אני מסכימה עם אביתר על כל מילה
אתם אשכרה לא מבינים על מה אתם מדברים, אני גם באה מבית דתי, אני גרה בשכונה עם דתיים וחרדים ועם מישו אומר שטויות זה "ליאור" או איך שלא קוראים לך...אתם פשוט מדברים מהתקשורת, מתי הפעם האחרונה יצא לכם לדבר עם חרדים, וקצת להבין תראש שלהם? יש לי חברות חרדיות וגם חברות חילוניות לפני שאני סתם מקשקשת דברים אני חושבת, ובודקת. נכון שיש דברים שאני לא מסיכמה איתם שהחרדים עושים אבל אתם כועסים עליהם שהם למשל רוקדים באמצע הרחוב, מה אכפת לכם שהם יעשו קצת שמח? ויש כאלה שחוזרים בתשובה שמתחברים לזה אז מה מפריע לכם שאנשים קצת שונים? ולא כולם כופים יש דתיים שנהנים מזה שהם דתיים!!!!! ועובדה שיש גם הרבה חילונים שההורים לא מדברים עם הילדים כי הם חזרו בתשובה..יש לנו המון חברים חוזרים בתשובה והם לא בקשר עם המשפחה כי לא מבינים אותם ולא מקבלים אותם...אז אולי כולם ירגעו ויתחילו להבין מה השני עושה ולא סתם לדבר? אצל כולם יש את הדברים האלה, אבל אתם מדברים כאילו רק בציבור הדתי יש פאקים וחילונים תמיד מקבלים אחד את השני איכשהו וההורים יסכימו בשמחה לחזור בתשובה...וליאור בקשר למה שאמרת לאביתר שהוא לא מיכר אותך וזה לא נקרא לפי הודעות בפורום? אז אל תכתבי פה בכלל, כל הקטע זה להביע דעות, להכיר אחד את השני, מה הוא אוהב, מה לא, וכנראה זה מה ששידרת שאת קיצונית ופאקצה...