צלוי.

בקשר למיה לנצח

אפשר בבקשה לשחרר אותה מהחסימה?? איך אפשר בלי ההודעות של המקסימה הזאת???????????????????????????? חוצמזה היא חברה של אחד ממיסדי הפורום זאת ממש חרפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

גם אני בעד....

מאיה צריכה לקבל שיחרור בגלל שכבר עבר מלא זמן... היא מתחרטת על שהיא לא כיבדה ת'כללים... תנו לילדה המתוקה הזאת עוד צ'אנס... ותודה למנהלים על ההתחשבות... אוהב את כולכם...

מעכבת

New member
חח למה היא חסומה?

ואת שומעת את עצמך? "חוצמזה היא חברה של אחד ממיסדי הפורום"? את שרוטה רצח..

חח יעני של ליאורנר

כן זאת סתם הייתה תוספת ברוח הצחוק והיא חסומה כי היא קצת קיללה... לפעמים זה פשוט דורש חח

מווורקי

New member
זה שהיא חברה של "אחד ממיסדי הפורום" לא מקנה

לה פריווילגיות. מצטערת. ובכלל לא חסומה, יאללה צאו מהסרט!

תודה מור שנזכרת להגיד

אחרי שכבר עשיתי פאדיחות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תסתכלי בשיחה שלי ושל מיה פחדנו שזה יכול להיות שזה המחשב שלה נדפק........... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזל שלא כל הפורום הגיב

הלו הלו

עד ליאור!! ואממ באמת לא יודעת זה כנראה באמת בעיה אצלי במחשב וזה ממש מוזר שמהניק הזה זה כן שולח... נשמע לא הגיוני שזה בעיה בנייק עצמו.. בכל מקרה תודה וסליחה שוב..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מיה (01:42) : וי אבל אם היא לא חסמה אותי וזה סתם בעיה במחשב שלי?? יו איזה פאדיחות! ליאור (01:43) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ליאור (01:43) : זה יהיה ממש מצחיק מיה (01:43) : שיאו ליאור (01:43) : אין אין אני חולה עליך מיה (01:44) : תזהרי נגיד את באה לבית של אחת המנהלות וזה פתאום נפלט לך 'סעמק' המנהלת הזו שמה אותך בצינוק ישר ליאור (01:45) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

T h e B o Y1

New member
חסמתם את מיהה???

את הילדה החמודה הזאת ??????? מיהה חולה עליךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תחזירו תחזירו אותה........... בשם אביב גפן חחחח סתם לא באמת תחזירו אותה היא מותק של ילדה....

מה העניין לקצור פה אנשים על ימין ועל שמאל?

כל קללה עכשיו יחסמו פה אנשים?? אפשר להעביר דברים קטנים לא צריך להשליט פה טרור! זה פורום רבאק מה עשיתם מיזה צבא??

Forever NemeSh

New member
תגידו לי.. משעמם לכם? היא לא חסומה בכלל

ואם יש לכם מה לומר אתם יכולים לשלוח מסר למנהלות הפורום..

Forever NemeSh

New member
../images/Emo32.gif צלוי.

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום ישורשרו או יימחקו עפ"י שיקולי הנהלת הפורום
אנא שמרו על הכללים ועל הסדר בפורום, אנחנו לא גננות ולא נמצאות פה 24 שעות. המשך שבוע נעים

אני מסכימה עם אביתר על כל מילה

אתם אשכרה לא מבינים על מה אתם מדברים, אני גם באה מבית דתי, אני גרה בשכונה עם דתיים וחרדים ועם מישו אומר שטויות זה "ליאור" או איך שלא קוראים לך...אתם פשוט מדברים מהתקשורת, מתי הפעם האחרונה יצא לכם לדבר עם חרדים, וקצת להבין תראש שלהם? יש לי חברות חרדיות וגם חברות חילוניות לפני שאני סתם מקשקשת דברים אני חושבת, ובודקת. נכון שיש דברים שאני לא מסיכמה איתם שהחרדים עושים אבל אתם כועסים עליהם שהם למשל רוקדים באמצע הרחוב, מה אכפת לכם שהם יעשו קצת שמח? ויש כאלה שחוזרים בתשובה שמתחברים לזה אז מה מפריע לכם שאנשים קצת שונים? ולא כולם כופים יש דתיים שנהנים מזה שהם דתיים!!!!! ועובדה שיש גם הרבה חילונים שההורים לא מדברים עם הילדים כי הם חזרו בתשובה..יש לנו המון חברים חוזרים בתשובה והם לא בקשר עם המשפחה כי לא מבינים אותם ולא מקבלים אותם...אז אולי כולם ירגעו ויתחילו להבין מה השני עושה ולא סתם לדבר? אצל כולם יש את הדברים האלה, אבל אתם מדברים כאילו רק בציבור הדתי יש פאקים וחילונים תמיד מקבלים אחד את השני איכשהו וההורים יסכימו בשמחה לחזור בתשובה...וליאור בקשר למה שאמרת לאביתר שהוא לא מיכר אותך וזה לא נקרא לפי הודעות בפורום? אז אל תכתבי פה בכלל, כל הקטע זה להביע דעות, להכיר אחד את השני, מה הוא אוהב, מה לא, וכנראה זה מה ששידרת שאת קיצונית ופאקצה...

תגידי לי איך החלטת שאני קיצונית

את לא מבינה שאביתר ואני סתם פתחנו ויכוח? הוא חשב שאני נגד חרדים או משהו... שזה ממש לא נכון אני פשוט לא מסכימה עם הדעה שלהם אבל תכלס אין לי בעיה איתם ואני התעצבנתי שהוא ישר קילל אותי וזה נגרר לוויכוח אבל זאת סתם הייתה אי הבנה ומה את גם כן עכשיו סתם אומרת דברים כולה אמרתי אופיום להמונים (וזאת באמת דעתי) וכל אחד הוציא את זה מהקשרו זה שאנשים אמרו לי לזרוק עליהם ביצים זה לא אומר שזה באמת מה שאני רוצה לעשות חחחח ומה כפת לי חחח פאקצה לא פאקצה קיצונית... (= יאללה ביי יהיה טוב

למעלה