36.gif

שאת לא רוצה להפוך לבלונדינית אלא לתת גוון שונה לשיער שלך....
לא ככה.....
בכל מקרה, חשוב לומר שאני לפחות הולכת רק לספר שאני מכירה, שהמליצו עליו, שאני יודעת איך הוא עובד, שאפשר לדבר איתו "בגובה העיניים", שלא יידחוף לך דברים רק כדי לסחוט ממך כסף....
את לא תאמיני כמה אפשר ללמוד על הספר משיחה של חמש דקות לפני התספורת....

למעלה