צריכה לקטר - זהירות ארוך

yaelia

New member
../images/Emo32.gif צריכה לקטר - זהירות ארוך../images/Emo70.gif

אני חולה כבר חודש. צננת קשה ומתישה שמסרבת לעבור. אין לי זמן לנוח כמו שצריך והדבר החיובי היחיד בזה שהללי לא נדבק ממני. עמיד הילד
אני מתנהגת כרגיל אבל הדבר היחיד שאני רוצה לעשות זה לקבור את עצמי במיטה לשלושה ימים ולישון
. ש. המסכן עובד כמו מטורף ופשוט אין לו זמן להיות עם הללי ולתת לי קצת זמן להבריא, מה גם שגם הוא לא בשיאו מבחינה פיזית. אני לא זוכרת שנה כה חולנית מהצבא אני חושבת. בקיצור נמאס לי. מלבד זה קבענו תור לניתוח להללי. יש לו אשך כלוא והסבירו לנו שהכי טוב 'לשחרר' אותו כמה שיותר מוקדם. ניתוח בהרדמה מלאה בעוד חודש וממש מפחיד אותי לחשוב שהתינוקי שלי יסבול. וגם אני צריכה לעבור איזה ניתוחון של הוצאת ציסטה ע נ ק י ת שגרה לי בשחלה כבר שנים ומאז ההריון מכאיבה לי מאוד. אין לי כח לכל השטויות האלה שפוגמות באיכות החיים. דברים קטנים וכביכול לא אקוטיים שממש ממש מציקים. אני זקוקה קשות לטעינת אנרגיות מחודשת, משהו שאבד לי מאז הלידה. אני כבר שנה גוררת את עצמי במסווה שהכל בסדר, כשאני יודעת שבפועל הכל ממש לא. אני סובלת מסחרחורות כמעט כל הזמן, מאז הלידה אני במגמה של עליה במשקל על-אף שאני אוכלת בריא ונכון והכל (בלוטת התריס שלי מאוזנת ואני מקבלת תוספי ברזל), וגם מזה נמאס לי נורא. הצרה הצרורה היא שאין לי מושג איך מחדשים אנרגיות, טיפול אלטרנטיבי? איזה? ספורט? (אני הולכת הרבה ברגל ולדברים אחרים אין לי זמן וכח). לפחות חזרנו לעשות הרבה סקס. זה גם משהו
אם הגעתן עד לכאן, תודה. ואם יש עצות מועילות אני אשמח לשמוע. אוף.

מעיןבר

New member
מתי בדקת לאחרונה את הבלוטה?

לפני שגילו לחמותי תת פעילות גם היא סבלה ממחלות שלא עזבו... הכל ממש מצביע על זה. האם בדקו קיום של נוגדנים לבלוטה אצלך? ייתכן שהיא עדיין מתפקדת אך הגוף תוקף אותה ועם הזמן המצב החמיר. נראה לי שלא יזיק לבדוק שוב. חוצמזה - אם ש. לא יכול, לנסות לגייס עזרה ממשהו אחר. הללי בבית או במסגרת? אם הוא בבית - לגייס קצת עזרה בתשלום, או אולי מישהו מהמשפחה? חברה טובה? נראה לי שאולי אפילו רק יום אחד מנוחה יעזור לך

yaelia

New member
אין לי מושג על נוגדנים../images/Emo12.gif

לבלוטה. אני אשאל את הרופא שלי ואחזור על בדיקות בכלל. הלל במשפחתון בבקרים ודווקא השבוע השתדלתי מאוד לנוח, אני חוששת שזה מעט יותר מורכב מזה (כי שתי הסבתות ששות לבוא לעזור). קבעתי לי בדיקות לשבוע הבא, מקווה שאז יהיו לי תובנות. בכל אופן תודה

בלינקה

New member
הרבה הזדהות

עם הכל חוץ מהניתוחים והסקס
עשית בדיקות כלליות לאחרונה? אולי שווה לעשות שוב. למצוא דבר אחד שהוא שלך ושאת אוהבת, ולעשות אותו. פעם, פעמיים או שלוש בשבוע, אבל לעשות. מתי בפעם האחרונה היית ביום כיף עם חברה, בלי ש. ובלי הללי? וכן, אני מאד בעד טיפול אלטרנטיבי. איזה? זה כבר תלוי במה שמתאים לך.

yaelia

New member
על כיף אני לא מוותרת

דווקא יוצאת כשיכולה לומדת, מלמדת, עושה דברים שאני נהנית מהם. זאת מותשות פיזית, דווקא נפשית אני ממש בסדר בתקופה הזאת

שיפסלה

New member
ממליצה בחום על טיפול אלטרנטיבי

מטרת הטיפול האלטרנטיבי לאזן לך את הגוף. בגוף לא מאוזן יש מחלות ובעיות אחרות. חידוש אנרגיה הוא חלק משיפור האיזון מנסיוני, טיפול אצל מטפל טוב (זו בעיה למצוא מישהו שהוא באמת טוב), יכול לשפר את המצב ולפעמים לפתור חלק מהבעיות. זה לא ממש חשוב איזה טיפול אלטרנטיבי. כולם עובדים על אותו עקרון של איזון הגוף ואיזון נקודות האנרגיה. אני למשל הסתדרתי הכי טוב עם טיפולי מגע. אבל את צריכה לבחור מה שמתאים לך. סקס וספורט גם הם עוזרים לשיפור המצב. אז אל תוותרי עליהם.

אני עם שיפסלה

ממליצה על טיפול אלטרנטיבי שיאזן את הגוף וכמובן גם את הנפש. איך בוחרים טיפול אלטרנטיבי? קודם כל הולכים למה שנעים לך וטוב לך, אבל אם את לא בטוחה מה זה - אז יש כל מיני מרפאות אלטרנטיביות - שאת יושבת עם המנהל וביחד חושבים איזה טיפול הכי מתאים לך.

yaelia

New member
זאת בדיוק הבעיה

גם אין לי ניסיון בשום סוג של טיפול אלטרנטיבי ואני גם לא מתמצאת באיך מוצאים מטפל טוב ומה אומרים לו
חושבת על כיוון של נטורופתיה כי אני מאמינה מאוד גדולה בקשר של המזון שאנחנו אוכלות ואיך שהגוף שלנו מגיב ומתנהג. טיפולי מגע קצת מרתיעים אותי (אני לא יודעת מספיק על טיפולי מגע).

sharonmx

New member
יכולה לתרום מה שעזר לי...

לפני כמה שנים היתה לי "מחלת היאפים". הייתי שפוכה וממש לא תיפקדתי. רופאית המשפחה המופלאה שלי אמרה לי אז שאין מה לעשות, אבל צריך לשבור את מעגל העייפות. היא המליצה על "ג'ינקו סאן"- אלו כדורים טבעיים של חברת פרמטון (שוויצרית), שמכילים ג'ינקו בילובה וגינסנג. לא זול, אבל מה- שווה! לקחתי אחד בבוקר והפלא ופלא- העייפות חלפה, הריכוז עלה- ממש מצוין. אחרי שבועיים בערך העייפות חלפה- נשבר המעגל של העייפות. אפשר למצוא בכל בית מרקדת/סופר פארם.

טיפוטף

New member
סתם מחשבה לא מקצועית שלי:

יכול להיות שלציסטה ה"ענקית" הזו יש השפעות כלל מערכתיות מלבד הכאבים? למשל דימום יתר - אולי זה גורם לאנמיה? אולי זה מפר איזור הורמונלי? אולי את אנמית בלי קשר לציסטה? יש לך דימומים חזקים? אני הגעתי אחרי ההריון הקודם להמוגלובין 9 ממש בלי להרגיש...

טיפוטף

New member
../images/Emo163.gif

קראתי שוב את ההודעה שלך ואני מבינה שאת לוקחת תוסף ברזל. השאלה האם הפריטין שלך כבר במגמת עליה או שרק ההמוגלובין? (הרופא שלי הסביר לי את זה) דרך אגב אם זה גורם לך לשלשולים אז אין ספיגה טובה של הברזל ממילא (לפי הרופא שלי). את לוקחת לפחות GENTEL IRON או את הרגיל של קופ"ח? זה של קופ"ח באמת עושה שמות.

yaelia

New member
אההממ, אני בטוחה שהיא גורמת

להרבה מאוד בעיות של חוסר איזון אצלי בגוף כבר שנים. עכשיו זה כבר מוגזם. אני לא קיבלתי מחזור מאוגוסט (עשיתי בטא כבר פעמיים ואני דגש|לא בהריון). אני אבדוק שוב את כל הפקטורים האלה של בלוטה וברזל מקווה שיעזור.

גורבי

New member
מזדהה מאוד מאוד

(כמו בלי, חוץ מאיזה שניים-שלושה דברים חשובים
). ממליצה מאוד על מילוי מצברים רגשיים - יש לך קצת זמן לעצמך פה ושם? לספר? וגם לי יש תהיית ברזל - אחרי הלידה, כשאומרים לכולן להמשיך לקחת את הברזל, לי הוא עשה ממש הרגשות איומות (בחילות, חוסר תיאבון, איכס גדול). הן נעלמו כלא היו כשהפסקתי אותו - מסתבר שיש גופים שלא יודעים להתמודד עם עודף ברזל, ושלי הוא אחד מהם. תרגישי טוב.

אמאאור

New member
מסכימה עם שיפסלה

ואת זה אני אומרת כמטפלת במקצועי. סידרת טיפולים אישית יכולה לעשות פלאים לבנאדם. החוכמה היא למצוא את הכיוון הטיפולי שמדבר אליך, ואת המטפל הנכון שיודע לגעת בך במקומות הנכונים (כמובן לא רק ברמה הפיזית). את צריכה לחשוב איזה כיוון מדבר אליך - האם טיפולי מגע (כמו עיסוי, שיאצו, רפלקסולוגיה וכו' וכו'), האם באמצעות דיקור, האם אנרגיות (כמו רייקי או הילינג), האם באמצעות המחשבה (כמו דמיון מודרך, NLP וכו'). ואח"כ, תחשבי אם את רוצה מטפל גבר או מטפלת אישה. ואח"כ, תמצאי אותו/ה ותתחילי. ואם יש כימיה טובה - את בדרך הנכונה.

yaelia

New member
אני עכשיו מעבדת בראש

את המחשבות האלה. הן יצאו לפועל לאט לאט. ברור שמטפלת אישה. אולי דיקור אולי שיאצו או שילוב של אחד מהם עם נטורופת טוב.

nubi

New member
אז יש לי כמה בשורות

יכול להיות מאוד שהציסטה בשחלה משבשת לך את כל הפרשת ההורמונים ובגלל זה התופעות שאת מתארת. לגבי הניתוח של הקטן- חובה לעבור אותו כדי למנוע חס וחלילה בעיות פוריות בעתיד. ככל שיותר מוקדם-ככה פחות יפגע תיפקוד האשך. חוץ מזה ממליצה לך בחום על טיפול אלטרנטיבי.

למעלה