צריך את עזרתכם

../images/Emo32.gif צריך את עזרתכם

היי כולם, עשיתי טעות קטנה/גדולה ונכנסתי לדירה בתל אביב כשותף ראשי, בעודי חושב שיהיה לי קל למצוא שותפה...פרסמתי, תליתי, צלצלתי לחברים והעברתי את השמועה.. וראו זה פלא, שותפה לא הגיעה.. ועכשיו המצב מתחיל להיות מעט לחוץ ואני פונה אל הקהילה של הפורום בבקשה לעזרה. האם אתם מכירים מישהי (רצוי לא מעשנת אך אני מוכן להתפשר על זה) אשר מחפשת להכנס לדירה בתל אביב עם שותף?? המיקום מדליק, הדירה מגניבה.. וכמו שאני עונה לאנשים שמתקשרים ומבקשים באופן כללי: "אפשר לקבל פרטים על הדירה"? -שמה ימימה, היא בת למעלה מ-50 אם כי החליפו לה את הבגדים שנה שעברה.. לעומת זאת לשואלים שאלות יותר ספציפיות מקבלים תשובות יותר ספציפיות. אז כפי שביקשתי בהתחלה, אם אתם מכירים שותפה בלי בית שמחפשת... אשמח באם תקשרו ביננו.. מסר קטן, והפלא שלי אצלכם. מתנצל על ה
אבל בהחלט מודה לכם על עזרתכם דבר שעלה בימים האחרונים: מישהו הציע לי להפוך את החדר הנוסף לקליניקה שבה אני אוכל לטפל ואוכל להשכיר אותה. הרעיון לכשלעצמו נחמד, השאלה היא לדעתכם בעינין נראה לכם שיהיו אנשים שיהיו מעונינים לשכור את הקליניקה? ואם כן בכמה אני יכול להשכיר אותה? האם על בסיס יומי או לפי שעות? מה דעתכם? מיקי ברקל רוח מדבר

pinibs

New member
תשובות אפשריות

הי מיקי, ראשית, יכול להיות שאם אתה מגדיר מראש את מה שעשית כ"טעות", זה בעצם מקשה עליך להמשיך. מההגדרה הזו נגזרות אמונות שונות והנחות שונות, שיתכן ומפריעות לך להשיג את מטרתך, גם אם באופן לא מודע. לגבי אנשים שמתקשרים - אולי כדאי לך לנסות תשובות אחרות. התשובה שלך היא לחלוטין לגיטימית, אבל אולי היא יוצרת רושם מסוים אצל המתקשרים, ובכך מרתיעה אותם. נסה גישה אחרת, מה יכול להיות...? באופן כללי אני חושב שבהחלט סביר להניח שגם את החדר עליו מדובר יש מי שישכור, כך שאל תוותר על האמונה שתמצא שוכר/ת שיהיה לך טוב איתם. ובכיוון אחר, אתה גם יכול לעצור רגע ולנסות להתיחס אל כל העניין כאל הזדמנות, כגון הרעיון שהציעו לך בדבר השכרת החדר לקליניקה. בעניין זה אתה שואל: "נראה לכם שיהיו אנשים שיהיו מעוניינים...?" לדעתי, השאלה היא, קודם כל, אם נראה לך שיהיו כאלה אנשים... בנוסף, הרעיון שהציעו לך מדבר גם על האפשרות שאתה תשתמש בחדר לטיפולים. האם זה בכלל משהו שחשבת עליו, שמתאים לך להכנס אליו עכשיו? אולי זוהי הזדמנות פז למימוש? אולי זה מפחיד לאללה? ואולי עוד כל מיני דברים אחרים...? אין כל סתירה בין העובדה ש"החדר להשכיר" מהווה הזדמנות, לבין העובדה שאתה יכול להמשיך להתיחס לעניין גם מהזווית המאד תכל'סית של "למצוא כמה שיותר מהר שותף/ה שיכניסו לי את הכסף החסר". נסה את שתיהן. בקיצור, הפוך בזה עוד, אולי תמצא מטמון... הרבה מאד בהצלחה
פיני

למעלה