צמחוני ויפיוף ועם טונה לפי המסורת

../images/Emo32.gifצמחוני ויפיוף ועם טונה לפי המסורת

סליחה שפתחתי חדש
אבל ההוא נתקע למטה מסכן. אז ככה! יש לנו טיול שנתי עוד מעט
הייסורים הייסורים.ואזה כיף שאפשר לכתוב לי אחרי המריבה הטיפשית שהיתה לי מקודם ונאלצתי להשתמש בידיי. אז תראו איזה שטויות יש לנו להביא. קודם כל,בגדים להחלפה למשך היום.מה אנחנו מפונקים!כמה בגדים מחליפים ביום! ומזה חסר להם אם נבוא עם תלבושת.אי רוצה להשוויץ עם חולצת ליידי איי(אני אארגן הדפס
). ואוקיי,צלחות(עמוקות ורגילות)?? מה צלחות זכוכית?? תפרטו קצת. והו הו גם נביא סבון כלים חח ממתקים במידה!!!(הם רשמו) חבל שלא רשמו גם איזה מידה.קילו? בכיף. וחחח הכי מצחיק נעליים למים,מה?סנפירים!?!? יש בכלל דבר כזה נעליים למים!
והו הפינה האהובה לי,הם מביאים לנו תפריט אפשרי לארוחות. אז בקטע של ארוחות עשר+צהריים הם רשמו לנו ממרחים אפשריים.וחתיכת ממרחים: -שוקולד,ריבה מקנטייר וחמאת בוטנים -פרומעז(??????????????????????) עלי גפן משומרים(חחחחחחחחחחחחחח) -ירקות חיים חחחח פאק. וסתם קקי אחר ואי הם רוצים שנמות להם שם. סליחה על החפירה,אבל אין שום סיכוי שאני אצליח לארגן משהו מזה. יום נעים ותציפו המון

West Doll

New member
וואי איזה ממרחים, תודה שהם אמרו אחרת לא

היית יודעת מה לשים[חח ריבה מקנטייר
]. אבל עלי גפן משומרים? וטפ
ומזה העז הזאת?
אוי ירקות חיים
לא, כי באמת חשוב להרוג את המלפפון לפני. ונו נעליים למים זה בטח הסנדלים האלה השקופים
איוווווו

LeAnnDylan

Well-known member
סתומות אתן לא יודעות מזה פרמועז?

זאת גבינה לבנה מחבל עיזים, זה בא במן חבילה ירוקה כזאת שנראת כמו הנקניקים הארוכים האלה (שאני לא אגיד כמו מה הם נראיים מחשש לבוטות יתר) קיצר מוכרים אותם בכל מקום טוב אני צריכה לעוף ס'עמק נחפור בערב

West Doll

New member
אההה איו איו אני מכירה את זה../images/Emo5.gif

אבא שלי היה אוכל את הדברים האלו פעם[כמה מפתיע
]. בעע

ואי ואיואי שישי ארוררררררר

הליידי איי מופיעים בשידור חי ואפשר למחוא להם כפיים וירטואליים מהמחשב!!והם יופיעו
ואני אשמור שבת ואחלום לי
בוווווווווווו

West Doll

New member
טוב אני רוצה להתלהב מהפוסטר החתיך שלי!

איי לאב חלב
דילן ורעות אז מה אם ראיתן את זה כבר. זכותי להתלהב בפומבי |הא| קיצר, ס'חתיך הפוסטר@$^!@$
@#$$^

LeAnnDylan

Well-known member
יו לא הייתי פה שנים../images/Emo10.gif

יש לי הרבה מה לספר לכן וגם הרבה מה לקרוא פה מסתבר
רעות בואנה יא משועממת
אבל אני צריכה לעוף ל14 שעות משמרת
אז אני אעשה כל זאת כשאחזור הבייתה אם אני לא אתאבד על הספה בדרך אניווי שיהיה לכן יום מקסים צ'או אה וכן כוס אמק יורד גושם זלעפות בחוץ X_X מזה הגשם הזה באמצע הקיץ ג'יזס ><

symptoms

New member
גשם? ../images/Emo12.gif ו-14 שעות?

יהיה טוב לאב. ואני מה זה לא משועממת... רעות

West Doll

New member
../images/Emo2.gifאיזה מהפך

(164) LeAnnDylan (146) symptoms (139) West Doll (114) the whole shebang (17) MeItOsH (15) שתיקה אחרונה (14) Guncrazy (6) תפוז אנשים מודיע (5) And It Feels Like (4) אורחת לתמיד

symptoms

New member
אני טוענת לרמאות

ודורשת ספירה חוזרת של הקולות רעות

ראשון אייסיאמ!?!?!?!?

זה מה שהיה רשום בווביסוד וונסדיי@#$$!!@$ יווווווווווווו ליידייייייייייייי אייייייי

למעלה