צריכה את עזרתכם

shaniza

New member
../images/Emo32.gif צריכה את עזרתכם

אני צריכה לערוך משאל שבודק דפוסי חשיפה לתקשורת (לימודים קשים יש לי... לנתח סרטים ולערוך משאלים) אודה לכם אם תעזרו לי כאן. 1. אילו ערוצי טלוויזיה אתם צופים? 2. האם אתם קוראים עיתונים? מאזינים לרדיו? 3. אילו צרכים ממלאת לכם התקשורת אליה אתם נחשפים? (מה אתם מחפשים בתקשורת- בידור אקטואליה וכו) 4. האם תעדיפו אמצעי תקשורת הפונים לקהל הרחב (ערוץ 2 או ידיעות אחרונות) או שמא תעדיפו פניה לפלחים מובחנים (עיתון חרדי)? תודה

טוב...

1. למען האמת אני צופה בהרבה ערוצים...אבל לא במסחריים (10+2), לא יכולה לסבול פרסומות. אוהבת דיסקברי, ערוץ YES+, YES STAR, וסרטים אם יש טובים... 2. לא קוראת עיתונים, שומעת רדיו. 3. בידור, העשרה, מוסיקה.. 4. מכיוון שאני לא קוראת עיתונים ולא רואה ערוץ 2 - אני לא יכולה לענות על השאלה הזו...אבל אני חושבת שאם הייתי קוראת אז הייתי מעדיפה פניה לפלחים מובנים..אולי הייתי מוצאת משהו שעניין אותי... מקווה שעזרתי
אל ייאש...הלימודים הסתיימו...מתישהו...

magenta73

New member
טוב, מתפקדת :)

1. אם אני צופה בטלוויזיה, זה בערוצי יס. ערוץ דוקומנטרי יס פלוס ויס סטאר וגם תוכניות על חיות. בעיקר אנימל פלנט. 2. לא קוראת עיתונים, קוראת באינטרנט. רדיו? שירים. בעיקר 102 fm 3. צרכים: אסקפיזם (הא, גם אני למדתי תקשורת...) ומידע. מידע על מה שמעניין אותי. 4. מעדיפה פלחים. לחיי הדה-מסיפיקציה.

mika tal

New member
יאללה בסדר!! ../images/Emo13.gif

1. ערוץ 3 ערוץ הסרטים ונשיונל ג'אוגרפיק. 2.ידיעות אחרונות גלגל"צ 102 fm 3.שלא יזיינו לי את השכל ויאמרו רק את ה"אמת" אך לצערי זה לא תמיד אפשרי... כם שאם אפשר המון בידור.. אנחנו עם שזקוק לזה.. 4.מממ... אמצעי תקשורת הפונים לקהל הרחב... מקווה עזרתי לך שבוע טוב !!!

Vdrums

New member
יעזור לך חלקית

1. TBS, COMEDY CENTRAL 2. עיתון לפעמים, מאזין לרדיו, לרוב בשעות הבוקר 3. בידור, מוזיקה, סרטים 4. פלחים מובנים למשל מגזיני רכב או תופים.

למעלה