צריכה לפרוק תיסכול איידולי

../images/Emo32.gif צריכה לפרוק תיסכול איידולי ../images/Emo3.gif

אני שונאת את העונה הזאת שונאת אותה שונאת אותה שונאת אותה !!!!11111 מילא לעשות ערב ביטלס בפעם המי סופר כבר.. מילא לא לחדש את בחירת השירים ולתת לאנשים בפעם האלף את אותה רשימה !!!! מילא לשחוט את אלינור רגיבי ששיך בכלל לקוק מילא קייטי שרה את לט איט בי אחרי שקריס !!! שר את אותו שיר !!! לפני חודש !!!!! באותה תוכנית
מילא שאהרון שר השבוע ארצי (חכו חכו שבוע הבא הוא עוד ישחוט ביצוע של אדם
) מילא שיבון הצליחה להחריב את אקרוס דה יוניברס
(למישהו היה ספק שזה מה שיקרה?) מילא!!! את כל זה הייתי שורדת איכשהו אבל להציל את ביג מייק בסוף אחרי שהוא שחט את אלינור ריגבי ?!?!?!?!?!?!?! מישהו צריך לחוקק חוק שאומר שלא שרים ביצועים של קוקי באיידול אוקי?!! אני מוכנה להכניס גם כמה ביצועים של כריס ואדם לעניין (רק שאהרון לא ישיר את מאד וורלד שבוע הבא
) זהו פרקתי לחץ סופ"ש נפלא

Hadar07

New member
מצטרפת לתסכול

גם לי נמאס מהעונה הזאת שממחזרים כל הזמן שירים שעשו פי אלף יותר טוב בעונות אחרות והשבוע זה היה השיא עם 6 שירים מתוך ה9 שכבר עשו מתמודדים אחרים הרבה יותר טוב. ביג מייק באמת הרס את אלינור ריגבי אבל אני חושבת שיש לו קול די טוב ולא היה מגיע לו ללכת כבר השבוע יש יותר גרועים ממנו כמו קייטי,אנדרו ואהרון. מעניין מה יהיה שבוע הבא עם אדם. השמועה אומרת שיהיה שירי אלביס ואני כבר בונה על זה שיעשו שירים שוב שכבר עשו בתוכנית. והנה כדי להשאיר אותנו עם משהו טוב מצאתי קליפ עם כל ריקודי מיוויד מעונה 7 למי שרוצה לראות: http://www.motionbox.com/videos/a79fdcb01b1ee32e

MissPop

New member
בדיוק.

עוד להציל אותו על ביצוע מזעזע לעומת הביצוע המדהים של קוק... באמת לאן הגענו...
דווקא סיימון לא היה נראה לי מתלהב להציל אותו, זה היה כנראה לחץ משלושת השופטים האחרים. הוא היה משאיר את גלגל ההצלה למישהו אחר.

הנק' החיובית היחידה היא ששבוע הבא עפים 2

מי יתן וניפטר מאהרון ושיבון אמן!

MissPop

New member
מן הסתם שיבון לא תעוף

ותגיע למקום 2-3, אחרי קריסטל
לדעתי אנדרו/אהרון/קייטי יהיו בבוטום 3 ושניים מהם יעופו.

כל עוד יש בוטם שמורכב מאהרון אנדרו

ועוד מישהו זה אחלה ככה אני אוכל להבטיח שמישהו שאני לא אוהבת יעוף.. ושיבון חייבת לעוף אני לא יכולה לשמוע את הצרחות שלה יותר !!!!

Hadar07

New member
הלוואי שזה יקרה

מהפה שלך לאמריקאים שמצביעים חח מצידי כל אחד מהשלושה האלה יכול ללכת אני בעד.

xaifskaia

New member
לדעתי ההופעה של ביג מייק לאלינור ריגבי היתה

לדעתי ההופעה של ביג מייק לאלינור ריגבי היתה מ-ק-ס-י-מ-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) עניין של טעם. לגבי כל השאר, כנראה שאת צודקת. אני לא כ"כ עוקבת אחרי כל פרק ופרק אבל אולי אפילו בארה"ב הם מיצו ולעסו את הקונספט יותר מדי. עדיין- ההפקה של כוכב נולד בישראל וה"אמנים" בשקל שקוראים לעצמם שופטים, כל זאת ועוד ועוד ועוד- לא מתקרב אפילו לתוכנית "פיילוט" של אמריקן איידול :)

למעלה