צ'קר במלון \ נציג מכירות

Y a n i B

New member
../images/Emo32.gif צ'קר במלון \ נציג מכירות

של פלאפון. למישהו יש ניסיון עם אחת מהעבודות האלה? הציעו לי את שתיהן וכרגע אני לא רואה דברים אחרים באופק... מה אתם אומרים? המלצות? אזהרות? משהו...? כלשהו...? בבקשה עזרה

leviatam

New member
פלפון - נגד העקרונות שלי לפרנס את ה

הסלולר או לעבוד אצלהם. אני אישית לא מסוגל לעבוד בחברת סלולר.

amnonab

New member
למתי אתה מחפש את העבודה?

עד תחילת שנת הלימודים או לאורך הלימודים? או שאין קשר ללימודים בכלל?

Y a n i B

New member
רק עד תחילת שנת הלימודים, לא יותר

מזה. אבל מה - לפלאפון הם רוצים שאני אתחייב לשנה וחודשיים. אבל רבאק, שנה וחודשיים מהיום זה בדיוק אוק' 07! ואם אני אתקבל - אני בטח אצטרך את הקורס הכנה לפיזיקה, אבל היא הבהירה כבר שאני יכול לשכוח משעות הבוקר של אוגוסט \ ספטמבר 07 (למרות שאלה החודשיים האחרונים שאהיה מחויב להם, במידה ואתקבל). אין לי שום מימון כלכלי נכון לעכשיו (הורים עשירים \ סבתא מיליונרית), יש לי בדיוק 112 ש"ח בחשבון בנק, ומעבר לזה - רק 11,000 ש"ח שנשארו לי מהמענק. ומכיוון שאני כזה נכה ולמרות שאני קשיש אין לי אוטו \ רישיון (צריך לעבוד ולממן את שני הדברים, למרות שתכף טסט) - אני חושב שאני אוותר גם על אוק' 07 ואנסה להתקבל באוק' 08 (אז אני אהיה סופר-סבא בן 24). אני אנסה לשים בצד 50,000 ש"ח, ורק אז אני ארשה לעצמי להירשם. אוי, אני גרוע בתכנונים האלה

Y a n i B

New member
וסליחה אם מישהו בן 24 נעלב, כן?

(אין אייקון של פוליטקלי קורקט?!)

Regina Phalange

New member
עזוב אותך מפלאפון

צ'קר במלון זה אחלה עבודה, לא עושים כלום, יושבים כל יום במזגן, מה רע?

Y a n i B

New member
אהה - אבל ניצלתי את הימי אבטלה שלי

ואני לא אקבל אחרי החצי שנה את המענק (6-7 אלף, אם אני לא טועה). זת'ומרת - 3,000 ש"ח בחודש.
need money

Regina Phalange

New member
לא הבנתי מה הקשר..

אבל זה לא מפתיע, אני לא מבינה כלום בימים אלה. לך תהיה ג'יגולו וזהו, השמועה אומרת שיש ביקוש בתקופת בחינות...

Y a n i B

New member
אוקי, 2 שאלות זריזות כי אני בדיוק

זז: 1. איפה יש תקופת בחינות עכשיו? 2. איך את יודעת שצ'קר זה ככה? היית בעצמך או שאת מכירה מישהו?

Regina Phalange

New member
1. בירושלים לפי מה שאני יודעת..

אולי גם בבאר שבע, לגבי הטכניון נדמה לי שהם אפילו לא התחילו. 2. לא, לא, אני לא באמת יודעת. זה פשוט נשמע יותר נחמד ממשהו שקשור לפלאפונים ומכירות, אבל אולי (מאוד ייתכן) שאני טועה.

למעלה