אמ... 33>
אבל ההודעה הזאת מוקדשת ל- כ-ו-ל-כ-ם 3> גם לצפונים [זה נשמע כאילו אני מקללת אותכם XD] שביניכן וגם למרכזניקים ודרומניקים [איזה מילים מפגרות #_#] קודם כל, צפונים, גם אם יש אצלכם התראות וגם אם לא, תיזהרו, ותמיד תהיו מוכנים ותדעו לאן הכי קרוב וטוב לכן להתפנות. ותמיד תיקחו איתכם פלאפון, ואם יצאתם מהבית אז גם מפתח, מומלץ #_# עכשיו, תיזהרו ותתרחקו כמה שאפשר ממקומות שיש בהם סיכון גבוה [למרות ש_כל_ מקום מסוכן עכשיו וחוץ ממקלט אין ממש מקום מוגן.. עד כמה שהמקלט מוגן] מרכזניקים - גם אני מרכזניקית ועכשיו התחילו להתריע ולהזהיר את אזור ת"א ולחלק הוראות איך להתפנות בתוך דקה מרגע שנשמע צפירה למקלטים, ממ"דים, או כל מקום מוגן אחר שמתאפשר לנו [כמה נחמד שהמקום הכי טוב שאני יכולה למצוא הוא המסדרון הפיצקי בבית שלי שהוא לא כ"כ אידיאלי, או המקום הכי טוב שמתאפשר לי באמת שהוא המסדרון בין הדירות בקומה שלי...]. זה ממש מלחיץ, כמה חברות שלי נכנסו להתקפי פאניקה ובכו אפילו, ואפשר להבין את זה, ברור. אבל אי אפשר לעצור את החיים שלנו ולרדת מהפסים, כי זה מה שהמפציצים רוצים. כמובן שאי אפשר להמשיך כרגיל, צריך להיזהר, אבל לא לעצור את החיים ככה לגמרי. חלק גדול מאוד מהמשפחה שלי בצפון, אז אני יכולה להבין את הלחץ של מי מכם שלחוץ... והמון חברות, בעיקר מפה, מתפוז 3> בקיצור, חאללס לחפירות, תשמרו על עצמכם 3> ומקווה שכל החרא זה ייפסק כבר, ושלא יקרה עוד כלום. ואם כן יפלו קטיושות, שיפלו במקומות חסרי התקהלות ולא יפגעו באפחד, או שהקטיושה תידפק ולא תעבוד להם טוב אומשו... אה, ודרומניקים ומרכזניקים, כדאי לארח חבר'ה מהצפון. אני אשאל תהורים שלי אם נביא מישו מהמשפחה אומשו. |סוף חפירה| 3>לאביו