צמחוני עם קוואקר

behappy

New member
../images/Emo32.gifצמחוני עם קוואקר

[כי קוואקר זה בריא
] נכון שכל כך כייף שזותי [מיקה הרי? או משהו כזה?] שהרסה את עד העונג הבא עפה אתמול על טיל על כל גווניה הבלונדיניים? איך שנאתי אותה, שיאללה!! (בקיצור, תשעשעו אותי. אני עוזבת את המשרד פה וכשאני חוזרת אני רוצה שרשורוף לתפארת, אם אני צריכה לסבול כל כך הרבה מול הומלס תסבלו גם אתם מול איזה מסך
)

רעוּת

New member
../images/Emo45.gif זאתי מהמכשפות מתהפכת בקברה בגללה ../images/Emo7.gif

Yael Floyd

New member
לא נכון, זה היה יפה מה שהיא עשתה לירח ../images/Emo10.gif

היא באמת כאפות, אבל הייתי רוצה לראות אותה עוד קצת! את ארלין ברוך השם שהעיפו, אני כבר פחדתי שיקרה משהו לבועז בעלי לעתיד!

רעוּת

New member
שלמה ארצי ואח שלי מתהפכים בקברם בגללה ../images/Emo46.gif

כאילו, באודישן היא שרה את זה טוב, ואז היא שחטה אותו בשידור חי
ועל בועז יש לי רק דבר אחד להגיד- שמזל שמאיר כפרהעליו כבר מת ולא שמע את מה שהוא עשה לו לשיר!!!!!!

Yael Floyd

New member
תפסיקי כבר להשתמש באח שלך! ככה את תמיד צודקת!

באודישן היא עשתה את זה טוב, נכון עם פרצוף מלוקק ומתחנף, אבל עשתה את זה יותר טוב משלמה ארצי! ועל בועז יש לי להגיד הרבה דברים אבל חבל שמאיר כפרהעליו כבר מת ולא שמע את מה שהוא עשה לשיר, כי חבל שמאיר לא עשה ביצוע כזה! [עאלק חושבת'צמה אינטלקטואלית זאתי]

רעוּת

New member
עד שלמה ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

וזה באמת תמיד עובד עם אח שלי. אני צריכה לעשות את זה יותר

דוVשה

New member
כמה אפשר לגרד את היד על הכיסא?!

למה ד"ר יורב לא עונה!? המזכירה שלו בטח מדברת כל היום בטלפון ובגלל זה תפוס, או שהוא עסוק עם המאהבת ושם את השפורפרת על השולחן ובגלל זה תפוס!!!!! שורפת לי היד כבר!!! אני צריכה אותו! [אגב, אם אתם מחפשים רופא עור מצויין, גשו לד"ר יורב בת"א =]]. חוצמזה שגם אנוכי חוזרת למשטר הנאצי! היאח הידד. אפילו אכלתי ארוחת נפלאות מתוקה ואחרונה
. וזאתי ששרה אתמול את השיר הזה היא כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ מעצבנת שזה לא יאמן. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כל הגינונים האלו שלה, פיכס פיכס פיכס, כאפות למוח!

behappy

New member
את אל תאשימי את יורב'קה ואל תשאי את שמו

לשווא! זה הכל בזק אשמים!!

noosh

New member
אני עייפההההה

אבל היה לי יום כיפי!!! מעניין כמה זמן זה יחזיק.

noosh

New member
כן, זה קצת מלחיץ

כשבשיחת פתיחה הראש צוות שלך אומרת לך - "אני מצפה מהצוות שלי שיהיו הכי טובים, ושיכירו הכל הכי שאפשר, ושיהיו מומחים. ויש לך נעליים ענקיות להכנס אליהן". אבל יהיה בסדר. ומקסימום יפטרו אותי, רק בואו נקווה שזה לא יקרה, כי ממש מגניב שם.

רעוּת

New member
אם יפטרו אותך לפחות יהיה לך זמן אלי ../images/Emo6.gif

always look on the bright side וזה..

למעלה