צלוי

../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif היום בתפוזLive

המרוץ לבחירות ממשיך, וכך גם מרוץ הפוליטיקאים ל-
כדי לבוא וענות לשאלותיכם. היום ב-16:00 תבקר הגב´ מירי רוסמן מ"ישראל אחרת" בפורום המפלגה. כולם מוזמנים.
פורום כדורגל מארח היום ב-20:00 את אביעד פוהורוליס, פרשן כדורגל של ידיעות, "ראשון בשער" ו"מבט ספורט". אתם מוזמנים להפנות אליו שאלות, ולהשתתף בדיון.
האם כבר הצבעתם להארי פוטר? פרוייקט הבחירות המיוחד של כל פורומי הארי פוטר ב-
בעיצומו! __________________________________________

../images/Emo104.gifתפוז Live מארח את אלוף העולם

גל פרידמן, אלוף העולם בגלישת גלשני רוח יתארח היום בפורום "וינגייט חיים וספורט", ויענה על שאלות הגולשים. תוכלו לשאול בכל הנוגע לזכייה בתואר אלוף העולם, לתכניות עתידיות, על הספורט הישראלי בכלל ועל האולימיאדה הקרובה בפרט. האירוח יתקיים החל מהשעה 18:00, וניתן להעלות שאלות בפורום כבר עכשיו.

../images/Emo87.gifעל כדורסל ופוליטיקה. תפוזLive

אורלי גרוסמן היא כדורסלנית עבר ששיחקה גם בנבחרת ישראל. היא פרשה וכעת היא פיזיוטרפיסטית. היום ב-18:00 היא תתארח בפורום כדורסל ותענה על שאלות הקשורות בכדורסל נשים, שחקניות, פציעות של כדורסלנים, כיצד לשחק כדורסל נכון ועוד ועוד.... כולם מוזמנים! אלטרנטיבה פוליטית בשעה זו, תוכלו למצוא בפורום חופש, הרב מיכאל מלכיאור יענה לשאלות הגולשים מלשכתו שבירושלים. רצוי להכין שאלות מראש- שכן, זמנו קצר. לוח האירועים החדש של תפוז אנשים!!

Loppy

New member
../images/Emo32.gif צלוי

נצלו את השירשור הזה לדבר על "כל מה שברוחכם" ( אתם יודעים, אוף טופיק...)

Loppy

New member
../images/Emo32.gif צלוי

נצלו את השירשור הזה לדבר על "כל מה שבורחכם" (אתם יודעים, אוף טופיק...) (ההודעה של האוף בהמשך השירשור היא טעות)

niv nadler

New member
חזרתי!!!

היום חזרתי משלוש שבועות בצרפת ועשיתי סקי פעם ראשונה!!!

Loppy

New member
היי ניב...

בגלל שאני מכיר אותך אני ארשה לעצמי לתקן אותך לשלולשה שבועות (ולא שלוש) למרות שהיו כאן הרבה ויכוחים על דיסלקטים - ניב הוא לא דיסלקט, הוא פשוט ילד.....אהמממ... שונה...... ואני גם ארשה לעצמי לספר לחברי הפורום שניב לא חזר משום חופשת סקי, וגם לא מצרפת, אלא חזר מבני דודים שלו אתמול בערב, זה הכל! יומטוב לכם! נ.ב. ניב, אתה שנון... בעצם: פוליש-גאי, אתה שנון...

liran87s

New member
"תפסיק לזיין ת´מוח ותתחיל לזיין"

מכיר ? תפסיק לדבר, תתחיל לגלוש....

למעלה